Reklama

Reklama

Prodigy

  • Slovensko Talent na zabíjanie (viac)
všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Príbeh Trumana Fishera, druhoradého vymáhača a sadistického nájomného vraha prezývaného Rains. Ten si Trumana vyberie ako svojho nástupcu, ktorého sa snaží všemožne presvedčiť. Vyhráža sa mu, prenasleduje jeho priateľku a terorizuje niekoľko jeho blízkych priateľov. Vďaka premysleným útokom za sebou nezacháva takmer žiadnu stopu, tým využíva a zároveň posiluje svoju mystickú povesť. Trumanovi sa svojho tajomného nepriateľa nedarí nájsť, so zdesením si uvedomuje, prečo si Rains vybral práve jeho ako svoj cieľ. (TV Dajto)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (17)

Arkos 

všetky recenzie používateľa

Na začátku filmu to vypadalo na béčko o partičce malých gangsterů, ale postupně se děj začal měnit ve velice slušnou akční krimi. Následovalo pátrání po tajemném sadistickém vrahovi, přibývalo mrtvol a atmosféra houstla. Nakonec z toho všeho nebyla vůbec špatná kriminálka a milovníci žánru by tenhle filmeček mohli ocenit. ()

CrazymanM 

všetky recenzie používateľa

Byl jsem opravdu mile překvapen.Ze začátku jsem se v tom moc neorientoval,ale časem se to začalo vyvíjet skvěle,opravdu drsnej filmeček.Škoda jen,že ten závěr byl takovej nějakej roztahanej,připadlo mi,jakoby tvůrcům došel dech,ale nevadí,odpouštím,protože jsem jinak spokojenej.Tak mě napadá lehké srovnání s Pokrevními bratry,i když jen tak letmo nebo s anglickými gangsterkami.Mrkněte na to,určitě to stojí za shlédnutí,samozřejmě pokud nejste zapřísáhlí příznivci romantiky či rodinných filmů! ()

Reklama

mala_kea 

všetky recenzie používateľa

Zprvu jsem čekal klasickou kriminálku, kde se bude řešit plno vražd z gangsterskýho prostředí. Postupem času film nabral na obrátkách vůbec to nebylo na škodu..Matt Beckham opravdu válí, vážně frajer. Ale těch 120 minut je zbytečně moc dlouhých a nebýt zbytečně chaotického konce, šel bych možná i výš, zkrátka vskutku slušná akční kriminálka. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Kaufmanova celovecerna prvotina ukazala naplno jeho prednosti. Spickove prestrelky. Hned v uvode sa dockame monumentalnej spickovo natocenej prestrelky s uchvatnou pracou so zvukom zakoncenej skvelou bitkou. Bohuzial potom nasleduje dlhe patranie po vrahovi, ktore je cim dalej tym nudnejsie. Fakt nechapem tu prestrelenu stopaz. Skratenie o polhodinu nezazivnych kecov by filmu prospelo. Aspon ze postavy funguju a aj ked tu hraju same nezname xichty, tak su typovo pefektne vybrati. Najlepsi je charizmaticky hlavny hrdina. Vo finale sa konecne znova dockame dalsej skvelej prestrelky a bitky. Je neskutocne, co dokazal Kaufman natocit za 114000 dolarov. Velkou oporou mu je talentovany kameraman Rutledge a tak aj obycajna scena v ktorej chlapik v dazdi lezie na staru hnusnu strechu vyzera uchvatne. Pochvalu si zasluzi este aj kvalitny soundrack, ktory dodava tomu zdlhavemu patraniu atmosferu vdaka, comu sa da film prezit aj v neakcnych scenach. Vysledok rozhodne stoji za jedno pozretie uz len kvôli prestrelkam, ktore nepôsobili tak stereotypne ako v najnovsich Kaufmanovych filmoch. 5/10. ()

johnsnow 

všetky recenzie používateľa

Dobrý masakriáš to sa musí nechať. Začne to super krvavou a dlhou prestrelkou i dlhou bitkou. obe skvelé. Potom síce tempo kus upadne ale tajomno okolo vraha je dobre vykreslené aj jeho vraždy sú fajn drsné. No a v závere príde o niečo slabšia a kratšia (ale stále dobrá) prestrelka a potom opäť dlhý súboj, trošku menej drsný ako počiatočný ale skvelý. A taký zaujímavý záver. Za 5*. Kaufman je kráľ béčok. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama