Reklama

Reklama

Milovaní

(festivalový názov)
  • Austrália The Loved Ones
Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh mapuje osud mladého středoškoláka Brenta (Xavier Samuel). Brent se díky rodinné katastrofě a neustálé konfrontaci z matčiny strany uzavírá do sebe. Nemůže se zbavit pocitu viny z tátovy smrti, zažívá emoční kolapsy a pomáhá si marihuanou a metalovou hudbou. Jeho dívka Holly se mu snaží co nejvíce pomáhat. Je to milá starostlivá slečna nohama pevně na zemi a právě ona je důvodem, proč je Brent surově unesen. Když se probudí z bezvědomí, čeká ho pohled na zrcadlovou disko kouli, injekční stříkačky, elektrickou vrtačku a jeho ctitelku, která neskousla, že jeho přítelkyně není ona. Brenta čeká noc hrůzy plná mučení a beznaděje. (Zeck)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (302)

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Robin McLeavy se dle režisérových instrukcí na svou roli připravovala vyhledáváním informací o sériovém vrahovi Jeffreym Dahmerovi, dále také musela zhlédnout filmy Misery nechce zemřít (1990), Takoví normální zabijáci (1994) a díla Quentina Tarantina.Takže solidní příprava a taky podle toho vypadal výkon.Ale podle mě ještě lepší výkon předvedl John Brumpton v roli psycho otce.Výkon hodný oscara. ()

larelay 

všetky recenzie používateľa

Vyborny, takmer nemy film o trosku sibnutuckej Lolinke a trosku sibnutuckom oteckovi, s trosku pripecenou maminkou s uvarenym mozockom :D Naozaj vynikajuci film, ktory vas pohlti hudbou, atmosferou a celkom aspon pre mna, novymi praktikami mucenia a zvrhlosti, ktore su vsak podavane velmi prijatelnym sposobom. Chvalim ruzovucku Lolu, bola vynikajuca! "You are my first drilling". Yeah! Lolinka je drsna kocka, sla by som s nou na pivko :D ()

Reklama

genetique 

všetky recenzie používateľa

V hraniciach subžánru sa jedná o naozaj jedinečný zážitok, ktorý si vychutnajú len tí, ktorí budú na niečo podobné pripravení. Dejová línia je takmer ako z céčkového braku, no režisér veľmi dobre pochopil, čo je potrebné spraviť s kamerou, ako načasovať strih a ohromiť divácke zmysly zvrátenými scénami tak, aby to prinieslo žiadúci efekt. Film však odhalí slabšie žalúdky až v druhej polovici, ktorá ak by neprišla, tak škrtám štvrtú hviezdičku. Rozjazd teda trošku pomalší, ale o to efektnejší záver. Navyše vedľajšia dejová línia mala svoje opodstatnenie. Či už príbehové, ale najmä striedanie explotation scén s pomalými majo svoje čaro a zmysel, aby sa divák nepresýtil. 80%. ()

Sarkastic 

všetky recenzie používateľa

Prvních 15 minut filmu bylo o ničem. Pak se to rozjelo a já se chvílemi dokonce nestačil divit. Předností snímku, ale i zároveň i jeho velkou slabinou je žánrová nevyrovnanost. Je fajn, že to není klasická teen vyvražďovačka nebo něco podobného, protože vážným divák u tohoto filmu asi těžko zůstane, přesto ta nadsázka mi přišla místy až moc přehnaná. Myslím tím hlavně od scény s vrtačkou, která sice byla v mnoha ohledech vrcholem snímku, ale to co následovalo po ní se mi už nelíbilo a jenom jsem to apaticky dokoukával. Taky nevím, proč tam byla zařazena dějová linka se spolužákem a jeho „problémy“. Překvapivě mě i sem tam vcelku pobavila, ale vlastně pro příběh nebyla vůbec podstatná, nijak do něj nezasáhla a tvůrce trochu podezřívám z toho, že neměli dostatek nápadů pro hlavní dění, a tak jim tohle pomohlo vyplnit prázdná místa. Na film určitě nezapomenu, na to bylo to co se dělo na „večírku“ přece jenom moc podnětné a úsměvně zvrhlé, ale více než na lepší průměr tenhle australský počin bohužel (alespoň u mě) nemá. ()

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Je to na pomedzí troch až štyroch hviezd, ale pochváliť môžem predovšetkým skutočne originálne gore prevedenie celého mučenia a zámernú humornosť niektorých scén, na čele s s vyhlasovaním "královny plesu", ktorá si svoju korunku skutočne zaslúžila. Na druhej strane ale nechápem opodstatnenosť sekundárnej dejovej linky, v ktorej sa okrem sexu so sympatickou metalistkou nedialo fakticky nič.. aha, počkať, už som tú opodstatnenosť pochopil.. i keď, ani ten koitus nestál za veľa. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (7)

  • Xavier Samuel hrá v hlavnej úlohe 17-ročného stredoškoláka. V dobe natáčania mal však už 26 rokov. (Jello Biafra)
  • V úvodní části filmu má Brent (Xavier Samuel) oblečené tričko skupiny Metallica z alba Master of Puppets. (Terva)

Reklama

Reklama