Reklama

Reklama

10 odvážlivcov, odhodlaných prežiť tie najdrsnejšie podmienky mimo civilizácie, zabojuje o 50 000 €. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (156)

asirtes 

všetky recenzie používateľa

Sociálny experiment so šialeným castingom. Poznáte ten vtip? Fitneska, čo chodí na plastiky ako na klavír, dedinský ľaľo, neúspešná atlétka, kaviarenský povaľač, striptér, kuchynská puťka, mudrlant, nadržaná influencerka a lampasák sa stretnú na farme. Nie, nemá to pointu. Pointa je samotný vtip, ehm, experiment. Toto musela vymyslieť partička študentov sociológie a psychiatrie niekde na chate v rumunských horách nad fľašou 80 percentného absintu. Alebo toluénu. 12. séria ***, 13. séria ****, 14. séria **. ()

Maslord 

všetky recenzie používateľa

Banda nešťastníkov s nízkym intelektom a inteligenciou je vyslaná na socialny experiment. Niekoľko mesiacov strávia na rozpadnutej farme, ktorú musia dať do cajchu. Vzhľadom na to, že sú starostlivo vyberaný podľa počtu neuróz a psychóz netrvá dlho kým ponorka urobí svoje. Znepokojujúce je určite ochota vystaviť sa neprimeranej psychickej a fyzickej záťaži, stravovať sa odpadkami (niekto je zvyknutý), žiť v nehygienickom prostredí (niekto je zvyknutý) a celú dobu rôzne týrať zvieratá (niekto je zvyknutý). Ťažko povedať ako vyzerá farmársko-televízna zmluva, ale podľa toho ča sa tam deje, asi dlhá a nenapadnuteľná. Hoj, veľa šťastia blázni! ()

Reklama

balcazar 

všetky recenzie používateľa

Farmu ako formát nehodnotím až tak negatívne. Ide v nej, ako v každej inej reality-show o vytvorenie hádok a konfliktov medzi súťažiacami. Na rozdiel od Hotela Paradise, ktorý ide súbežne s Farmou, tu je na pozadí práca, ktorá od hádok trocha odpútava pozornosť, nie je to len suché nahádzanie ľudí do klietky so zámerom povraždenia sa, Farma má niečo do seba. ()

VVee69 

všetky recenzie používateľa

Akože podľa mňa je toto oproti Farmár hľadá ženu a podobných debilinách najobstojnejšia reality show. Má to aspoň nejakú tú úvodnú myšlienku a cieľ narozdiel od iných "show", ktoré sú len o tom, že ktorý súťažiaci je väčší obmedzenec. Nehodnotím prvú sériu tam som nevidel nič, ale tie ostatné sa na jedno oko pozerať ako tak dajú. Síce kadejaký obmedzenci sú tam furt, ale tak kto iný by išiel na Slovensku do takejto reality show. :) ()

David_SVK 

všetky recenzie používateľa

Súťaž v ktorej som si myslel že pôjde o to kto koľko robí a nie o to kto je obľúbenejší....nechápem jak to mohla vyhrať playmate ktorá tam nič nerobila a ešte je škaredá jak noc....Ale ináč nápad to bol dobrý a na Slovensku som ešte zatiaľ lepšiu reality show nevidel....Dva hviezdičky na počesť ľudí ktorý sa v tej show naozaj snažili niečo urobiť a aj vyhrať ako napríklad Michal.... ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (7)

  • Farma sa nachádza v malebnom prostredí Kopaníc, v jednej z osád v okolí obce Prietrž (neďaleko Senice). (Greenpeacak)
  • Pravidlá hry:
    1. V prvom týždni si spoločným hlasovaním zvolia súťažiaci farmára týždňa, ktorý riadi tím a rozdeľuje úlohy na farme tak, aby bolo o všetko postarané. Ostatné týždne farmára týždňa písomne nominuje vypadnutý účastník.
    2. Na farmu začiatkom týždňa prichádza aj hospodár, ktorý zadáva farmárom úlohu týždňa - napr. stavbu plotu, ktorú koncom týždňa skontroluje.
    3. Farmár týždňa si vyberá dvoch „sluhov“ (muž a žena), ktorí budú počas týždňa vykonávať najhrubšiu prácu (napr. rúbať drevo). Títo dvaja spia v stodole a jedia oddelene od ostatných.
    4. Všetci účastníci farmy hlasujú, ktorý z dvoch sluhov ide do duelu.
    5. Prvý duelant si vyberá svojho protivníka (okrem farmára týždňa, ktorý má imunitu), druhý duelant bez vedomia prvého vyberá úlohu do duelu (IQ, výdrž, sila).
    6. Následne idú do izolácie a neskôr do súboja, ktorý je zameraný buď na:
    • inteligenciu – napr. kvíz
    • výdrž – napr. rezanie dreva
    • silu – napr. preťahovanie lanom.

    Počas pobytu na samotke študujú „farmársky almanach“, kde sú rady a správne odpovede pre všetky duelové kategórie.
    Duel sa koná za prítomnosti ostatných súťažiacich. Ten, kto v dueli prehrá, odchádza domov a písomne určí nového farmára týždňa. (FL-cool-J)
  • Okrem kameramanov, ktorí chodia po farme a natáčajú súťažiacich, sa v okoli nachádzajú aj kamery monitorujúce všetko kvôli bezpečenosti. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama