Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Televízne noviny sú hlavnou spravodajskou reláciou TV Markíza. Prinášajú aktuálne a dynamické informácie z oblasti politiky a zo spoločensko-kultúrnej sféry z domova i zo zahraničia. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (73)

pezz odpad!

všetky recenzie používateľa

Švanda s Puškou sú ozajstný moderátorský výkvet . Výkvet , elita TV vzorov pre Lovákov a iné národy strednej Európy. Zvrátený párik, on kvôli nej opustil rodinu, ona ho zviedla bez zábran ako Siréna, (po česky ochechule) . Teraz sa spolu predvádzajú ako profesionálne sračky v komerčnej TV news, občas sa takmer dotknú ručičkami aby divadielko v news roome bolo romantickejšie. Taká profesionalita sa len tak nevidí, koktavci na x-tú denno denne sa mýlia. Čítajú, ani to nevedia prečítať a potom sa zasmejú, veď za xxxx eur čistého prečo nie. Texty poslušne prečítajú ako teľce: "Na mŕtvolu sa chodia dívať..." (zosnulý prezident je u nich iba mŕtvola), no sami pôsobia ako živé mŕtvoly - odpad!!!! Aha, ešte Mariannum - tá nerozozná let na Mesiac od letu na Mars, jej úctyhodný rad milencov 13 ks za 8 rokov je ďalší veľký vzor pre Slovenky , najradšej sú keď ich je plný bulvár, aby sa im lepšie "pracovalo" si aj zatancujú a potom si navzájom rozdávajú sošky ocenenia ich "práce", trapáci..... 1.4.2013: Puška: "Českí turisti napriek zákazu sa vydali do tatranskej doliny, o život prišla takmer jedna česká turistka" .. Klamárka, vymýšľa si blbosti. Boli to členovia českého klubu turistov, ktorí by nikdy neporušili zákaz horskej služby a ani ho neporušili, v pokračujúcej reportáži bolo jasne povedané, že nedali na radu, resp. odporúčanie HS a nie zákaz, Puška zasa vystrelila vedľa, aby nie veď išlo o Čechov a treba ich poriadne ohovárať a urobiť z komára ťavu. 30.4.13: Po "reportáži "lásky" ťavy k 2 r. dievčatku", kedy jej ťava takmer rozdrvila hlavičku, hovorí Puška "krásne ..krásne..... A Jaro Zápala ju zotrel: "nezodpovední rodičia" a Puška to takmer nerozdýchala, tak to sa mi páčilo ako jej skysol ksicht, dúfam, že ťa za to Jaro nevyrazia z TV M. Je fakt tak sprostá, alebo hrá divadlo pre sprostých?? 26.7.13 19:10 h. Informácia k návšteve pápeža v BRA: "Pápeža privítali ako rockovú hviezdu.." (asi milión ľudí), naozaj duchaplný komentár,.. kto ti píše texty Jaro asi niekto kto "vyštudoval" žurnalistiku?? ()

Smok odpad!

všetky recenzie používateľa

Kedysi dávnejšie som písal komentár ku Televíznym novinám na Tv Nova. S kľudným svedomím ho tu môžem pastnúť aj k tomuto "vrcholu" slovenského "nestranného" spravodajstva. Tu je: "Každý večer treba na seba pustiť dávku tých najnegatívnejších vecí, ktoré sa v našich krajinách prihodili za posledných 24 hodín, vraj sa potom lepšie zaspáva a človek zabudne na vlastné problémy, keď vidí suseda pod kolesami auta." Ku jednej z moderátoriek, ktorá tu svieti v účinkujúcich (Marry-Ann Ďurianová) si radšej zahryznem do klávesnice, lebo by som musel použiť invektíva a to ja nerád, alebo upraviť hodnotenie na mínusové... Ešte by som si dovolil každému doporučiť najväčšie Mariankine prianie a samozrejme riadiť sa aj jej receptom na úspech :-DDD Nech sa páči ()

Reklama

Monggol odpad!

všetky recenzie používateľa

Smutné, ale pozoruhodné je, že dnešné správy na tejto aj iných staniciach sú na chlp rovnaké ako za čias socializmu. Absolútne popieranie reality, skresľovanie informácií, zavádzanie a priamo klamanie, a to všetko v prospech vládnúceho establišmentu resp. na udržanie súčasného "slobodného systému". Jediné, čo sa zmenilo je politická orientácia (čítaj riťolezectvo) o 180°. ()

Cement73 odpad!

všetky recenzie používateľa

Odpad! Odpad! Odpad! Sledovával som tieto správy, ale už asi mesiac sa niekto snaží so spravodajskej relácie urobiť nezmyselný hyperbulvár a namiesto správ pozerám na nezmysly, vraždy a hlavne zvýraznenú tuposť ľudí. Pýtam sa tejto čoraz nezmyselnejšej súkromnej TV Markíza: " K čomu je to dobré???, nebolo už dosť tých slaboduchých show?, treba to skutočne prenášať aj do správ???" Strašné. Prepínam na STV (či ako sa to teraz volá). Jo a ešte si dovolím komentovať tú neskutočnú drzosť markízy neustále prerušovať správy reklamami. To si nedovolí ani superkomerčná Nova!!! ()

morena.jea 

všetky recenzie používateľa

Kedysi sa dali správy pozerať, boli v nich rôzne dôležité informácie z celého sveta. Kto chcel mať trochu rozhľad žiadne správy nevynechal. Ale dnes nestoja za nič. Kde sa kto vybúral + počet mŕtvych, živelné katastrovy + počet mŕtvych, prepady + počet mŕtvych a znásilnených, krádeže + ukradnutá suma peňazí. Ďalej ekonomická a hospodárska kríza, aká krajina skrachovala, ktorá mena padá a pod. Niečo z parlamentu, čo schválili, čo neschválili, čo sa bude zdražovať. Samé negatíva. Citovo labilný človek aby šiel potom skočiť z mosta. Priblblý záver v podobe šteniatka to nezachráni. ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (3)

  • Každoročne je na Nový rok odvysielaná humorná verzia novín, v ktorej nechýbajú chyby z natáčania a iné vtipné scénky za uplynulý rok. (PATWIST)

Reklama

Reklama