Reklama

Reklama

Lake Mungo

Horor / Dráma / Mysteriózny / Thriller
Austrália, 2008, 89 min (Alternatívna 87 min)

Obsahy(1)

V roce 2005 tajemně zmizela dívka, která se zřejmě utopila v místní nádrži. Rodiče však stále tuší, že by mohla být naživu a neztrácejí naději. Mrtvola se však nakonec najde, čímž se celý problém naoko vyřeší. Po tomto hrůzném nálezu se však začnou dít kolem jejich domu divné věci. Je to fikce, nebo chce jejich mrtvá dcera navázat kontakt? (jamesjimbo)

(viac)

Recenzie (110)

MareT. 

všetky recenzie používateľa

Bohuzel film je TAK nudny, ze za zadnou cenu neudrzi divaka v pozornosti. Jako pribeh je to klise, ale hratky s formou a pokus o inovaci je znat. Ta jedna hvezdicka je za jedinou scenu, ktera mi utkvela v pameti (asi bych kvuli tomu mobil taky zahrabal). Zadne vyusteni ani finale. Proste natahnuta nuda. ()

zolo23 

všetky recenzie používateľa

Tento film bol natočený tak realisticky až som mal pocit, že fakt pozerám na dokument. Avšak nudný dokument. Od hororu chcem viac, chcem sa báť, mať aspoň sem tam husiu kožu, ale to sa nedostavilo. Všetky "strašidelné" zábery sú len na fotkách? Ten posledný záber sa snaží vykompenzovať celý nudný priebeh? Alebo si režisér uvedomil (príliš neskoro), že takou formou diváka neohúri, doslova znechutí a znudí? To sa mu podarilo na 100%. Fanúšikovia "dokumentárnych" štýlov ruky preč, alebo inak - Vy čo máte založený rebríček najhorších filmov je Lake Mungo vhodný kandidát na vysoké umiestnenie. ()

Reklama

iamek 

všetky recenzie používateľa

Nudné, nelogické, bez nápadů ... Týpek do místnosti nainstaluje kameru na tvrdo. Ráno se koukne na záběry a vidí ducha. Nic neobvyklého jenže když se ta kamera otočí tak je to trošku nelogické. Film je spíše dokument a vůbec se nemůže rovnat Záhadě blair witch. Trošku bych to přirovnal ke Čtvrtému druhu s Milou Jovovich v hlavní roli. ()

petero 

všetky recenzie používateľa

AFTER DARK HORRORFEST 4 (Dread, The Final, The Graves, Kill Theory, Lake Mungo, The Reeds, Hidden, ZMD: Zombies of Mass Destruction) Rádoby dokument v štýle Poughkeepsie Tapes, čiže archívne zábery prekladajú hovory postihnutých a blízkych tragédiou utopeného dievčaťa v jazere Mungo, tentoraz viac inklinuje k duchárskemu Paranormal Activity, pričom si zobral na paškál zjavujúcich sa duchov na fotkách. Tou najnezaujímavejšou formou podaný dokument, po ktorom mám chuť spätne pozdvihnúť hodnotenia pri PT či BWP a odporučiť tvorcov na Discovery Channel kde aj o obyčajnej veci dokážu spraviť dokument, podaný formou, ktorý sledujem s otvorenou hubou, samozrejme nie hodinu a pol. V prvej polovici nikam nesmerujúca nuda a v druhej až naivná prekombinovanosť. ()

navorski 

všetky recenzie používateľa

Paradokument, námětem trochu podobný Městečku Twin Peaks, je místy lehce děsivý, jako celek ale až moc statický. S Blair Witch nebo Paranormal Activity se to vůbec nedá srovnávat, leda snad duchařskou tematikou. Formou to spíš připomíná takové ty televizní dokumenty, kde mluvící hlavy komentují možnost existence mimozemšťanů. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (2)

  • Alice (Talia Zucker) má na fotografii na stene plagát od The Beatles s názvom "Love". Vo filme je spomínané, že Alice zomrela v decembri 2005, no tento plagát od The Beatles vyšiel až v novembri 2006. (ShortyIC)
  • Príbeh sa odohráva v decembri 2005. V rozhovore s prarodičmi obete sa môžeme dozvedieť, že pitva bola uskutočnená v pondelok 27. decembra 2005. V skutočnosti bol 27. decembra 2005 utorok, a nie pondelok. (ShortyIC)

Reklama

Reklama