Reklama

Reklama

Notorický zlodej piknikových košov a miláčik malých aj veľkých prvýkrát vo filmovom dobrodružstve. Jellystoneský park stráca návštevníkov, a preto sa podlý starosta Brown rozhodne zavrieť ho a predať celý pozemok. To by však znamenalo, že rodiny s deťmi by si už nemohli užívať krásy prírody, a čo je ešte horšie - Yogi, Bubu a ich ďalších kamarátov by vysťahovali z ich rodného lesa. Yogi tak čelí najväčšej výzve svojho života! Musí všetkým dokázať, že je naozaj inteligentnejší ako bežný priemerný medveď a spolu s Bubum nájsť spôsob, ako park zachrániť. (TV Markíza)

(viac)

Videá (7)

Trailer 3

Recenzie (268)

Bingos 

všetky recenzie používateľa

První 2 minuty filmu stačily, abych přesně věděl jak se celý "děj" vyvine. Padouši: Co jiného než nějaká zlotřilá korporace ovládaná starosty a papaláši, kteří jsou strašně chamtiví a fakt zlí... Klaďasi: Jasně, že ňáká roztomilá aktivistka a nějaký ňouma, který taky chce něco zaručeně správného. Všichni za něco bojují a pak dopadne všechno tak pěkně, že se tomu smějeme, až se za břicho popadáme. A pak je tu ještě nechutně animované a zasraně otravné chlupaté prase, které má být hmmm .... vtipné? A to jsem měl původní seriál docela rád.... ()

SeBig 

všetky recenzie používateľa

No to koukám! Nadával jsem na to že to bude kravina nehorázná..ale hlavní poster vyvěšenej u nás v práci společně s animákem Hop mě nalákali..a nakonec je to docela dobrá rodinná komedie a pohodovka hlavně Béďa co má furt hlad :-) no jako velký překvapení ale na origoš to samozřejmě nemá...má to taky své vady atd..proto průměr no. ()

Reklama

Dado 

všetky recenzie používateľa

Medveď Yogi mal oproti obdobnému projektu so Šmolkami výhodu v tom, že už pôvodný kreslený seriál bol zasadený medzi ľudí a tak jeho vyčíňanie nepríde človeku okamžite ako umelá snaha o niečo, čím nikdy hlavný hrdina nebol. Ani to však filmu veľmi nepomáha, tých pár v celku podarených vtipov nemá šancu zakryť hlúpy scenár, slabé herecké výkon živých hercov a všeobecnú snahu tvorcov vyžmýkať zo známeho mena čo najviac peňazí za málo muziky. (40%) ()

Skejpr 

všetky recenzie používateľa

A nakonec ne tak strašné. Celým filmem se táhne nádech grotesky, digitální zvířátka jsou na úrovni (od trailerů se na renderech ještě hodně zapracovalo) a i přes občasnou trapnou cukrovou vatu se daří kouzlit skvělé gagy i výborně vypointované situace. Dabing není marný (Kryštof Hádek jako Bubu těžce vládne), 3D je špičkové a jako bonus to má neuvěřitelně vysoký Cute faktor... VÝRAZNĚ lepší, než Gulliverovy cesty, prakticky ve všech směrech... ()

Flaveus 

všetky recenzie používateľa

Bohužel... Chudák Béďa a Bubu, mohlo a určitě mělo to dopadnout mnohem lépe. Naivní a velice přihlouplé postavy, navíc nulová zápletka. Stejně tak nechápu přejmenování parku a jakoby to nestačilo i animace je velice slabá. Ale našlo se i pár světlých momentů, při kterých jsem se spontánně zasmál, ale bohužel to nezachrání ani fajný Bubu. Je mi líto medvědů, zasloužili si lepší čas na plátnech kin, tak snad se jej v budoucnu dočkají... ()

Galéria (87)

Zaujímavosti (6)

  • Keď pomocný správca parku pripúta Yogiho k stromu, v každom zábere si môžeme všimnúť pripútanú inú labu. (Johnny.ARN)
  • Dan Aykroyd se vyvaroval poslechu dabingu Médi Bédi v původním kresleném seriálu. Chtěl klasickou postavu pojmout co nejvíce po svém. (ČSFD)

Reklama

Reklama