Reklama

Reklama

10 odvážlivcov, odhodlaných prežiť tie najdrsnejšie podmienky mimo civilizácie, zabojuje o 50 000 €. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (156)

AdamesWWE 

všetky recenzie používateľa

Prvá séria [7/10] Druhá séria [6.5/10] Tretia séria [5/ 10] . Zaujímavý námet pre reality show, prvé dve Farmy ma dosť bavili, ale tretia je dosť slabá Farma je jedna z lepších TV show, aké boli na Slovensku nakrútené. Oproti show Farmám hľadá ženu, Mama ožeň ma, Extrémne Rodiny, Vyvolení atd. má jednoznačne na vrch Farma, či už diváckou sledovanosťou alebo nadpriemerne dobrým spracovaním. ()

Copacabana 

všetky recenzie používateľa

Nebolo to až také zlé, až na tú Horváthovú, myslím že sa tvorcovia vcelku snažili vybrať zaujímavé typy, prostredie...Mám rada reality-show a sa za to nehanbím, dajú sa v nich dobre pozorovať medziľudské vzťahy a reakcie ľudí v stresových podmienkach, a hlavne keď sú vybrané poriadne uletené typy, a to sa myslím v tomto prípade podarilo. Osobitne som si už teraz obľúbila toho írskeho dancera, čo si myslí, že je princ of Slovakia , držím mu palce. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------!!! Opravujem hodnotenie, ľudia nech si robia zo sebou čo chcú, ale k tým zvieratám to bolo dosť nefér, tiež som si všimla ako píše whack. ()

Reklama

migl odpad!

všetky recenzie používateľa

Súčasná Slovenská TV "zábava" má tak nízko položenu latku,že ktorýkoľvek pologramotný človek s IQ hnoja a konexiami na patričných miestach môže "vytvoriť" taký hnus. TV Markíza a JOJ-ka sa predháňajú ktorej z nich sa skôr podarí donútiť diváka aby sa pozvracal. Odpad je slabé slovo, lebo aj v odpade sa dá nájsť niečo použiteľné,toto je žumpa(-100%) ()

Jimbopepo odpad!

všetky recenzie používateľa

No, ďalšia z relácii, ktorá televízii zdvíha sledovanosť a mne žalúdok :D kreténi z markíza.sk mi zmazali tento príspevok: Pravda možno bolí, ale toto je skutočne žumpa zábavy. Len vďaka primitívnosti televízneho diváka si naďalej môžu odpadové televízie typu Markíza chrochtať blahom. Farmu by človek nemal sledovať už len z toho dôvodu, že televízia hrubým spôsobom porušila elementárnu televíznu etiku a nielenže zobrazuje kruté zaobchádzanie so zvieratami, ešte z toho robí zábavu. Producent takého produktu je absolútny chudák. To, že nejaká skupina pologramotných nímandov nechá zo seba robiť cvičené opičky, mi neprekáža, ale hranice, ktoré pri tom televízie smú prekročiť, by mal limitovať zákon a tiež televízny divák, ktorý by sa mal zamyslieť sám nad sebou, a spýtať sa, čo je na tej debilnej Farme vlastne zábavné. ()

MichelSmith 

všetky recenzie používateľa

Carol Pifková to zmietla presne! No to platilo až do farmy západ vs východ,tá totiž prináša revolúciu a je nazbyt prelestná a ľúbezná akoby skoncipoval Filan! Filiáccie lesknú peknotou slzy povpíjanej do tinty listu na rozlúčku lež fikot sluhu vysnovaného farmárom ťýždňa pripusteného odkapaným macošským lúčiacim sa ! ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (7)

  • Zvieratá, ktoré postupne prinášajú súťažiacim, sú vypožičané a po skončení ich producenti musia odovzdať vlastníkom. (Greenpeacak)
  • Neďaleko farmy je jazierko, v ktorom majú súťažiaci možnosť chytať ryby. Pôvodne bolo bez rýb, avšak len kvôli tejto reality šou sa producenti rozhodli do jazierka zopár rýb vypustiť. (Greenpeacak)
  • Pravidlá hry:
    1. V prvom týždni si spoločným hlasovaním zvolia súťažiaci farmára týždňa, ktorý riadi tím a rozdeľuje úlohy na farme tak, aby bolo o všetko postarané. Ostatné týždne farmára týždňa písomne nominuje vypadnutý účastník.
    2. Na farmu začiatkom týždňa prichádza aj hospodár, ktorý zadáva farmárom úlohu týždňa - napr. stavbu plotu, ktorú koncom týždňa skontroluje.
    3. Farmár týždňa si vyberá dvoch „sluhov“ (muž a žena), ktorí budú počas týždňa vykonávať najhrubšiu prácu (napr. rúbať drevo). Títo dvaja spia v stodole a jedia oddelene od ostatných.
    4. Všetci účastníci farmy hlasujú, ktorý z dvoch sluhov ide do duelu.
    5. Prvý duelant si vyberá svojho protivníka (okrem farmára týždňa, ktorý má imunitu), druhý duelant bez vedomia prvého vyberá úlohu do duelu (IQ, výdrž, sila).
    6. Následne idú do izolácie a neskôr do súboja, ktorý je zameraný buď na:
    • inteligenciu – napr. kvíz
    • výdrž – napr. rezanie dreva
    • silu – napr. preťahovanie lanom.

    Počas pobytu na samotke študujú „farmársky almanach“, kde sú rady a správne odpovede pre všetky duelové kategórie.
    Duel sa koná za prítomnosti ostatných súťažiacich. Ten, kto v dueli prehrá, odchádza domov a písomne určí nového farmára týždňa. (FL-cool-J)

Reklama

Reklama