Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick Tschiller dostane ako prvú úlohu po svojom nástupe k hamburskej kriminálke pokyn sledovať byt, ktorý slúži ako úkryt pre mladistvé prostitútky. Keď sa znenazdajky objavia ich pasáci, vypukne prestrelka, po ktorej ostanú traja mŕtvi, všetko členovia obávaného klanu, ktorý prakticky kontroluje hamburský obchod s bielym mäsom... (STV)

(viac)

Recenzie (17)

joelly01 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak za sebe tehle prvni epizode davam pekne a solidni tri hvezdy. Til je svihak lazensky, nekriticky priznavam ze ho zeru jak takove ty cokoloadove opatky co maji uprostred karamel, mnam! Fakt solidni detektivka na nedeli vecer! Vady na krase jsou dve: Irituje me jako prase ze do kazdeho filmu ve kterem hraje musi porad cpat ty svoje smrady! Po vsech tech kokowah, ohrhasen, ohrküken a rukojmich uz z nich pomalu zacinam byt otravena jak malajsky sip... Uplne se bojim jit na hyzlik s tim ze kdyz dam nahoru dekl ze se z tama na me bude pitvorit cela Schweigrova familie! Druhak: v ramci politicke korektnosti (ostatne i druha epizoda je o zlolajnych imigrantech) ma jako partnera takove jakehosi nepekneho kanaka s charismatem Markety Muchove! Ctvrta hvezda je od Klenota, pry z nostalgie ;) ()

mira007 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

" Kykyrykýý, vaše pětiminutové vejce je hotové " Til Schweiger jako komisař Nick Tschiller dokonce tentokrát první den jako policajt v Hamburku sejme pár obchodníků s bílým masem a rozjede krimi jízdu, kde honí svého bývalého parťáka. Hodně nenáročná oddechovka, která se dá a není tak přeakčnělá jako jiné kousky s tímto komisařem, ale konečný pozitivní dojem byl hlavně díky vyše zmíněné hlášce. Místo činu slavilo letos padesát let a tento díl z těch 1.146 epizod asi zapadl do nezapamatovatelnosti. ()

Reklama

Martin741 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tyl Schweiger je drsny. Teda v tomto filme urcite. Mno jo, a ono mu rola aj sadla, bol policajt, ktory ma na praci sledovat akesi hajzldedky, pricom tito su aj pasaci mladych kuriev, teda pardon, prostitutiek. Tema kupliarstva je nepochybne zaujimava, a kupliarstvo funguje casto aj v reale, ze jo. Rvacky nemusim, a ked uz pozeram rvacky, tak najlepsie tie so Spencerom a Hillom, kde vladla nekrvava neskodnost - a samozrejme v reali nefungovali. Tu su rvacky drsne, aj tvorcovia sa snazili, aby fungovali aj v reali. Ja na rvacky nemam, v zivote som nemal, prestrelky uz radsej mam. Aj tie tu boli, len mi chybali veci ako nahanacka na autakoch, alebo na motorovom clne, alebo aspon havarka Hovnocucu. Hned by ch poskocil na 6 a mozno ze aj na 7 hviezd. Takto ostanem len na 70 % ()

subic 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Místo činu je už od 80ých let stále slušný standard (západo)německých kriminálek. Komisař Nick Tschiller (Til Schweiger) ale není Shimanski, jakoby to ani nebyl on, v této filmové produkci herecky nijak nevyniká, prostě standard. Padoucha tu hraje Mark Waschke, kterého v Česku známe především z koprodukčního Habermannova mlýna, kde hrál Karla Habermanna. ()

TonyHawk94 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Veľmi slušný nízkorozpočtový počin. Pôvodne som to chcel dať na 3*, ale keď zvážim viaceré faktory - už tradične charizmatický Til, ktorému tieto akčné roly sadnú jak šerbeľ na zadok (niektoré kaskadérske kúsky vyložene vynikajúce - prelet cez okno z horného poschodia na nižšie pomocou reťaze), skvelá Todsharowova hudba (hádam som tieto tracky počul už v Schutzengel-ovi, ale to mi vôbec nevadí :)), vďačná zápletka (obchod s "bielym mäsom" ftw!) a napokon aj (na nízky rozpočet) veľmi slušná akcia s výbornou kamerou - ručná práca s viacerými dynamickými dlhými zábermi na jedno nahratie, ktoré malo grády... A klasicky nesklamal Fahri Yardim ;). Tak tomu dávam 4* :). ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (1)

  • Luna Schweiger (Lenny Tschiller) je aj v skutočnom živote dcérou Tila Schweigera (Nick Tschiller). (ludovit14)

Reklama

Reklama