Reklama

Reklama

Erin (Drew Barrymore) má ironický zmysel pre humor a jej otvorenosť okúzlil Garretta (Justin Long). Iskra preskočila a je z toho plnohodnotná letná láska. Ale len do momentu, keď sa Erin bude musieť vrátiť do San Francisca a Garrett zostane kvôli práci v New Yorku. Lenže keď sa šesť týždňov radovánok nenápadne zmení v niečo hlbšieho, ani jeden z nich si nie je istý, že to chce ukončiť. A aj keď si z Garretta a z jeho vzťahu „cez telefón" kamaráti Box (Jason Sudeikis) a Dan (Charlie Day) robia žarty, nechcú svojho "kamoša" stratiť kvôli úletu s neistým koncom. Rovnako tak Erin je na Garretta upätá až príliš. A to sa nepáči jej vydatej sestre Corrine (Christina Applegate). Ale napriek rozdielnym mestám, opatrným kamarátom a rodine, tento pár možno našiel niečo ako lásku a s pomocou SMS a nočných hovorov, možno tú vzdialenosť prekonajú... (TV Markíza)

(viac)

Videá (13)

Trailer 2

Recenzie (305)

JJ.Gibson 

všetky recenzie používateľa

Hezká svižná romantická komedie s krásnou Drew Barrymore! Co víc si přát?!? Asi o něco více nápaditější zápletku. Sice je pravda, že příběh jen tupě nekopíruje veškeré romantické komedie co známe, ale pořád mi zde chybělo to něco, co by tento snímek vyzdvihlo nad průměr! Celkově vzato - spokojenost. ()

playboxguest 

všetky recenzie používateľa

Justin Long je mi děsně nesympatickej a na můj vkus byl ve filmu až moc, navíc nechápu, co na něm Drew viděla v reálu, nesluší jim to ani na plátně, každopádně jsem ho zkousla, protože film je tak prošpikovaný hláškama, že jsem se prostě jednoznačně bavila a dávám silnější tři hvězdy, lepší nadprůměr, který mi sedl, pobavil, ale na druhou stranu byl film vlastně o ničem a ten Long, z něj skřípu zubama ještě teď... ()

Reklama

Rosaviva 

všetky recenzie používateľa

Hm, čekala jsem od toho něco jinýho, takže to je možná jeden z důvodů proč se mi to moc nelíbilo. Drew Barrymore mám jako herečku poměrně ráda, ale v těch blonďatejch vlasech vypadala příšerně, Justina Longa ráda nemám. A byla jsem akorát naštvaná, že tam Leighton Meester hrála jen asi minutu na začátku (btw. proč tu není napsaná v Hrají?!), bývala bych jí klidně vyměnila s Drew, možná by se mi to pak líbilo i víc. Christina Applegate byla výborná. Nehorázně mě vytáčelo, že tam v každý druhý větě používali slovo "Fuck" v nejlepšim případě, dle mě se to tam vůbec nehodilo. No nic, takže velký zklamání. 2* ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Drew Barrymore a Justin Long mezi sebou sice mají docela dobrou chemii a chtějí nám ukázat, že ani se vztahem na dálku by se to nemělo vzdávat, ale mě ten příběh prostě nebavil. Romance na začátku hezká, skoro pomádovská, pak už jsou to jen nudná úskalí vztahu, který ale samozřejmě dobře dopadne. Jinak to ani být nemůže... ()

gilmore_girl 

všetky recenzie používateľa

Tohle me dostalo, doslova! Dlouho jsem se k tomu odhodlavala, nechtela jsem videt dalsi tuctovou romantarnu... ale tohle vazne neni ten pripad. Je to jedna z nejlepsich romantaren, jake jsem videla (a ze jich bylo nepocitane). Nejvetsim plus je tema samotne, ktere neni tak ohrane, troufam si rict, ze tu v tehle podobe jeste nebylo. Jde o to, ze ten pribeh je tak opravdovy a tak krasne a chytre napsany, ze hlavnim hrdinum hltate kazde slovo. Drew a Justin jako by pro sebe byli stvoreni. A co vic, je to tak kouzelne vtipne! A tim nemyslim trapne oplzle vtipky, ale uzasne nevtiravy a prirozeny humor, ktery mi ve vetsine romantaren chybel. Pro to vsechno a pro trochu nostalgie (protoze jsem vztah na dalku uspesne absolvovala) se tenhle film elegantne a pravem zaradi mezi me petihvezdickove oblibence. ()

Galéria (49)

Zaujímavosti (4)

  • Kapela, která Garetta (Justin Long) zaujme během koncertu a která se během filmu ještě několikrát objeví, se jmenuje The Boxer Rebellion. Tato kapela skutečně existuje a je z Velké Británie. (Posheidon)
  • Během a i po skončení natáčení byli Justin Long a Drew Barrymore partnery. (R´Hell)

Reklama

Reklama