Reklama

Reklama

10 odvážlivcov, odhodlaných prežiť tie najdrsnejšie podmienky mimo civilizácie, zabojuje o 50 000 €. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (156)

Piedone odpad!

všetky recenzie používateľa

Hlavnou náplňou vysielania TV Markíza sú takéto primitívno-dementné programy + otravné reklamy. Všetko ostatné medzi tým (filmy, seriály...) je len "vata" na vyplnenie vysielacieho času. A tá vata je samozrejme väčšinou tiež odpad. Niektorí pamätníci tvrdia, že za komunistov sa na vtedajšie vysielanie ČST nedalo pozerať. A na "toto" sa vari dá??? (moje pocity po zhliadnutí asi 10 minút tejto "úžasnosti"). ()

Streamline odpad!

všetky recenzie používateľa

Kontroverzná reality show. Desať súťažiacich v boji o 50 tisíc € vo farmárskom prostredí, v ktorom sú odrezaní od sveta, elektriny a pohodlia rýchlo plynúceho života v realite. Podobne ako ostatné reality show, aj táto sa dá ešte ako tak pozerať v dobe, keď je farma doslova plná. Čím je na farme súťažiacich menej, tým ide aj kvalita smerom nadol. Najviac ma bavili práve súťažiaci, ktorí vypadli pri prvých dvoch dueloch - Miky a Kobra. Ich odchodom začala upadať "úroveň" celej show. 20% ()

Reklama

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Čakal som vačšiu sračku, ale dostal som celkom fajn zábavu, pri ktorej som sa (prekvapivo) ani moc nenudil. Ale nie je to ani žiadny zázrak. Na druhú stranu je zaujímavé sledovať moderných ľudí ako žijú starým spôsobom. Som zvedavý do kedy ma to ale bude baviť. Update: druha a ďalšie série sú teda riadne násilne tragédie. 35% - 2* ()

David_SVK 

všetky recenzie používateľa

Súťaž v ktorej som si myslel že pôjde o to kto koľko robí a nie o to kto je obľúbenejší....nechápem jak to mohla vyhrať playmate ktorá tam nič nerobila a ešte je škaredá jak noc....Ale ináč nápad to bol dobrý a na Slovensku som ešte zatiaľ lepšiu reality show nevidel....Dva hviezdičky na počesť ľudí ktorý sa v tej show naozaj snažili niečo urobiť a aj vyhrať ako napríklad Michal.... ()

Copacabana 

všetky recenzie používateľa

Nebolo to až také zlé, až na tú Horváthovú, myslím že sa tvorcovia vcelku snažili vybrať zaujímavé typy, prostredie...Mám rada reality-show a sa za to nehanbím, dajú sa v nich dobre pozorovať medziľudské vzťahy a reakcie ľudí v stresových podmienkach, a hlavne keď sú vybrané poriadne uletené typy, a to sa myslím v tomto prípade podarilo. Osobitne som si už teraz obľúbila toho írskeho dancera, čo si myslí, že je princ of Slovakia , držím mu palce. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------!!! Opravujem hodnotenie, ľudia nech si robia zo sebou čo chcú, ale k tým zvieratám to bolo dosť nefér, tiež som si všimla ako píše whack. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (7)

  • Farma sa nachádza v malebnom prostredí Kopaníc, v jednej z osád v okolí obce Prietrž (neďaleko Senice). (Greenpeacak)
  • Farmár, ktorý zadáva úlohy súťažiacim, nie je skutočným vlastníkom celého komplexu farmy. Skutoční vlastníci (sú dvaja) chceli zostať v anonymite a farma bola vybratá na základe viacerých doporučení od realitných agentúr. (Greenpeacak)
  • Zvieratá, ktoré postupne prinášajú súťažiacim, sú vypožičané a po skončení ich producenti musia odovzdať vlastníkom. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama