Reklama

Reklama

Po si plnými dúškami užíva život legendárneho Dračieho bojovníka, ktorý spoločne s piatimi priateľmi, tigricou, žeriavom, modlivkou, zmijou a opičiakom, obhajuje rodné údolie. Všadeprítomnú pohodu ale narušia správy o zlosynovi, ktorý plánuje krádež mocnej zbrane. Tá by mu mohla pomôcť dobyť Čínu a zničiť umenie kung fu. Po spoločne s priateľmi vyráža na strastiplnú púť naprieč Čínou, na ktorej konci čaká mocný nepriateľ. Ako ale môžu znalci kung fu zničiť zbraň, ktorá je odolná voči tomu, čo ovládajú najlepšie? Po musí pátrať v minulosti a vo svojich koreňoch, na ktoré úspešne zabudol. Jedine tak môže získať schopnosti, ktoré mu dajú šancu na víťazstvo. (TV Markíza)

(viac)

Videá (42)

Trailer 3

Recenzie (577)

Eawy 

všetky recenzie používateľa

Zbožňujem rozprávky, či už animované alebo hrané, teda a to najmä České. Preto u mňa veľmi často nenájdete rozprávku, ktorú by som zhodnotila na menej ako tých 40-50%. Kung Fu panda 2 sa pravdaže nevyrovná 1 ale čo sa týka solídneho pokračovania, to tu určite nájdeme. Animácia je rovnako príjemná ako v jednotke, veď kto by mohol odolať tomu krásnemu úsmevu, ktorý na nás hádže Poo. Podľa môjho osobného názoru, je to určite jeden z tých prípadov, kedy pokračovanie nijako neohrozí alebo neznechutí jednotku. Preto by som dala nádherných 60%. V tejto časti sa mi zdalo, že bolo primálo o našej Pande, áno bolo tam tajomstvo ale Poo bol máličko Poový oproti predchádzajúcej časti. ()

Roman.Ticka 

všetky recenzie používateľa

Další z dvojek, které nedosáhly na jedničku, protože známé postavičky zkrátka nemohly nic nového nabídnout. Nechyběl jemný inteligentní humor, ani lehce negramotná ztumpachovělá panda. Její hledání odpovědí na duchovní otázku "Who Am I?" s náznakem freudovské psychoanalýzy, bylo podle mého gusta. Odkazy na scény ze slavných filmů se už začínají opakovat, ale nevadí mi. Rodinná zábava funguje a to je hlavní. I to, že panda nakonec přišla na to, jak se mohla vlézt do tak malé bedny a proč nechtěla nosit kalhoty! :-) A já začnu konečně, opravdu důsledně, hledat svůj VNITŘNÍ KLID. ()

Reklama

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Druhý díl pandího dobrodružství jsem viděl v jednom zapadlém vesnickém kině s hordou malých děti, a ty se náramně bavily! Dostaly vtip, bláznivou akci a veselé barvičky. Nevím, jestli porozuměly hledání sebe sama rozpolceného Poa nebo poselství, že třetí díl bude ještě dojemnější. Na tuto část příběhu jsem byl v sále zase já. Takže to máme pro každého něco. V porovnání s jedničkou mi to ale skutečně přijde stejně průměrné, možná jen s tím rozdílem, že první díl si více vyhrál s bojovými scénami. ()

hellstruck 

všetky recenzie používateľa

První panda mě zrovna příliš nenadchla už kvůli prostředí Číny a celé té věci s kung-fu. Přestože se mi tento díl dostal trochu víc pod kůži, s čistým svědomím ty 4* dát nemůžu. Znám spoustu vtipnějších a lepších animáků. Na druhou stranu je tu jako příjemný bonus flashback do pandiny minulosti, to se mi líbilo ze všeho nejvíc. Ale jinak to bylo dost předvídatelné až šablonovité. ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Tlustá, čiernobiela panda je stále lenivá a pažravá, ale keď ide do tuhého, bojuje ako malý kung-fu boh. Potrebuje nájsť vnútorný mier i svoju minulosť, preto vyráža do sveta lámať kosti... O čosi slabšie pokračovanie, čo cítiť hlavne poklesom humorných scén, no tvorcovia to nejako vyvážili dvojitou dávkou akcie. Z jeho nekonečnej chuti do jedla a lenivosti sa dalo určite vyťažiť humoru podstatne viac. Jedine to mi chýbalo, pretože inak všetky slabšie momenty tvorcom odpúšťam. Postavičku kung-fu pandy mám fakt rád. „Tche-tchééé...“ 80%. ()

Galéria (95)

Zaujímavosti (16)

  • Celosvětová premiéra proběhla 22. května 2011 v Hollywoodu. (Varan)
  • Mistr Krokodýl vyskočí na člun a přistane v rozštěpu. Toto je charakteristický cvik Jeana-Clauda Van Damma, který ho namluvil. (KGBelik)
  • Kung Fu Panda (2008) obsahovala viac ako 50 terabytov dát, ktoré boli následne renderované, t.j. bol vytvorený reálny obraz z počítačového modelu. To si vyžadovalo takmer 25 miliónov hodín strojového času. Dvojka v 3D zdvojnásobila systémové nároky a filmári potrebovali diskové pole s kapacitou 100 terabytov, pričom renderovanie zabralo viac ako 55 miliónov hodín strojového času. (Duston_Movie)

Súvisiace novinky

Oscar 2012 - výsledky

Oscar 2012 - výsledky

27.02.2012

84. udělování zlatých sošek, ke kterým se po letech vrátil Billy Crystal jako průvodce, bylo ve znamení tradice. Jedna z nejočekávanějších a nejsledovanějších televizních show roku se vrátila ke svým… (viac)

Oscarové nominace 2012

Oscarové nominace 2012

24.01.2012

84. udělování výročních cen Americké filmové akademie se blíží. Ať už se vám to líbí nebo ne, pořád jde o nejsledovanější a z jistého pohledu i nejprestižnější filmové ceny na planetě. Takže, kdo se… (viac)

Seth Rogen svolává B-Team

Seth Rogen svolává B-Team

28.12.2011

Má za sebou rušný a opravdu pestrý rok. Byl komiksový v Green Hornetovi, digitálně animovaný v Paulovi a Kung Fu Pandě 2 a nakonec dojemný v 50/50. A jede dál. U studia Walt Disney Pictures zahájil… (viac)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (viac)

Reklama

Reklama