Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželia Eva (Gesine Cukrowski) a Carl (Siegfried Terpoorten) prežívajú kvôli Carlovej milostnej aférke ťažké obdobie a snažia sa zachrániť svoj vzťah. Problémy im spôsobuje aj ich adoptívny syn Nils (Michelangelo Fortuzzi), ktorého nedávno vyhodili zo školy. Aby naštartovali nový rodinný začiatok, vyberú sa na rodinnú dovolenku na vidiecky statok Evinho otca Svena (Leonard Lansink). V neďalekom žrebčíne Eva stretne chovateľa koní Pera (Thure Riefenstein) a jeho mentálne postihnutého brata Robbieho (Marek Harloff). Eva a Per majú okamžite pocit, ako by boli starí známi. Medzitým sa zdá, že Nils má záujem o Piu (Anna Raschdorf), dcéru Evinej priateľky z detstva Mathildy (Anna Schäfer). Ale ešte viac ho zamestnáva pátranie po svojom skutočnom pôvode - jeho biologická matka by mala pochádzať z Rumunska. Eva ani Carl mu však nechcú povedať celú pravdu. Dokonca aj Carl má pred Evou jedno tajomstvo... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (2)

topi80 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Není radno pro ženaté muže z filmů natočených podle Ingy Lindström nechávat své ženy na venkově, zvláště když se poblíž ochomýtá vidlácký kámoš z dětství. Ale to už všichni po té stovce filmů víme. Film vybočuje z běžné konfekce paní Ingy několika vtipnými momenty (řízky kráčející do kuchyně samy od sebe), ale i nepřekvapivým závěrem jedné zápletky, který se nakonec ukáže být přecejenom trochu překvapivým a zajímavým. ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve Švédsku. (M.B)
  • Povlečení, které má dcera v dětském pokoji, je od finské textilní značky Marimekko. Tento konkrétní model se jmenuje Unikko (tedy Vlčí mák). (Facillitant)

Reklama

Reklama