Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ranné vysielanie televízie Markíza. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (37)

tančísvlky odpad!

všetky recenzie používateľa

Banda ľudí čo sa tvári , že chcú nie čo povedať ale opak je pravdou. Nechápem, zmysel podobných programov. Na Markíze sa nedá pozerať vôbec nič. Ako dôkaz je dnešný výsmech v podobe oslavy 70.výročia SNP. A implementácia Troškového braku Slunce,seno 3. Mám pocit ,že všetko na svete by malo určitú pokoru aj televízny program. Je hrozne smutné, čo sa stalo z ľudí za 70 rokov. Nedokážeme jeden deň venovať úcte k padlým. Hanba ... ()

Aljak odpad!

všetky recenzie používateľa

Kedysi, pár rokov dozadu, to malo ešte nejakú úroveň a občas sa rozoberali naozaj zaujímavé témy, ktorým boli venované aspoň 20-minútové bloky. A teraz? Úplne zbytočné témy, pri ktorých nie je žiadna objektivita - práve naopak, sa nimi snažia poukázať len na najväčšie extrémy, no a každej venovaných tak 3-4 minúty, počas ktorých sa človek vlastne nič normálne nedozvie. K tomu tie "úžasné" kamerové efekty, keď sa musí obraz neustále hýbať, vlniť, obracať a neviem čo ešte všetko iné. K moderátorom sa asi vyjadrovať ani nejdem, hoci ich vyjadrovanie a správanie je tak na úrovni 13-ročných puberťačiek, ktoré chcú za každú cenu zaujať. Odpad! ()

Reklama

Steny94 

všetky recenzie používateľa

Nie je to kvalitná relácia a podobné moderátorské schopnosti by predviedol asi každý druhý človek,ale tri hviezdy dávam preto lebo hneď ako sa ráno vykopem z postele a začínam sa chystať do školy pustím si Teleráno, len preto aby nebolo také ticho :)...Kebyže táto relácia nie je asi by mi to chýbalo. ()

KapitanKuraz 

všetky recenzie používateľa

Dávam jednu* a to len preto, lebo som teleráno používal ako hodiny pokiaľ sme mali starú CRTčku. No to že ešte aj tam nasrali reklamu o cca 7:30 ma vedelo zničiť, keďže som ako poctivý stredoškolák naťahoval čas do poslednej sekundy a až potom som futašil na zastávku MHD ktorú som mal presne 41 metrov od vchodu. No a keďže som takmer vždy zmeškal, bol som nútený vrátiť sa domov, dobre sa zhúliť a vyrobiť si ospravedlnenku. PS. pre všetkých študentov, nie je pravda že vám nikde nevyrobia falošnú pečiatku lekára, práve naopak. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Miloval som to v prvých rokoch, vrátane tej rozprávky pred tým, než som išiel do školy, najmä som mal rád jarné a letné vydania s Jankou Hospodárovou, lebo pri peknom počasí a jej úsmeve a smiechu mi to dodávalo elán. Dnes mi to príde veľmi otravné a falošné. Veľa nasilu robených vecí, veľa trápností, veľa manipulácií a podsunutých zavádzajúcich tém, či zlé moderovanie. Dnes mi z toho behá husia koža a znepríjemňuje mi to ranné vstávanie a psychické pripravenie sa do školy, nehovoriac, že môj otec to v kuchyni vedľa mojej izby vždy "vypeckuje" na televízore a ja sa na to budím. Za minulosť to nejak spriemerujem a dám dve hviezdičky. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (2)

  • Na začiatku roka 2016 sa stalo Teleráno svetoznámym pre škandál s kuchárom Ľubom Herkom, ktorý v ňom pripravoval v živom prenose neznámu bielu látku spôsobom, akým sa pripravujú niektoré drogy na užívanie. (Marek1991)

Reklama

Reklama