Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na šesťdesiate narodeniny Hanny Marklundovej (Diana Körner) sa zíde celá jej rodina - ako každý rok, aj teraz mala byť idylická. Hanna však tuší, že to bude inak... Jej dcéra Maja Jansonová (Susan Anbeh) totiž zakrátko odchádza s manželom Lassem (Christian Goebel) do Južnej Ameriky, aby tam spolu začali nový život. No Maja je tesne pred odchodom výrazne zmätená, pretože si vôbec nie je istá, či vlastne chce niekam vycestovať... Hannina vnučka Sina (Sylta Fee Wegmann) je zase čerstvo zaľúbená do dobre vyzerajúceho profesora Svena Katulla (Thomas Heinze), ktorý bol dlhé roky veľkou láskou jej matky Maje. Keď však nečakané stretnutie Maje a Svena v nich oživí staré city, Maja musí urobiť ťažké rozhodnutie... Majin brat Harald (Kai Ivo Baulitz) a jeho životná partnerka Britta (Meriem Sahra Userli) sa tiež musia pripraviť na veľké zmeny vo svojich životoch - ešte pred príchodom na Haninu oslavu totiž zistia, že čakajú bábätko! Harald je nadšený a teší sa, ako šťastnú správu oznámi všetkým zúčastneným. Hannin manžel Gustav (Dietrich Hollinderbäumer) sa na jej narodeninovú oslavu zase nijako obzvlášť neteší - a Hanna od neho v podstate ani nič iné nečaká... Už nejaký čas totiž tuši, že ju Gustav už dlhšie podvádza so svojou sekretárkou Annikou (Caroline Beil)! A tak sa Hannina oslava stáva symbolom zmeny – a nielen v jej živote... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (4)

ivishka odpad!

všetky recenzie používateľa

Mé masochistické sklony si nemohly odpustit, abych si pustila tenhle s**nec.. Jenže zase šlo o takové to bezduché žvatlání o "lásce", která nezná hranic. Ať si němci točí co chtějí a jsou mi docela ukradení, ale proč nějákej strašnej dobrák takový německý paskvil nadabuje a vysílá u nás????Nikdy nedokážu pochopit starší generaci co se jim na tom jako líbí?? Za tohle a velkou spoustu podobných s**nců bych zakázala němcům přístup k moři. ()

ESNYR odpad!

všetky recenzie používateľa

Už jen ty dialogy jsou naprosto nezáživné. 20 minut jsem to poslouchal tak na půl ucha ( zrovna jsem dopral a věšel jsem prádlo ) a skupinka 6 lidí si tam neřekla absolutně nic zajímavého + tam nějaká holčina řešila dilema o lásce - jak jinak že. Je to stejné jako všechny podobné filmy, jen se tady postavy jmenují jinak. ()

arcticsky 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Scénáristický vztahový guláš, kde by se stávajícím vztahem nespokojení jednotlivci vesměs z jedné rodiny zaplnili ještě další tři filmy z poťapané německé romantické produkce. Fantasmagorie jako vrata! Nechtěně směšné... ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve Švédsku. (M.B)

Reklama

Reklama