Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Patrick a Louis po dlouhých devíti letech nadále trpí smutkem ze smrti jejich jediné dcerky, která byla brutálně napadena divokým psem. Rozhodnou se tedy, že opustí město, vydají se na vzdálený venkov a pokusí se již nadobro na dcerku zapomenout. Od zdejších obyvatel malé vesničky se ovšem dozvídají o jakém si rituálu, který jim na pouhé tři dny dcerku přivede zpět ze světa mrtvých. (PetriK12)

(viac)

Recenzie (68)

Speedy01 

všetky recenzie používateľa

Ze začátku jsem si u tohodle filmu myslel, že se na něj ani nedodívám, protože to byla hrozná nuda, byl doslova "nemastný a neslaný"... Vydržel jsem to a díval jsem se až do konce a vyplatilo se i když jsem z něj neměl bůhvíjaký zážitek. Jako horor mi tenhle film připadal až ke konci. Pokud nebude velká nouze o TV zábavu což u mě není, tak se na tenhle film už nikdy nebudu dívat - tenhle film mi za to určitě nestojí. Dávám 2/5. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Koniec pekne prekvapil. Celý čas sa snímok tváril ako mysteriózna rodinná dráma, kde sa rodičia pokúšajú vyrovnať so smrťou svojej milovanej dcéry, a potom si ako blesk z čistého neba príde veľmi solídna brutalita. Navyše postavy boli veľmi dobre zahraté. Škoda, že sa v dejovej linke (2/3 filmu) vyskytlo tak veľa šedivých scénok bez napätia a bez atmosféry. A to je práve to, čo si pri hororoch cením najviac. Čistý priemer. 60/100 ()

Reklama

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Tak rozhodne to nebolo až také zlé, aby bol horor v čiernych číslach. Prvá polovica ma veľmi nebavila (skôr som mal pocit, že sledujem rodinnú drámu), potom to však bolo o niečom inom. Videl som už viacero béčkových hororov o vraždiacich deťoch a tento považujem za jeden z tých priemerných. Určite to bolo lepšie ako napr. The Daisy Chain alebo Hurt, ktoré ma takmer unudili na smrť, pretože na rozdiel od týchto "klenotov" disponoval aspoň potrebnou dávkou brutality. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Mladý sympatický manželský pár sa presťahoval spolu so svojou dcérou Alice do mestečka Wakewood. On tam začal pracovať ako veterinár a ona si otvorila lekáreň. Zdá sa, že si vybrali skvelé miesto na život. Avšak jedného dňa sa stane hrozná vec. Ich dcéru napadne rozzúrený pes a zabije ju. S touto traumatizujúcou udalosťou sa nedokážu vyrovnať. Starousadlíci im navrhnú, že za pomoci krvavého "Pohanského rituálu" ju dokážu na tri dni priviesť späť medzi živých. Podarí sa to. Lenže malá Alice sa po troch dňoch nechce vrátiť pod zem. Niečo sa pokazilo a bude to mať desivé následky. ** ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Kto aspoň trocha pozná horory, s určitosťou ľahko uhádne , čo bude nasledovať. Je to odkopírovane od Kinga a keďže cintorín domácich zvieratiek mám rad, tak tento mi tiež bol po chuti. Stále sa tu niečo deje, rituály sú hnusne krvavé a zaujímavé. Je tu niekoľko slušne vygradovaných i krvavých scén a i keď kamera nebola najlepšia (hnusný strih), aj tak niečo vidieť bolo, chvalabohu aspoň za to. Herci nemali svoj deň a sem sa nehodili, kvôli nim som váhal z hodnotením, ale na koniec som dal slabé, ale 4*. ()

Galéria (34)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené