Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lietadlo prevážajúce mäsožravé pirane má problém a zrúti sa. A čo čert nechcel, dopadne do jazera a náklad sa dostane na slobodu. Všetko čo je vo vode a pri vode si bude musieť dať poriadny pozor na malé zubaté beštie. Navyše vláda vysiela do okolia jazera agenta CIA, ktorý má v tichosti vyriešiť tento problém. (beso74)

Recenzie (2)

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Od bratrů Polonivovců jsem viděl jen 2 filmy, tohle je můj třetí. Saurians a Feeders 2 byly strašný srajdy ale byly jakž takž zábavný, takže stejnou měrou měřím i tenhle jejich pokus o horor s rybičkama. Asi budu znít divně ale nějak jsem nepochytil kde se tam ty ryby vzaly. Bylo to vůbec nějak vysvětleno? Jinak se jedná o standartní amatérskej film, to znamená něco ve vodě je a žere to všechno. Do toho jsou sem tam nějaký zvraty. Ale nic co by jsme ještě neviděly. Celej film je jedno velký nezajímavý klišé a udrželo mě hlavně tou naivitou a hloupostí a hlavně zábavností. Ne film není nijak dobře natočenej ale prostě jsem se nenudil. Ryby vypadají všelijak jenom ne dobře, navíc vypadají jako špruty který jsem předevčírem žral. Gore ani krev se tu prakticky nevyskytuje vraždy a utoky jsou sestřihaný takže není nic vidět. Nečekal jsem nic nedostal jsem nic. ()

gumli 

všetky recenzie používateľa

Bratia Poloniovci sú známy tým,že nakrúcajú filmy za pár babiek.Film stál len neuveriteľných 25 tisíc dolárov.Je to film síce o ničom,je hlúpy a zlý a napriek tomu za dva.Totiž vôbec tento film nenudí.Je to vlastne film o pažravých piraňach.Ale oni nevyzerajú ako s plastu,oni sú z plastu.Ústa sa im vôbec nepohybujú a oči majú vypúlene.Sú to hračky pre deti na kúpanie.A napádajú ľudí vo vode a žerú ich.Ale pozor,ani na brehu si nemôžete byť istý,dostanú vás aj tam.A perfektne ovládajú všelijaké triky,trebárs keď sa niekomu dostanú do nohavíc,tak sa v okamihu prehryznú cez zadok do brucha a z brucha von.Tento kúsok je tak neuveriteľné hlúpy a otrasný,až je očarujúci a neuveriteľný,nedá sa od neho odísť len tak. ()

Reklama

Reklama