Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hana žije v šťastnom manželstve, ale iba do chvíle, kým nezistí, že Sven jej je neverný. Je zúfalá, netuší čo bude robiť a so Svenom odmieta komunikovať. Rozhodne sa vyhľadať svoju sedemnásťročnú dcéru Linu, ktorá trávi leto v Liljasee. Dcére nič neprezradí, nepríjemnú skutočnosť si nechá pre seba, pretože jej nechce kaziť prázdniny. Snaží sa na bolestnú situáciu nemyslieť. S Linou si vychutnáva krásy okolitej prírody, zoznamuje sa s miestnymi obyvateľmi, vrátane Pea, sympatického a ambiciózneho mladého farmára, ktorý je dodávateľom ovocia a zeleniny v širokom okolí. Hanu tento muž od začiatku priťahuje. Vznikne medzi nimi priateľstvo, ktoré rýchlo prerastie do lásky. V momente, keď Hana nájde svoj vlastný pokoj a je pripravená manžela opustiť, objaví sa v Liljasee, aby ju požiadal o odpustenie a všetko urovnal... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (5)

Tryskomyš 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Báječná romantika na sváteční dopoledne. A ta nádherná příroda. A losi, to se jen tak někde nevidí. Neviděla jsem ještě lepší film ze série Ingy Lindström. A navíc konec je hodně napínavý. ()

Ev.D. odpad!

všetky recenzie používateľa

Naprosto klišoidní záležitost, ovšem nemůžu nezmínit jméno hlavního hrdiny. Pér je dost zajímavé a navíc skloňování typu ,,mezi Pérem a mnou je konec" jsou naprosto odrovnávající. :') ()

kotasbk odpad!

všetky recenzie používateľa

Konec už víme po první minutě filmu. Ženský zamyslete se nad sebou, jestli jste vážně takové piče nebo to jen děláte a sledujete takový sračky. ()

Reklama

Reklama