Reklama

Reklama

Večer na tému

(relácia)
všetky plagáty
Publicistický
Slovensko, 2009, 95 min

Obsahy(1)

Diskusná relácia na aktuálnu spoločenskú tému o odborníkmi. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (6)

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Cítiť z toho slabé prevedenie. Nedozviete sa skoro nikdy skutočnú podstatu, skutočné riešenia, jadro problému, hostia len opisujú problém, ale neriešia ho a pritom k tomu majú priestor a navyše s otázkami od moderátora a divákov, ktoré však sú vyberané tendenčne. Je to slabý odvar relácie Hyde Park, dokonca slabšie ako všetky obmeny relácie Lampa. Často veľký počet diskutujúcich, nie sú schopní moderátori usmerniť a neprichádza k zaujatiu diváka až do takej miery do akej by to chcelo, často si viac dokážu povedať dvaja odborníci pri pive ako tu tých 6-7 a viac. Tie tri hviezdičky odo mňa sú možno aj veľa, ale niečo ma niekedy zaujme, ale to len naozaj občas. Veľmi ťažko dávam mierny nadpriemer, ale naozaj veľmi ťažko. ()

MikO_NR_1909 

všetky recenzie používateľa

Sú mi hlboko cudzie všetky tieto diplomatické, pseudoodbornícke a spojenecké reči. Všetko v medziach mantinelov politickej korektnosti. Tu treba diskusie o podstatných veciach s najpovolanejšími a nie najakademickejšími figúrkami spoločenskej smotánky. ()

Lookass odpad!

všetky recenzie používateľa

Často zaujímavé témy zabíja tendenčnosť ich podania, ktorú ma na svedomí "moderátor" a ideologické zameranie televízie, ktorá robí prostitútku každej vládnej garnitúre. Premrhaný potenciál. ()

-soch- 

všetky recenzie používateľa

Ako už spomína "bs", tak Hríbova Lampa je zaujímavejšia, programovo pestrejšia, nedrží sa prílišného scenáristického obojku. Za to v TÉME hostia sedia na "riti" a iba diskutujú, žiadna muzička. ()

Reklama

Reklama