Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nedávno rozvedená Jackie Laurensová (Heather Locklear), mama dvoch malých detí, si sama sebe k svojim štyridsiatym narodeninám daruje dovolenku na Havaji! Nuž a práve tu si nechá – aj napriek všetkým pochybnostiam – zamotať hlavu atraktívnym, výrazne mladším učiteľom surfovania Kyleom Hamiltonom (Robert Buckley)! To, čo sa začalo ako nezáväzné dobrodružstvo, sa však zanedlho zmení na lásku, a tak asi neprekvapí, že Jackie využije každú príležitosť zaletieť si opäť na Havaj. Ibaže vďaka dvom deťom, ktoré ju potrebujú, najbližším priateľom a bývalému manželovi Danielovi (Cameron Bancroft), ktorí jej dávajú jednoznačne najavo, že jej počínanie neschvaľujú a oceánu, ktoré ju od delia, sa ich vzťah po istom čase ocitne vo vážnej kríze... A keď Jackie definitívne stratí pevnú pôdu pod nohami a potrebnú rovnováhu, bude ju práve jej nový priateľ musieť naučiť, ako znovu vyskočiť na pomyslenú surfovaciu dosku a zvládnuť vlnu, ktorá zmení jej život... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (88)

Royaldell 

všetky recenzie používateľa

Nezávázná chujovina. Nic víc,nic míň. Pro mě naprosto neatraktivní Heather Locklear neboli ‘trošku obličeje na plastiku’ jako čtyřicátnice,která sbalí mladýho týpka. Hrozně originální příběh,fakt. Dialogy kamarádek mě nestačily udivovat,chlápek kterej si hlídá kalorie jakbysmet..Jo a málem bych zapomněla na ‘jeho přítelkyně je vlastně jeho ségra’ klišé. Dám tomu dvě hvězdičky za krásné kýčové teplé prostředí a za toho borca,ten by šel.. ()

blackrain 

všetky recenzie používateľa

Ano, není to opravdu originální a kdo ví jak objevná romantická komedie. Nepřináší nic nového pod sluncem a v podstatě zapadá mezi ten průměr, který tolikrát vidíme na obrazovkách. Proč tedy dávám tak vysoké hodnocení, který si tento film podle většiny zdejších komentujícíh nezaslouží ani omylem? Na to mám velmi jednoduchou odpověď. Tenhle film mi totiž skvěle sednul po náročném dni, kdy jsem hledala nenáročnou oddechovku, kde můžu vypnout mozek a zapomenout na nejrůznější faktury a celé účetnictví můžu poslat rovnou do kopru. ()

Reklama

kersten 

všetky recenzie používateľa

Príjemný film, so sympatickými hercami. Pekne zobrazuje život ženy v 40. Po rozvode, s dvoma deťmi a na obzore sa črtá nová láska aj keď o 20 rokov mladšia. A Heather to zvládla bravúrne. Pobaví, nenudí. A po druhom pozrení zdvíham hodnotenie, keďže ho dávali v telke tesne po tom ako som sa vrátila z dovolenky, kde som prežila podobnú romancu s fešným, vysokým, počerným, mladučkým baywatch-manom.V mojom prípade to však neskočilo happy endom. Za tú nostalgiu nemôžem zostať pri priemernom hodnotení. Ach jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj. ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Nejvíc mě dostaly scéna, kdy se tam banda čtyřicítek rozčiluje nad svými chlapy, který je nachávaj proto, že přibraly jedno kilo navíc. To pořád ale bylo nic oproti scéně, která následovala. Tam se jedné z těch čtyřicítek rozjíždělo slušný randíčko a solidně oblečenej chlap ji v restauraci začal cpát kecy do hlavy, že si udržuje figuru, nežere a hlídá si biorytmus. Z toho bych se posral. Fakt je to s náma takhle na hovno? ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Romantický snímok o tom, že v štyridsiatke sa život nekončí, ale vlastne opäť začína. Jednoduchý príbeh je skôr určený pre dámske publikum, ktoré tomu predsa len lepšie porozumie. Je to film pre tých, ktorí nemajú nič proti vzťahu muža so staršou priateľkou. Sám mám partnerku o 12 rokov staršiu. Tento film je práve o tom, že si lásku nevyberáme. Láska si vyberá nás. Heather Locklear nemám príliš v láske, v tomto filme mi ale vôbec nevadila, práve naopak. Akoby sa stala herečkou práve pre takéto postavy. Koniec presne taký ako som očakával a bol som spokojný. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (1)

  • Heather Locklear, představitelce „čtyřicítky“, bylo v době natáčení už 47 let. (MTHRFCKR)

Reklama

Reklama