Reklama

Reklama

Notorický zlodej piknikových košov a miláčik malých aj veľkých prvýkrát vo filmovom dobrodružstve. Jellystoneský park stráca návštevníkov, a preto sa podlý starosta Brown rozhodne zavrieť ho a predať celý pozemok. To by však znamenalo, že rodiny s deťmi by si už nemohli užívať krásy prírody, a čo je ešte horšie - Yogi, Bubu a ich ďalších kamarátov by vysťahovali z ich rodného lesa. Yogi tak čelí najväčšej výzve svojho života! Musí všetkým dokázať, že je naozaj inteligentnejší ako bežný priemerný medveď a spolu s Bubum nájsť spôsob, ako park zachrániť. (TV Markíza)

(viac)

Videá (7)

Trailer 1

Recenzie (268)

easaque 

všetky recenzie používateľa

asi začínám být poněkud infantilní, když si vybírám takové filmy, ale zrovna Fun&Relax nenabízel nic lepšího. A navíc tomu dávám až tři hvězdičky, ale na moji obhajobu jsou jen slabší ;-). Stejně si myslím, že pro děti to bude zábavné až až a neměli by si z filmu odnést žádnou újmu, či špatný návyk. A dospělím neublíží a trapně se nebudou cítit až tak často. Nejlíp si to užijí všichni dohromady - aspoň jednou. [ PŘÍBĚH: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $80miliónovTržby USA $100,246,011Tržby Celosvetovo $202,284,317Tržby za predaj Blu-ray v USA $5,300,874 Tržby za predaj DVD v USA $17,835,042║ škoda, len strašne tuctový vývar, ktorý sa absolútne míňa účinku, zlatý animovaný seriál /40%/ ()

Reklama

tommy187 

všetky recenzie používateľa

Medveď Yogi je zaujímavým filmom, ktorý prišiel do kín. Človeka príjemne pobaví, možno sa aj pousmeje, uvoľní sa. "Herecké" výkony boli výborné, námet bol originálny, réžia bola v podstate výborná ... No zároveň film človeka neuspokojí natoľko, aby mohol vravieť o umeleckom diele. Niektoré veci v tomto filme mi pripadali ako nejaké sci-fi, niektoré scénky boli zbytočne prehnané ... No mňa film nesklamal, celkom slušne som sa bavil a preto ***. Myslím, že presne to si tento film zaslúži. ()

MartinezZ odpad!

všetky recenzie používateľa

- Tak jsme dneska byli na na Méďa Béďa 3D. - Vážně? Ježiš to je mi moc líto, fakt. ~~~ ÁÁÁÁAAAAaach, už první vteřiny, první úryvek hudby dává znát, co za zrůdnost, tedy americko-dětsky-blbou-komedii tohle bude. A ještě horší na tom je, že výsledek je mnohem příšernější než očekávání. ~~~ Z herců úplně číší, jak trapné je jim v tomhle hrát, ale musí, jinak nebudou mít peníze a nikdo by si jich jinak nemusel nikdy všimnout. Tak smutná taková nouze. Aktéři během tupých replik k neexistujícím animovaným postavám neustále mění pohled sem a tam, protože při natáčeni samozřejmě přesně neví, kde ty zrůdy přesně budou stát. Spolu s naprosto lobotomním příběhem a příšernou animací je tohle zrůdnost, bolák a hnis ve světě animovaného filmu. Kdyby to bylo alespoň infantilně dětsky hloupoučké.... ~~~ Méďa Béďa je pitomost i v kreslené podobě, jako "poloviční animák", kdy jsou animované postavičky naroubované do reálného prostředí, to ale vypadá tak uboze, ze stupeň takové ubohosti v encyklopediích nenajdete. ()

kocik1 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tenhle blábol s klidem trumfne i nechvalně známý fenomén "upištěná česká pohádka po roce 2000". Pokusy o humor byly tak prvoplánové, že se jim člověk skoro musel smát, nevím ale, zda se to dá zařadit ke kladům snímku. Nelíbila se mi ani kombinace lidských herců a animace. Béďa mi navíc připomínal takovou tu opičku na dřevě, co za mého dětství prodávali na každé pouti. Sumasumárum, nebyla jsem schopna se dodívat a zhruba po půlce filmu jsem televizi vypnula. ()

Galéria (87)

Zaujímavosti (6)

  • Dan Aykroyd se vyvaroval poslechu dabingu Médi Bédi v původním kresleném seriálu. Chtěl klasickou postavu pojmout co nejvíce po svém. (ČSFD)
  • Jedná se o první snímek společnosti Hanna-Barbera, který byl distribuován po smrti zakladatelů Hanny a Barbery. (Terva)

Reklama

Reklama