Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Petru Polnišovú, Lukáša Latináka a Mariána Miezgu poznáme ako suverénnych profíkov, ktorí odohrajú komédiu aj drámu. Ale ako sa títo traja správajú, ak ich hodia do „studenej vody“? Ako pohotovo a ľahko dokážu zahrať situácie bez najmenšej prípravy? Slovenskí diváci si vychutnajú herecké majstrovstvo účinkujúcich a zabavia sa na jedinečných situáciách, ktoré nikto neplánoval a nepripravil. Traja hrdinovia si počas 30-minútovej improvizačnej smršte otestujú nielen vlastnú invenčnosť a talent, ale aj nervy. Nad všetkým tým zábavným chaosom bude dohliadať a moderátorsko-režisérskym bičom švihať Dano Dangl. Tešte sa na televíznu show, v ktorej si nikto nemôže byť istý tým, čo sa stane a ako celý večer dopadne. Dokonca ani samotní protagonisti. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (341)

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Záležitosť ktorá je závislá na momentálnej konštelácií hviezd. Či sú všetci naladení na rovnakú vlnu a je z toho skvelá zábava, alebo len zábava. No treba uznať že improvizácia tu nie je výhovorkou pre chybu, ale naopak dôkazom prítomnosti hereckého talentu. Najlepšia hra je Párty, respektíve Zoznamka. ()

Wargoo 

všetky recenzie používateľa

No ja neviem, ale tak dobre som sa dlho nenasmial.. Hlavne keď Miezga "vábil kunu" s cudzími rukami... Náhodou, zatiaľ zaslúžené 4****. Dano Dangl ako scenárista prekvapuje nápadmi... Len tak ďalej ! Po pozretí zatiaľ všetkých častí (je 17.2.2010) môžem potvrdiť, že tento projekt je sviežim vánkom na komediálnej pôde Slovenska. Polnišová a Latinák valcujú !!! ()

Reklama

mirec88 

všetky recenzie používateľa

Toto je jediná relácia z našich súčasných programov, pri ktorej som si nenechal ujsť zatiaľ ani jednu časť. Perfektne som sa bavil na improvizácií našich hercov, ktorí sú fakt zábavní a vedia si urobiť srandu aj sami zo seba a to je fajn. Najlepší je Lukáš Latinák a tie jeho oči :-) Také niečo tu ešte nebolo a je to úžasná zábava, ktorá nie je ani vulgárna ani trápna, ale príjemná. Edit: 19.3.2011 - čím ďalej, je to menej zábavné a často trápne a nudné, ale stále nadpriemerné, žiaľ musím znížiť na 4 hviezdy. ()

farfalla 

všetky recenzie používateľa

O české ´Partičce´ jsem hodně slyšela, ale nikdy jsem ji neviděla. O slovenské ´Partičce´ jsem slyšela méně, a tak jsem se na ni podívala. Viděla jsem asi 30-35 videí na youtube, snažila jsem se vybírat takové díly, kde byli nejskalnější účastníci. Bylo jasné, že program byl sestříhaným veřejným vystoupením. Jednotlivé typy úkolů se mi rychle okoukaly, asi je lepší se na ´Partičku´ kouknout jenom z času na čas. Obdivuji však herce, že dokázali tak rychle reagovat na podněty a že se obyčejně dokázali v té změti reakcí dobrat zdárného konce. Obsazování herců bylo velmi citlivé a ne všichni mě bavili. Mile mě překvapil Richard Stanke. Na Petru Polnišovou žádná jiná žena neměla. Tohle je moje oblíbená scénka. Zatím mi vždy spravila náladu - život je těžký a uhádnout, co si myslí ostatní je nadlidský úkol: https://www.youtube.com/watch?v=IeVfAXMVdbI ()

boshke 

všetky recenzie používateľa

Samotný pořad jsem nikdy neviděl, pouze nemálo scének na youtube. Když padne dobré téma a herci se dobře "vyspí", bývá o zábavu postaráno. Když je však konstelace hvězd horší, scénky bývají spíše do trapna a jediní, kdo se baví, jsou účinkující s moderátorem. Čtyřech hvězd je Partička hodna, ale vzhledem k tomu, že na youtube určitě visí spíše ty lepší kousky a ne ty průsery, zůstávám u 70% ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (6)

  • Herci sa museli počas natáčania aj niekoľkokrát prezliekať, keďže hrali viacero úloh. (PATWIST)
  • Každý diel bol zároveň hraný pred divákmi v publiku. (PATWIST)
  • V roce 2018 Daniel Dang natočil ve své vlastní produkci další díl této relace, ve snaze ho nabídnout televizím stanicím pro opětovné vysílání relace. (fabecc1222)

Reklama

Reklama