Reklama

Reklama

Sladkosti, kuriatka, chlpaté ušká a... Nefalšovaný rokenrol! Oh, a samozrejme nechýba ani sám veľký The Hoff! :-) Mladý ušiačik E.B. to ako zajačí tínedžer nemá práve najľahšie – jeho otec je totiž sám veľký Veľkonočný zajac osobne, ktorý riadi obrovskú tajnú čokoládovňu na výrobu chutnučkých a sladučkých veľkonočných zajkov, kuriatok, vajíčok a iných lahodných dobrôt, bez ktorých by Veľká noc nebola Veľkou nocou... Nuž a E.B. má jedného dňa, vlastne už zakrátko, prevziať vedenie rodinnej fabriky! Lenže on sníva o niečom úplne inom, chce sa totiž stať bubeníkom rokenrolovej kapely – a tak večer pred plánovanou „korunováciou" jednoducho utečie z domu! A aby i splnil svoj sen, vyberie sa na jediné miesto na svete, kde sa sny plnia doslova na počkanie – do Hollywoodu! Tam sa zoznámi so sympatickým rojkom Fredom (James Marsden), ktorému síce tiahne na tridsiatku, no ešte stále býva u svojich rodičov a márne sa pokúša nájsť si svoje miesto v živote. Nedarí sa mu dokonca ani len nájsť si nejaký zmysluplnú prácu, a tak si momentálne zarába na živobytie ako, ehm, v podstate ako lepší domovník, správca usadlosti, upratovač, skrátka dievča pre všetko v jednom luxusnom sídle! To v praxi znamená jediné – dohliadnuť, aby v každú dennú i nočnú hodinu bolo všetko absolútne tip-top, ako zo škatuľky. To sa ale ľahko povie a ťažšie dodrží, keďže Fred v podstate nemá inú možnosť, ako poskytnúť E.B.-mu útočisko práve tomto dome snov - a E.B. je všetko možné, len nie obvyklý, tichý a slušný hosť... No aj situácia v E.B.-ho rodisku sa pomaly, ale isto vymyká spod kontroly – jeho otec totiž za ním poslal svoju špeciálnu jednotku, známu pod viac ako priliehavým menom Ružové barety a teraz má čo robiť, aby bez ich a synovej podpory vzdoroval ambicióznemu kuraciemu drzáňovi Carlosovi, ktorý plánuje využiť E.B.-ho neprítomnosť na menší prevrat a sám sa stať oficiálnym nástupcom Veľkonočného zajaca! (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

masw

masw (hodnotenie, recenzie)

Jaké jsou na dvd bonusy kromě toho videoklipu? Jsou tam ty krátké dokumenty co byly na youtube (Brand rozhovor s detmi, Kaley to same pak priblizeni postav,asi 3 minutove klipy)

masw

masw (hodnotenie, recenzie)

jj Kaley Cuoco je duvodem proc sledovat cokoliv v cem se mihne :) v sobotu měla nějaké ty pochůzky s tiskem kolem HOPu, tak na netu by se měly brzy objevit nějaké rozhovory, na youtube jsou uz i nejake featurettes.

 (hodnotenie, recenzie)

Vypadá to celkem...slušně! HajZZelhoff mě překvapil. Budu sledovat...

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

driftm

driftm (hodnotenie, recenzie)

To né no !!!To vypadá na pořádnou slátaninu,zase něco o zvířeti co zase něco nereálnýho umí.Vsadim se že to bude normálně ve světě lidí ale on bude animáč.Takže to bude blbost!!!!

Súvisiace novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (viac)

Reklama

Reklama