Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina přátel na cestě do Jakarty pomůže osamělé dívce, která je poprosí, aby ji svezli domů. V odlehlém sídle dívčina rodina v čele s přízračnou matkou pro hrdiny připraví lahodné občerstvení, po kterém ale upadnou do bezvědomí. Když se proberou, čeká je osud polotovaru v obchodu s lidským masem. (JFL)

Recenzie (146)

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Příběhově slabý odvar již mnohokrát viděného. Jenže tenhle film na příběhu nestojí. Ke konci již jsou dům a postavy pěkně zalité krví, tou se opravdu nešetřilo. Čekal jsem trošku hustší gore, ale pár dobrých scén jsem se přeci jen dočkal. On je to takový slušný průměr, i přesto bych asi více věcí zkritizoval než pochválil. S logikou si filmaři moc hlavu nelámali. Lidi, kteří v jedné scéně jsou v jisté situaci, jsou takřka hned po střihu v situaci úplně jiné a naprosto nelogické, párkrát se tam pořád objevovaly postavy, o nichž jsem si myslel, že už jsou dávno mrtvé. Mám dojem, že počet zabití neodpovídá počtu původně živých lidí (možná bych si i vsadil na to, že někoho prostě v tom filmu zabili dvakrát). Ten film je strašně ukřičený, postavy tam neustále velmi nepříjemně řvou a to i v situacích, kdy to není moc třeba, ale zřejmě se to odvíjí od lokální povahy. V jedné scéně být já spoluobětí dvou vřískajících týpků, sám bych zašel za hlavní záporačkou a požádal ji o nůž, abych je umlčel. Hlavní záporačka je téma samo o sobě, divně vypadá, ještě divněji mluví a je vlastně taková celá divně nesympatická. Doslova z ní to zlo čiší, vším možným signalizuje, co se od ní dá očekávat, takže pochyby a nechápavost, proč oběti u ní v domě zůstávaly, se stanou asi takovým koloritem tohoto filmu. Ale pokud jste vyznavači asijské ženské krásky v kombinaci s litry krve na metr čtvereční prostoru a rajcují vás souboje žen s meči a motorvými pilami, klidně do toho. 2,5* ()

Hunter2222 

všetky recenzie používateľa

Vynikajúci exploiťák novej vlny. Fakt sila, kopec násilia, krvi a odporností v rozumnej stopáži 95 minút. Síce to má pomalší rozjazd, ale hneď ako sa hlavné postavy dostanú ku rodinke, nastupuje atmosféra a ten zlý pocit, že čosi nie je v poriadku. Potom to už začína, jedna vražda za druhou s excelentnými gore efektmi. Síce niekedy idú mimo kameru, ale je to celkom šikovne natočené, takže si to veľmi ani nevšimnete. A tá rodinka to je fakt sila, niečo na štýl TCHSM, len trochu vážnejšie. Pointa je tak trochu mysteriózna a do filmu mi nejako nezapadla, čo už. Singapúrsky exploiťák tu asi ešte nebol, takže odporúčam pozrieť. ()

Reklama

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Áno - parádne červená záležitosť a s pribúdajúcou minutážou úroveň červenej stúpa....je mi jedno , že si pri sledovaní spomeniem na " FRONTIERS " - " INSIDE " a kopu iných " REDFLICKov "..na krajinu pôvodu je to zručne natočená mäsiarčina a je jasné , že celá tá snaha bola venovaná len a len fanúšikom... ak pridám krajinu pôvodu - tá 4ka tomu svedčí. ()

dubinak odpad!

všetky recenzie používateľa

Už nikdy v životě indonéské filmy. Copak jsem tu jediná, kdo dal odpad? Krve dost, ale nad chováním postav jsem jen koutila hlavou. Matička jako ze škatulky si asi šlehla trochu vážnosti a synáček vypadal jako když právě vypadl z Blada. Nelogické, trapné a hlavně o ničem. To není film, to je komunální splaška. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Začalo to tak že partiu mladých ľudí zastaví trasúca žena a požiada ich či by ju nezobrali domov a tak aj urobia.Pre šťastie alebo radšej pre nešťastie všetkých zúčastnených sa dostali nie do celkom normálnej rodiny a onedlho to zistia na vlastnej koži.Lebo po malom občerstvení všetci zaspia a keď sa preberú už nič nieje tak ako predtým.Príbehová stránka filmu no žiadna labutia pieseň sa nekoná,chcem tým povedať že je tu veľa odkazov na iné filmy.Spomínať ich nebudem,to za mňa už spravili iný a tak nemá čim prekvapiť asi okrem toho nadprirodzená,lebo to som nečakal ale hodilo sa to sem.Ale celkové spracovanie je svižne a nenudí už od začiatku.Je to veľmi krvavé,má to zmysel pre estetiku(tzv.rez motorovou pílou).Len škoda že to je predvídateľné a niektoré tie postavy sa chovali ako hovädá ale to je asi tak všetko čo môžem tomuto snímku vyčítať.Lebo malo to svoju atmosféru,dosť dusné napätie a aj silno krvavý podtón.Adam bol niečo ako Terminátor-buchli mu sklenné poháre o hlavu,prepichli ho samurajským mečom,upálili ho,pichli mu ihlicu do rozkroku a pri tomto všetkom by už zomrelo 5 ľudí a on sa ešte bil,až to konečne rozhodla odseknutá hlava a to som mal obavy či ešte nevstane.Logika sa tomuto filmu oblúkom vyhla ale zas tak celkom mi to nevadilo,lebo som sa dosť bavil.Tí ktorí nemajú radi krvavé filmy,nech si ho ani nezapínajú a pre všetkých ostatných smelo do toho.Amen. ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (7)

  • Tento film se stal prvním indonéským snímkem, který byl zakázán v Malajsii. (Polgedney)
  • Po tom, čo The Mo Brothers obdržali hŕbu pozitívnych recenzii na svoj krátky film Dara (2007), rozhodli sa ho natočiť ešte raz v dlhometrážnej podobe. (beso74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené