Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté co Nuckyho ve Washingtonu zdrželi Daughertyho kumpáni, kontaktuje svého bývalého nepřítele, Esther Randolph a později zvažuje zajímavý návrh Gastona Meanse. V Atlantic City se Margaret potýká s Teddyho démony a Owen vyšetřuje podezřelý požár. Gillian je ve sporu s Luckym a najde náhradníka za Jimmyho. Richard se spojí s veterinářem Paulem Sagorskym a jeho dcerou Julií. (HBO Europe)

(viac)

Recenzie (6)

0verseer 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Epizóda tak trochu o ničom. Z malého Thompsoníka sa nám vykľubal pyroman, ktorého záľuby sa rozhodne neobmedzujú len na oheň, ale zrejme aj na chladné zbrane starostlivo uložené pod vankúšik. Thompson senior sa zase nepohodol s ministrom, takže sa v duchu hesla nepriateľ môjho nepriateľa snaží dostať na svoju stranu jednu z postavičiek, ktorá ho doteraz veľmi nemusela. Zápletky okolo Gillian a Richarda mi prišli celkom zbytočné, ale uvidíme ako tvorcovia naložia s postavami, ktoré s nimi priviedli na scénu... 5/10 ()

Reklama

Frajer42 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Spoilery! Velmi slabý díl, který když přeskočíte, tak pravděpodobně o nic nepřijdete. Ze špekáčka Teddyho se stává zřemě žhář, poté co jej nevlastní otec inspiroval a Gillian si našla nového nafukovacího panáka vzdáleně připomínajícího Jimmyho. Velmi slabé 3 kousky. Chyběl tomu alespoň jeden zajímavý moment. Doposud rozhodně nejnudnější díl. ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama