Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alexandra Jung (Brenda Vance) pracuje v Los Angeles ako televízna hlásateľka. V poslednom období sa jej nad mieru darí a práve dostala pracovnú ponuku, nad ktorou sa oplatí pouvažovať. Aby si vyčistila hlavu a spravila správne životné rozhodnutie, berie si na týždeň voľno a vracia sa do rodného mestečka Danfordu. Na svoj návrat si však nevybrala najideálnejší čas. V meste totiž prepukla panika, v okolí sa objavili hneď 3 zohavené mŕtvoly nesúce na sebe stopy po útoku nejakého zvieraťa. A podľa miestnej patologičky poriadne veľkého zvieraťa... (beso74)

(viac)

Recenzie (3)

Bloody13 

všetky recenzie používateľa

Předem upozorňuju, že v tomhle případě musíte zapomenout na vlkodlačí béčko. Night Shadow je totiž neuvěřitelně stupidní kousek, že si po jeho shlédnutí ještě rádi dopřejete jakýkoliv díl ze série Howling (samozřejmě s výjimkou trojky). Ty mají alespoň krapet atmosféry. Tady se však víc jak hodinu neděje absolutně nic, snad kromě toho, že tu jeden Asiat v minitriku nakope prdel motorkářskýmu gangu. A policajtovi. A nakonec i tomu vlkodlakovi, co se dokáže proměňovat za bílého dne. Jeho maska sice neni úplně zoufalá, ale ta snaha někoho zabít v závěru filmu přichází už zkrátka pozdě. ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

ŠKODA!!! Tohle jsem si říkal po dokoukání filmu. Vlkodlačiny mám moc rád, ale tady se 1 hodinu a 10 minut naprosto nic neděje a na nějaký zvrat musíme čekat až na konec, což mi přijde celkem škoda protože vlkodlak vypadá bravůrně. Je mi to dost líto. Film nemá žádnou složitou zápletku, cizinec přijede do města a je na něm něco divného, a jeden chlap se tomu snaží přijít na kloub. I když jsem se ze začátku bál že to bude stejná sračka jako Howling 7 nýbrž to je od stejných tvůrců, no naštěstí to nedopadlo tak špatně ale fakt mě to štve takhle nevyužít takovou pěknou masku. ()

beso74 

všetky recenzie používateľa

Právom zabudnutý vlkolačí horor, kde sa buď nič nedeje len kecá, alebo sa vzácne aj niečo deje, ale je to buď neplánovane na smiech alebo na plač. Film o vlkolakovi bez základnej scény takýchto filmov - premeny ponúka pohľad buď na ľudskú podobu beštie, ktorá len tak zväčša sedí a uprene na niekoho zíza alebo na konci na vlčiu, ktorá zas vyzerá ako čau čau skrížený s gremlinom. Divák nemusí po totožnosti hlavného zlosyna pátrať, je mu to jasné už od úvodu, celý čas len nechápavo krúti hlavou, čo to vlastne sleduje. Za prvých 70 minút vidí kufor napchatý kúskami tiel, dozvie sa, prečo sa neberú stopári (asi odkaz na rovnomenný film s R. Hauerom - 1986), brata hlavnej hrdinky nosiaceho oblečenie ako keby patril k návštevníkom baru Modrá Ustrica ako úplne bez spojitosti s dejom nakope zadok skupine motorkárov (Stuart Quan sa totiž predtým objavil vo filme Big Trouble in Little China ako jeden z bojovníkov, tak prečo nevyužiť jeho bojové umenie), uvidí ako nejaké blesky prelietavajú medzi hlavnou hrdinkou a vlkolakom (žeby telepatia alebo ovládanie myslenia?) a predovšetkým si vypočuje obrovské množstvo nudných dialógov. Posledných 25 minút sa dočkáme konečne aj vlka a zopár mordov (asi 2). Ortieľ? - nepatrí to medzi najhoršie filmy, aké som kedy videl, ale ani medzi tie, ktoré by sa z nejakého dôvodu malo oplatiť vidieť. Snáď jedine ak ste fanúšikmi Alda Raya, toto je jeden z jeho posledných filmov. ()

Reklama

Reklama