Reklama

Reklama

Recenzie (4)

Topco 

všetky recenzie používateľa

Noirový príbeh žiaľ bez noirového vizuálu (high-key nasvietenie tvárí mi tu vyslovene nesedelo). Dej je skratkovitý a pokojne mohol mať o 10 minút viac a venovať sa posadnutosti hl. hrdinu zmeniť (prevychovať) pacientku, neskôr svoju manželku - notorickú kriminálničku, ktorej preoperoval tvár po vzore ženy, s ktorou nemôže byť. Malo to rozhodne väčší potenciál, vrátane rozuzlenia. 3,5* ()

liquido26 

všetky recenzie používateľa

Plastický chirurg se zamiluje do pianistky. Poté, co dostane košem (dáma se má vdávat), operuje ve vězení zlodějku se znetvořeným obličejem a rozhodne se, že jí obličej opraví tak, aby vypadala stejně jako jeho láska a potom se s ní ožení v naději, že se žena bude chovat přesně tak, jak očekává. __ Takto slabé hodnocení si tento film Terence Fishera rozhodně nezaslouží. ()

Reklama

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Videl som toho uz na mraky, no este niky film o tom, ze ako chirurgovi /ci kto to bol/dala jeho laska kosom, rozhodol sa operovat uplne cudziu slecnu a  vytvorit si umelo jej tvar na sposob tej, ktora mudala kosom. Noiry su vacsinou o vysetrovani zlocinu, ne o tomto   60 % ()

pepua 

všetky recenzie používateľa

Doktor chirurgie potká klavírní virtuosku, která se chystá na koncertní turné po Evropě. Zamilují se do sebe, ovšem slečna klavíristka již jednoho nápadníka má a tak nakonec doktora odmítne. Ten, zpět v práci a stále těžce zamilován, slíbil jisté chronické kriminálnici trochu spravit zjizvený obličej a jaký nový obličej jí ukutí je nasnadě. Námět v sobě určitý potenciál skrývá, ale to zpracování představuje vrchol nudy. Romantický film s jasným průběhem, průměrnými hereckými výkony a ve finále docela zmršeným námětem. ()

Galéria (3)

Reklama

Reklama