Reklama

Reklama

Coven

Krátkometrážny / Dráma / Horor
USA, 2000, 40 min

Obsahy(1)

Krátké hororové drama o skupině odvykajících alkoholiků a narkomanů, které je slavné především kvůli celovečernímu dokumentu o vzniku tohoto filmu. Co ve skutečnosti natočil Mark Borchardt, hlavní hrdina filmu American Movie? (navorski)

Recenzie (3)

rivah 

všetky recenzie používateľa

Drsný dokument o muži, který téměř zemřel na drogy a jeho drastická odvykací kůra ve skupině dobrovolníků, která se zvrhne v násilí. Neurovnaný film. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Aby vám tento krátkometrážni film priniesol niečo viac, odporúčam pred tým zhliadnuť dokument o vzniku pod názvom AMERICAN MOVIE. Každopádne Mark Borchardt mal predsa len niečo v očku, no bol to donkichotský blázonko bez peňazí. Vec druhá, za 36 minút sa toho veľa povedať nedá, teda nie vzhľadom na takýto námet. ()

Reklama

gumli 

všetky recenzie používateľa

Zvláštny kratší americký horror,alebo skôr horrorová dráma.Film je natočený čiernobielo,zrnito,zlej kvality.Ale využíva pochmúrny kraj Wisconsinu a v tej čiernobiele farbe vyvoláva temné a pochmúrne nálady.Pusté cesty,zasnežená krajina,nejaké živé mŕtvoly v mníšskych kutniach bez tváre rozbijajuce auto,no,zvláštny pohľad.Skôr mi to pripadalo ako nejaký polodokument.Film sa bude ale malo komu páčiť,tým som si istý. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama