Reklama

Reklama

Po tom, ako odviedli obrovský dav zombie ďaleko do bezpečia, Daryl, Sasha a Abraham splnili svoju misiu a chcú sa vrátiť domov do Alexandrie. Chceli by tam doraziť živí a zdraví. Návrat je však oveľa ťažší, než očakávali. Na ceste musia zdolávať početné prekážky a zaskočí ich aj celkom nová hrozba - napadnú ich neznámi ľudia. Na úteku pred novým nepriateľom sa musia rozdeliť. Daryla však zajme skupina, ktorú tvoria tri ženy a jeden muž, Sasha a Abraham sa ukryjú v blízkom dome. Darylovi sa síce podarí ujsť, ale keď sa skupina nepriateľov sama ocitne v nebezpečenstve, vráti sa a zachráni ich. Daryl s neznámami ľuďmi spoločne hľadajú Sashu a Abrahama, ale cudzinci ho zradia a Daryl príde o svoj motocykel aj kušu. Medzitým Abraham prežíva ťažkú psychickú krízu a opustí Sashu. Vonku však znova načerpá síl a keď nájde funkčnú ťažkú zbraň, odhodlane sa vráti do domu, aby ďalej bojoval. Podarí sa členom skupiny opäť stretnúť? (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (10)

Rodriguez 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Daryl, Sasha a Abraham odvedli zbytek mrtváků daleko od Alexandrie. Potom se měli vrátit, ale byli přepadeni neznámými útočníky. Daryl se oddělil a narazil na neznámé přeživší, kteří ho zajali. Nechají si ho jako výkupné za svou přítelkyni, ale později se mu podaří utéct. Abraham se Sashou najdou úkryt v nedalekém městě a Abraham při průzkumu narazí na vojenský džíp se zásobami munice. Cesty Daryla, Sashy a Abrahama se nakonec opět spojí. 90% ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vypadá to, že třetí řadě poměrně brzy dochází dech, šestá epizoda sice nebyla žádná katastrofa, ale vzhledem k příběhu nebyla nijak podstatná, takže působila jen jako vycpávka, divák dostal svou týdenní dávku a k vývoji vlastně nedošlo. ()

Galéria (22)

Reklama

Reklama