Reklama

Reklama

VOD (1)

Tim Lippe (Ed Helms) je typ človeka, o ktorom by ľudia povedali, že precestoval celý svet. Ale opak je pravdou. Celý život žil v ospalom mestečku Brown Valley vo Wisconsine, kde bol zasnúbený so svoju učiteľkou zo siedmej triedy Macy Vanderheiovou (Sigourney Weaverová) a pracoval ako poisťovací agent, aby chránil sny ľudí. Timov život však čoskoro naberie celkom iné obrátky, keď sa vyberie do "veľkomesta" Cedar Rapids na dôležitú konferenciu poisťovacích agentov, ktorá pre neho rozhodne nebude konvenčná. Od chvíle, keď sa zapíše na recepcii, je zrejmé, že nesmelý Tim nemá o modernom živote ani potuchy. Katastrofa sa začne, keď mu cestu skríži cestu skúsený lev salónov a vymetač večierkov Dean Ziegler (John C. Reilly). Netrvá dlho a Tim sa už dopúšťa šialených výstrelkov, nahý sa kúpe v hotelovom bazéne, domáha sa vstupu na párty a podlieha čaru zvodnej viacnásobnje mamičky. Ak Tim tento víkend prežije, jeho život už nikdy nebude ako predtým... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (67)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

To čo bolo toto? Nemôžem uveriť, že Ed Helms a John C. Reilly sa dali na takýto film nahovoriť. Jedna z najslabších komédií aké som v poslednej dobe videl. Áno, malo to ja pár svetlých momentov a dobrých hlášok, ale inak naozaj veľká bieda! Parta poisťovákov odtrhnutých z reťaze a dokonalá premena Tima Lippeho behom jediného víkendu v Cedar Rapids? Už len ten samotný námet a scenár odsúdili tento film na neúspech, hoci niektorým sa možno páčil - aj keď nechápem ako... ()

rowdys 

všetky recenzie používateľa

Mám rád takéto malé filmy vsadené do podobného prostredia, ale marketovať to priamo ako komédiu bol omyl, lebo som si k Cedar Rapids aj sadal s očakávaním komédie a dostal som stredne úsmevnú feel-good-slash-rediscover-your-youth dramedy, alebo čo to je vlastne za mix. Ed Helms tu hádam zase len hrá Andyho Bernarda, akurát že asi tak desať rokov po Office, keď sa rutinou prepadne do konformity a musí sa znovu otriasť, no to isté by potreboval i samotný film. Páčil sa mi vizuál, ktorý zvýrazňoval jeseň a jej paletu, páčil sa mi ten malomestský poisťovácky mikrokozmos, ale nepáčilo sa mi, že z neho Arteta nič zaujímavé nevyťažil, keď sa mu núkali neraz možnosti. ()

Reklama

slatkac 

všetky recenzie používateľa

Nehorázná chujovina. Obsah, který zde na csfd vypadal dobře - Nejzábavnější služební cesta všech dob je teď ještě bláznivější, protože přináší více divokých scén, šílených výstřelků a neskutečné legrace!....mi nařídil to stáhnout a zchecknout. A byla to chyba. Sice jsem neočekával nic skvělýho, ale i tohle bylo trochu přes čáru. Děj je nudný, humor okoralý jak poslední rohlík v Lídlu a kamera je taky celkem na přesdržku. Helm(an)s se snaží, ale sám to utáhnout nemůže a tak mu sekunduje Reilly který asi během natáčení musel sjíždět čtyři lajny kokajnu denně. Jestli mi mělo připadat vtipné to, že si černoch hraje na gangstera, nebo že Sigourney Weaver (díky bohu) šuká oblečená, tak nepřipadalo. Na těch 85 minut jsem napočítal 4 vtipy a to je sakra málo. A jestli bude pokráčování, přiznám se, že se na něj s chutí rád podívám. Zajímalo by mně, čím by tohle mohlo pokračovat. ()

Hanys_ 

všetky recenzie používateľa

Ikdyž Helms hraje ještě většího losera než v Hangover (a už to opravdu není tak vtipné) a Weaver je na plátně dohromady tak 50 sekund, tak se z Cedar Rapids nakonec vyklubal celkem milý filmek, který táhne usilovně hláškující Reilly. Ale kdyby dostal ve filmu větší prostor rozbor vtahu Heche-Helms, byl bych asi taky spokojenější. 5/10 ()

Charlie84 

všetky recenzie používateľa

Vlastně jsem se dvakrát i upřímně zasmál. Co přesně mělo být nosnou myšlenkou Cedar Rapids? Jakože i pojišťováci ve své hloubi mají jemnou a citlivou....? Ale notak... Je možné argumentovat, že nosné myšlenky Pařby ve vegas (v Bangkoku) jsou nulové, ale třeskutý smích ve kterém se svíjíte vám na to nedovolí myslet. Doufal jsem alespoň v závěrečnou gradaci, přišlo jen klišé pohřbívající těch pár dobrých fórků, které se v průběhu filmu naznačí. ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (2)

  • V meste Cedar Rapids sa narodil napríklad Elijah Wood, známy ako Frodo z trilógie Pán Prsteňov. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama