Reklama

Reklama

Notorický zlodej piknikových košov a miláčik malých aj veľkých prvýkrát vo filmovom dobrodružstve. Jellystoneský park stráca návštevníkov, a preto sa podlý starosta Brown rozhodne zavrieť ho a predať celý pozemok. To by však znamenalo, že rodiny s deťmi by si už nemohli užívať krásy prírody, a čo je ešte horšie - Yogi, Bubu a ich ďalších kamarátov by vysťahovali z ich rodného lesa. Yogi tak čelí najväčšej výzve svojho života! Musí všetkým dokázať, že je naozaj inteligentnejší ako bežný priemerný medveď a spolu s Bubum nájsť spôsob, ako park zachrániť. (TV Markíza)

(viac)

Videá (7)

Trailer 1

Recenzie (268)

standsiller 

všetky recenzie používateľa

Jedna hviezdička len kvôli tomu, že mám v úcte jeho animovaného predchodcu. Toto je len typický americký rodinný "oooo" film". Deťom sa sem tam navlhčia oči a pár krát sa možno i zasmejú, ale určite si medveďa Yogiho neobľúbia. Neoriginálna hudba ( až na príjemné prekvapenie Journey - don´t stop believing ) a humor postavený na "fackách" ( od konárov...) a medveď babrák - nudný babrák . Mňa to nebavilo. ()

ThomasCrown 

všetky recenzie používateľa

Yogi je asi najpamätnejšou postavičkou môjho detstva a nostalgickú hodnotu si zachováva aj v modernej dobe. Filmové spracovanie možno neočarí, pretože všetko kúzlo a všetko čo na Yogim mám tak rád je stelesnené práve v animovaných postavičkách, živí herci veľmi na dojme nepridávajú. Je to škoda, pretože prostredie parku je zobrazené dokonale, povedal by som, že nostalgickú atmosféru v ňom priam cítiť, k tomu treba pripočítať všetok humor, ktorým duo Yogi - Bubu srší a vznikne príjemná oddychovka, ktorá neurazí a ak by bola robená celá animovaná, mohol z toho byť skvelý film. Ale nevadí, Yogi je stále chytrejší, než priemerný medveď a dáva to dokonale najavo. ()

Reklama

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Stejne jako v pripade Smoulu - kokotina, ale ne tak hrozny, jak jsem se bal a v ramci moznosti docela zabava. Pribeh je vicemene standard pro podobny druhy filmu namichanej s typickejma zapletkama z animovanyho serialu o Bedovi, takze vysledek je lehce moralizujici, sem tam trochu trapna, ale jinak docela svizne odsejpajici zabava. Sem tam nejakej forek pobavi, dvojka animovanejch medvedu a jedna zhulena zelva zapadli do realnyho prostredi docela solidne a Cavanagh je desna drzka, ale sympatak. Celkove tak idealni odpocinkova nenarocna zabava. ()

Han22 

všetky recenzie používateľa

Čekal jsem od Médi Bédi klasický animáč a on to byl v podstatě hraný rodinný film s doanimovanými medvědy (a jednou želvou). A musím říct, že jsem se nádherně pobavil. Je to v podstatě klasický rodinný film - zlotřilý starosta (nepřipomínal Vám Kalouska?) co chce zavřít Jellostonský park a vykácet ho, vychcaný mluvící méďa, který krade piknikové košíčky, dvojice strážných, jedna filmařka, spousta honiček, gagů jak z kreslených grotesek a samozřejmě happyend. A ještě jedna úžasná žabohubá želva a pár geniálních vtípků (Vesmírná odysea). Vím že je to blbina, ale ty odpady a jednohvězdičky si nezaslouží, takže mírně nadhodnocené 4*. ()

PauloZ 

všetky recenzie používateľa

Méďa Béďa dopadl hůř než jsem čekal. Jednoduchý, ničím originální příběh doplněný fórkama pro děti. Beru to jako profláklou verzi pro nejmenší, bez respektu ke kreslené verzi a seriálu. To, že spojím animovaná zvířata do reálného světa dnes nemůže stačit. Jediné pozitivum jest, že vyloženě nudou jsem neoplýval. ()

Galéria (87)

Zaujímavosti (6)

  • Dan Aykroyd se vyvaroval poslechu dabingu Médi Bédi v původním kresleném seriálu. Chtěl klasickou postavu pojmout co nejvíce po svém. (ČSFD)
  • Jedná se o první snímek společnosti Hanna-Barbera, který byl distribuován po smrti zakladatelů Hanny a Barbery. (Terva)
  • Natáčení probíhalo převážně na Novém Zélandu. (Terva)

Reklama

Reklama