Reklama

Reklama

Nastávajúci otec Peter Highman (Robert Downey Jr.) sa teší na príchod svojho prvého potomka, ktorý je plánovaný už o päť dní. Ponáhľa sa, aby chytil let z Atlanty domov a mohol byť s manželkou pri pôrode. Všetky jeho plány sa ale zmenia, keď na letisku stretne snaživého herca Ethana Tremblaya (Zach Galifianakis), ktorý k sebe priťahuje katastrofy ako magnet. Muži sú si podobní ako deň a noc. Peter je uhladený, usporiadaný manžel, ktorý má sem tam ľahko problém so sebaovládaním. Ethan je buď retardovaný, alebo z inej planéty, možno všetko dohromady. Každopádne je to rozporuplný človek, ktorý Peterovi urobí scénku v lietadle, vďaka ktorej majú obaja zákaz lietania. Peter nemá inú možnosť než nasadnúť do Ethanovho auta a spolu s ním a jeho psom sa vydať na dlhú cestu. Počas nej dôjde k zničeniu niekoľkých áut, jedného priateľstva a predovšetkým Peterových už tak dosť pošramotených nervov ... (TV Dajto)

(viac)

Videá (4)

Trailer 2

Recenzie (855)

Skejpr 

všetky recenzie používateľa

"Hele, vole, tvůj pes honí"... Neuvěřitelně okatá sázka na jistotu a spolu s ní hrozné zklamání. Zatímco Pařba ve Vegas byla spontánní a navzdory vší té zhovadilosti, která se v ní odehrávala, byla vlastně velmi inteligentní. Na doraz je oproti ní vypočítavé, neupřímné a navíc ne moc zábavné. Bere si to nejokatější a nejprovařenější z nezávislých hořkých komedií a road movie a kombinuje to s tím nejprůměrnějším z klasických hollywoodkých rychlokvašek, kterých vznikají tucty do roka (film typu Vrahouni, Exmanželka za odměnu a spousty dalších, které k nám díky bohu ani nejdou). Výsledek je roztahaný nedodělek, který není ani z poloviny tak vydařený, jak by si sám přál být a už vůbec ne tak zábavný. A snaha tvůrců přesvědčit nás o pravděpodobnosti vzniku přátelství mezi hlavními hrdiny je o to bolestivější, o co evidentnější je, že je naprosto vymodlená a nefunkční... ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

No zadna komedie roku nebo neco takovyho se ani omylem nekona. Proste stokrat omletej pribeh o nesourody dvojce, v tomhle pripade vecne zamracenej architekt a vymletej herec s coklem, ktery jsou donuceny nekam cestovat a samozrejme se musi postupne sblizit. Takze je to takovej sled scenek ultimatni kokotina, hadka, udobreni a tak furt dokola. A popravde receno, celkove tu tech foru zas tak moc neni a tech ultimatnich jeste min. Film se ale nastesti muze oprit o skvelou dvojku, Downey se k Galifianakisovi dobre hodi a skvele si nahravaj na jednotlivy fory. Takze ackoliv sem se nijak zvlast nenasmal, tech 90 minut se u toho da v pohode zabavit. ()

Reklama

Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

Nelze tomu upřít několik nápadů i slušně nastíněné charaktery. Humorem je to ale hrozně nevyvážené, takže film sem tam zcela nerozumně přepne z komediální road-movie do něčeho, co by mnohem líp vypadalo ve filmu Adama Sandlera (třeba bitka s vozíčkářem je úplně mimo). Downey i Galifianakis to táhnou, i když Downey je tentokrát minimálně využit. To Galifianakis působí mnohem živěji a překvapivě utáhne i dramatičtější sekvenci. Je možná škoda, že se tvůrci neodvážili víc zatlačit na dramatickou linku, protože těch několik málo vážnějších momentů je nečekaně silných. Skoro mám podezření, že to na papíře byla hořká komedie a pak někomu došlo „ale sakra, lidi chodili na Pařbu ve Vegas, tak to musí být hlavně taškařice“. Ani ryba, ani rak, ale nenudil jsem se. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Todd Phillips sa pekne rozbehol.Po minuloročnej pecka Hangover prichádza s ďalším nárezom a opäť so Zachom Galifianakisom.K Zachovi sa pridá aj sympaťák Robert Downey Jr. a hneď máme skvelo hlavné duo.Dej je opäť štýloví a film je super blázniví.Presne tak ako pri Hangover len tu som sa nasmial o trochu menej.Rozhodne stojí za pozretie.Scená s kávou je fajnovo dobrá :-) 85% - 4* ()

Falko 

všetky recenzie používateľa

Ani neviem, kde zacat, ale snad musim spomenut 2 mena a to meno rezisera Todda Phillipsa a komika Zacha Galifianakisa. ,,Uznavam, ze sa aj mne skoro zauzlil jazyk, ale on ma take meno". :-) Tito dvaja ludia sa uz stretli pri blaznivej komedii PARBA VE VEGAS (2009) a aj v tejto komedii si Zach zahral velmi podobnu postavu, ako aj vo Vegas. Teda opät sympatickeho cloviecika z nizkym IQ, z ktoreho Robert Downey Jr. takmer stratil vsetky na nervy, teda najradsej by ho niekolkokrat prizabil, ale zase aj vybozkaval. Tolko nedobrovolnych dobrodruzstiev zaziju tito dvaja experti cestou cez pol Ameriky a nechtiac aj cez Mexiko, ze divak sa proste musi zasmiat, aj ked Parba ve Vegas sa mi pacila o trosku viac, preto sa uz dnes tesim na pokracovanie parby. Robert Downey sa hodi do vsetkych zanrov, ale Zach asi len do komedii, tak snad sa mu bude nadalej darit vyberat podobne ulohy, aby mohol divakov dalej zabavat. Najhumornejsie sceny: jazda cez hrbolce alebo kava z popolu mrtveho otca ... 10.11.2010 _______ Robert Downey Jr. - (Peter Highman) +++ Zach Galifianakis - (Ethan Tremblay) +++ Michelle Monaghan - (Sarah Highman) +++ Jamie Foxx - (Darryl) +++ Juliette Lewis - (Heidi) +++ Danny McBride - (Lonnie) +++ RZA - (Letiskový Screener) +++ Todd Phillps - (Barry) +++ Charlie Sheen - (Charlie Harper) +++ Produkcia: Todd Phillips +++ Hudba: Christophe Beck +++ (Videl v kine 09.11.2010) +++ ()

Galéria (49)

Zaujímavosti (25)

  • Černý pickup, který řídí Darryl (Jamie Foxx), je Dodge Warlock, vyráběný jen mezi lety 1976 a 1979. (oje)
  • Přibližně v čase 54:08 si lze v odrazu boční karosérie Range Roveru všimnout ramena, které drží kameru. (imagoo)

Súvisiace novinky

Oscarová komedie od tvůrce Pařby?

Oscarová komedie od tvůrce Pařby?

02.10.2009

Čím dál lepší obsazení nabírá nová road trip komedie Todda Phillipse Due Date, kterou se režisér pokusí navázat na mimořádný úspěch své Pařby ve Vegas. V produkci studia Warner Bros. si Robert Downey… (viac)

Reklama

Reklama