Reklama

Reklama

Famílie

(seriál)
  • USA Parenthood
Ukážka z filmu 24
Komédia / Dráma / Rodinný
USA, (2010–2015), 73 h 2 min (Minutáž: 41–49 min)

Tvorcovia:

Jason Katims

Hrajú:

Peter Krause, Lauren Graham, Dax Shepard, Monica Potter, Erika Christensen, Sam Jaeger, Savannah Paige Rae, Max Burkholder, Joy Bryant, Miles Heizer (viac)
(ďalšie profesie)

Série(6) / Epizódy(103)

Celý seriál se odehrává v prostředí velké a různorodé rodiny Bravermanových. Svobodná matka Sarah Bravermanová (Lauren Grahamová) se rozhodne se svými dětmi Amber (Mae Whitmanová) a Drewem (Miles Heizer) přestěhovat zpět do rodného městečka Berkeley – a tím se přiblížit zpět svým rodičům a přátelům z dětství. Všichni v multigenerační rodině prožívají strasti života rodičovského a právě společná interakce sourozenců, jejich partnerů a dětí často graduje ke komickým až absurdním situacím. V seriálu se objevuje mnoho různorodých charakterů, díky čemuž se v něm najde každý. (TV Prima)

(viac)

Recenzie používateľa vydumnica k tomuto seriálu (24)

Série 1 (2010) (S01) 

Parenthood je seriál o jednej tradičnej americkej rodinke pre všetky generácie. Aj keby nikdy nevznikli ďalšie série a seriál by skončil tu, bolo by to v poriadku, pretože v poslednej epizódke sa všetko krásne uzavrelo. Obľúbila som si aj casting, predovšetkým Lauren Graham z Gilmore Girls :-). Skvelý je aj soundtrack. Seriál som začala sledovať oveľa neskôr, ale až teraz ako rodič ho môžem dostatočne oceniť. Krásne 4* za prvú sériu. Naj epizódy 11 a 13. ()

Pilot (2010) (S01E01) 

Pilot seriálu Parenthood ma zaujal, potenciál tam určite je a milo ma potešila Lauren Graham z Gilmore Girls. ()

The Big 'O' (2010) (S01E06) 

Zatiaľ jedna z tých lepších epizód, ktorá sa venuje rôznym zaujímavým témam. 3 a pol* ()

Solace (2010) (S01E11) 

Tak toto je jedna skvelá epizóda, možno zatiaľ aj najlepšia👍 ()

Lost and Found (2010) (S01E13) 

Veľmi pekné ukončenie prvej série a jednoznačne najlepšia epizóda😀 ()

Série 2 (2010) (S02) 

Druhá séria sa mi páčila ešte viac ako prvá. Som až prekvapená, koľko epizód stihli natočiť. Rodinka Bravermanovcov si toho v Season 2 zažila viac než dosť, radosti, starosti a sklamania, pády i vzostupy, zranenia a odpustenia a musela čeliť nie jednej novej situácii, problémom a snáď niektorí sa aj poučili (Crosby, Amber). Parenthood je jeden z najlepších seriálov o rodičovstve👍. Taký seriál zo života i keď trošku romanticky prikrášlený. Odporúčala by som ho najmä rodinám, ktoré majú dieťa s Aspergom, tu sa tejto téme dosť venujú. Sarah: Just when they tell you they don't need you anymore is exactly when they need you the most. Naj epizódy: 15, 17, 18. ()

I Hear You, I See You (2010) (S02E01) 

Sľubný začiatok Season 2. Už sa celkom teším na ďalšie epizódy a som prekvapená, že v tom istom roku vznikli hneď dve série. Netušila som, že Lauren Graham a Peter Krause tvorili v skutočnosti dlhoročný pár, zaujímavé je, že v seriáli sú súrodenci. (1.11.2022) ()

No Good Deed (2010) (S02E02) 

Skvelá epizóda!!! "Sometimes talent skips a generation" sarkastická poznámka Camille ohľadom dcérinho (Sarah) nedostatku talentu na varenie nemala chyby. Sarah si túto epizódku ukradla pre seba, všetky jej spoločné scénky s Adamom sú perfektné! Čím ďalej, tým lepšie :-) ()

Happy Thanksgiving (2010) (S02E10) 

Veľmi fajn epizódka. Thanksgiving v rodine Braverman. Takto nejako to vyzerá, keď sa rozrastie rodina a každý si chce tie svoje tradície zachovať aj v novej rodine. Zeek Braverman synovi Crosbymu: "I love you, you're my son and I would give you my kidney if I could, but you' re not carving the Thanksgiving turkey😄." Sarah sa pýta matky: "Where's Dad?" Camille: "In the barn. Avoiding helping out." Ale to bola teda riadna hostina, mňam, pumpkin pie vyzeral taaaaak chutne :-). ()

A House Divided (2011) (S02E14) 

Dala by som takých 4,5*, nechcem ale kaziť priemer🙂, všetci predo mnou dali plný počet a koniec koncov táto epizóda si to aj zaslúži. Parenthood je jeden z najlepších seriálov o rodičovstve. My čo máme deti sa s ním dokážeme stotožniť, tí čo ešte nie sú rodičia, aspoň budú lepšie pripravení. Taký seriál zo života i keď trošku romanticky prikrášlený. Odporúčala by som ho najmä rodinám, ktoré majú dieťa s Aspergom, tu sa tejto téme dosť venujú. ()

Just Go Home (2011) (S02E15) 

Just Go Home je zatiaľ najlepšia epizóda druhej série a jedna z najlepších celkovo. Explózia všetkých možných pocitov. Silné, krásne, dojímavé. Veľkým plusom je Special Guest John Corbett, ktorý tu hrá muzikanta a bývalého manžela Sarah, scénky s ním patria medzi to naj. Taktiež návrat Haddie domov je veľmi pekne natočený a hádka snúbencov Crosbyho a Jasmine tiež taká emocionálna bomba. Maximálna spokojnosť. Super soundtrack k tomu je už samozrejmosťou. Dodatok: Amber v novom účese vyzerá roztomilo. ()

Hey, If You're Not Using That Baby... (2011) (S03E02) 

No koho by nenapadlo "kúpiť" si baby od Latte girl? Typická ukážka toho, ako rozdielne pristupujú k problému žena (Julia) a muž (Joel). 4 a pol*. ()

Step Right Up (2011) (S03E03) 

Naj scénky: všetky s Drewom (Miles Heizer)😄👍. Konečne aj on dostal zaslúžený priestor, bolo to milé a vtipné zároveň. ()

Nora (2011) (S03E05) 

Best of best :-) ()

Forced Family Fun (2011) (S03E07) 

Tak to si veru musím pozrieť Vertigo :-). ()

In-Between (2011) (S03E08) 

Epizóda s Alexandrou Daddario. Pomýlila som si ju s Yasmine z Baywatch😄, nevyzerajú ako sestry? Ale jasné, nesedelo by to vekovo, keďže Alexandra je oveľa mladšia. Neviem, ako to robia, že takmer každá epizóda je taká dojímavá?🥰 4,5*. ()

Reklama

Reklama