Reklama

Reklama

Paranormal Activity: The Ghost Dimension

  • Česko Paranormal Activity: The Ghost Dimension (viac)
Trailer 2

Predtým ako sa presťahujete do nového domu, zistite si, kto v ňom býval pred vami. Pokiaľ to nespravíte, tak sa aspoň nepozerajte na videozáznamy, ktoré po sebe vaši predchodcovia zanechali. Práve tejto školáckej chyby sa dopustil Ryan. Ten sa s rodinou (trochu upätá manželka Emily a šesťročná dcéra Leila) a so svojím ľahko neschopným mladším bratom nasťahoval do domu, ktorý je divákom predchádzajúcich dielov série dôverne známy. Takisto tak poznajú aj ,,strašidelné sestry" Katie a Kristi, aktérky záznamov na nájdených kazetách. To čo divákov hlboko znepokojuje, pretože vedia svoje, začne Ryana strašiť, až keď dievčatká na dvadsať rokov starých záznamoch začnú reagovať na to, čo sa práve v dome odohráva. Potom ešte Ryan nájde kameru, ktorá vie zaznamenávať paranormálne javy a hneď mu dôjde, že s ním v jeho dome bývajú také sily, s ktorými by sa nikto nikdy nechcel stretnúť. Zoznam obetí, ktoré majú na svedomí je dosť rozsiahli, otázkou zostáva, či na jeho koniec pribudnú mená Ryana a jeho rodiny. (Barracuda Movie)

(viac)

Zaujímavosti (13)

  • Film existuje v dvoch verziách s alternatívnymi koncami. Verzia, ktorá bola uvedená v kinách v ČR a SR, má o dve minúty viac ako verzia s alternatívnym koncom. (BoredKid)
  • Severoamerické tržby byly 18,3 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 78,9 mil. (NIRO)
  • Kamera, kterou Ryan (Chris J. Murray) s Mikem (Dan Gill) najdou, má podle filmu záznam na videokazety. Ve skutečnosti jde o přenosnou televizní kameru Ikegami ITC 730, určenou pro přímý přenos bez možnosti záznamu na videokazety. (Valenta28)
  • V Ryanově (Chris J. Murray) pracovně, kde s bratrem přehrávají nalezené videokazety, visí na zdi plakát k mobilní hře "Dead Trigger 2" českého vývojářského studia Madfinger Games. (Jifo)
  • Jedná se o jediný díl série, který se dal v kinech zhlédnout ve 3D. (hansel97)
  • Do doby, než byl uveden první trailer, nebyly žádné informace o hereckém obsazení. (SidneyP)
  • Katie Featherston (Katie) měla původně natočit jen první tři filmy. Jelikož si ji ale režiséři a producent Oren Peli velmi oblíbili, byla jí nabídnuta spolupráce i pro další díly. (SidneyP)
  • Snímek byl natočen za 45 dní. (SidneyP)
  • Kdo byl v kinech při sledování filmu Paranormal Activity 4 (2012) trpělivý a dokoukal i závěrečné titulky, mohl po nich spatřit promo právě k tomuto filmu. (MikeCool)
  • Výroba filmu byla potvrzena již před uvedení 4. dílu do kin. (beba789)

Súvisiace novinky

Kdo napíše G. I. Joe 3?

Kdo napíše G. I. Joe 3?

05.07.2014

Studio Paramount připravuje na rok 2016 spoustu pokračování. Zatím se chystá premiéra pro Jeníčka a Mařenku 2, Star Trek 3, Policajta z Beverly Hills 4, Paranormal Activity 5, Transformers 5 a… (viac)

Reklama

Reklama