Reklama

Reklama

Carol s Daryl prenasledujú auto, ktoré unieslo Beth, keď bola s Darylom na úteku z väznice. Sledovanie sa končí v Atlante, kde im dôjde benzín. Na druhý deň ráno ich však prepadne mladík, ktorý ich okradne o všetky zbrane. Ani to však dvojicu nezastaví. Z mrakodrapu Daryl zazrie dodávku, ktorá má na oknách rovnaké kríže ako auto, ktoré predchádzajúci deň sledovali. Dodávka je pôvodne sanitka jednej z nemocníc, čo ich navedie na stopu. S dodávkou však havarujú, keď ich obkľúči horda zombie a Carol si pri páde z mosta poraní rameno. Daryl s Carol opäť narazia na mladíka, ktorý ich okradol. Tentoraz si vezmú svoje zbrane späť. Daryl chce najprv nechať zombie, aby mladíka zabil, ale potom mu pomôže. Z chlapca nakoniec vylezie, že Beth pozná, pretože mu pomohla utiecť z nemocnice, kde ich oboch držali v zajatí. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (10)

Najt 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Díl věnovaný Carol zesklaádaný ze střípků z poslední její doby. Dozvíme se detaily před útokem guvernéra, před útokem na terminus až po cestu s darylem, kdy se vydali za autem s křížem na dveřích, zatímco ostatní jsou v kostele. Poslední 3 díly jsou jedna časová rovina z pohledu Beth, Abovy skupiny a Daryla s Carol. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Mohlo jít o podobně nudnou záležitost, jako byla dvanáctá epizoda čtvrté řady, ale namísto Beth tady vystupuje postava Carol a rázem bylo všechno mnohem zajímavější. Tentokrát jsem se nenudil, ani neotravoval. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (1)

  • V scéne, keď Daryl (Norman Reedus) s Carol (Melissa McBride) padajú v dodávke z mostu, je pohľad z vnútra auta a je vidieť, že padajú predkom auta nadol, no hneď na to je prestrih ako dopadne auto na všetky štyri kolesá (maramashi)

Reklama

Reklama