Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ranné vysielanie televízie Markíza. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (37)

Steny94 

všetky recenzie používateľa

Nie je to kvalitná relácia a podobné moderátorské schopnosti by predviedol asi každý druhý človek,ale tri hviezdy dávam preto lebo hneď ako sa ráno vykopem z postele a začínam sa chystať do školy pustím si Teleráno, len preto aby nebolo také ticho :)...Kebyže táto relácia nie je asi by mi to chýbalo. ()

tančísvlky odpad!

všetky recenzie používateľa

Banda ľudí čo sa tvári , že chcú nie čo povedať ale opak je pravdou. Nechápem, zmysel podobných programov. Na Markíze sa nedá pozerať vôbec nič. Ako dôkaz je dnešný výsmech v podobe oslavy 70.výročia SNP. A implementácia Troškového braku Slunce,seno 3. Mám pocit ,že všetko na svete by malo určitú pokoru aj televízny program. Je hrozne smutné, čo sa stalo z ľudí za 70 rokov. Nedokážeme jeden deň venovať úcte k padlým. Hanba ... ()

Reklama

machopoltar 

všetky recenzie používateľa

,,ked rano clovek vstane je cudny, sam vo svojom svete a ak ma to stastie ze si moze zapnut telku vacsinou ako sprievod k cinnostiam sihne spontanne po telerane,,,,,,,,,,,,,,,,robit program kazdy den pre telerano musi byt zlozita zalezitost,,vstavat tak skoro rano+ plno inych tech a manazer. veci , takze si zasluzia pochvalu za co by som dal aj 3,,,,,ale ked tam vidim tie dve korytnacky afektovanu sosovu a vrcharku polakovu prepinam,,,,,,ked ich raz stretnem v afekte na nich zabliakam,,,,,,, "PRESTANTE KONECNE SKAKAT LUDOM DO RECI",,,, nepredstavitelne ako ich tam mozu drzat, ved oni nedokazu najs v rozhovore podstatu,myslienku a uz ked sa dostane k dobrej teme ukocia to a idu bud varit ci k usa bulvaru atd,,,,,,,este sa knim da priclenit ILKO v tom mate jednu istotu ked vam hovori o pocasi a to, ze urcite take ako tvrdi nebude,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,vs ostatní velka pochvala zvlast kvetke , ktora ked robi telerano mame v dome pohodu a dej je pragmaticky,racionalny, obycajny,,,,,,,este raz naposledy,,SOSOVA neskac do reci ,,neskaaac do reciii ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Hviezdička zato, že sa tamojší protagonisti dokázali tváriť tak, že sú ráno odpočinutý a že ich to baví. Inak to, ako takmer všetko z produkcie televízie Narkóza stálo za starú belú. Ešte aj Spišská Belá je na tom ako mesto lepšie ako Narkóza so svojim programom. Áno, kedysi možno, v čase keď som mal tak štrnásť a satelitné a internetové televízie neboli dostupné sa na to človek pozerať musel, teraz iba ľutujem, že pri objednaní televízie M***** od S**** T****** neexistuje možnosť dať si kanál zablokovať. A nebol by jediný slovenský, ktorý by takto dopadol, pridal by som tam aj Hnojku, pretože propaganda ma neoslovila ani komunistická a ani liberálna. ()

Aljak odpad!

všetky recenzie používateľa

Kedysi, pár rokov dozadu, to malo ešte nejakú úroveň a občas sa rozoberali naozaj zaujímavé témy, ktorým boli venované aspoň 20-minútové bloky. A teraz? Úplne zbytočné témy, pri ktorých nie je žiadna objektivita - práve naopak, sa nimi snažia poukázať len na najväčšie extrémy, no a každej venovaných tak 3-4 minúty, počas ktorých sa človek vlastne nič normálne nedozvie. K tomu tie "úžasné" kamerové efekty, keď sa musí obraz neustále hýbať, vlniť, obracať a neviem čo ešte všetko iné. K moderátorom sa asi vyjadrovať ani nejdem, hoci ich vyjadrovanie a správanie je tak na úrovni 13-ročných puberťačiek, ktoré chcú za každú cenu zaujať. Odpad! ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (2)

  • Na začiatku roka 2016 sa stalo Teleráno svetoznámym pre škandál s kuchárom Ľubom Herkom, ktorý v ňom pripravoval v živom prenose neznámu bielu látku spôsobom, akým sa pripravujú niektoré drogy na užívanie. (Marek1991)

Reklama

Reklama