Reklama

Reklama

Recenzie (3)

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Jo tohle mohla bejt pecka, už jen scénář napovídal ke kvalitní podívaný. Ale celý se to zvrtlo. Neobyčejně složitý příběh a, neobyčejně debilní postavy který si o chcípnutí přímo říkaly. Jsem zvyklý že Španělký filmy nemají nijak promakaný postavy ale tady to bylo až do nebe volající. Co mi naneštěstí zvedlo aspoň trochu náladu byla atmosféra, která byla sice na konci totálně zničena debilním koncem, ale začátek byl zábavnej a zajímavej. Ale přes tohle všechno dávám jen 2*, protože takhle promarněná šance se jen tak nevidí. ()

Gorehound 

všetky recenzie používateľa

Celé je to o atmosfére, ktorá sa mimoriadne vydarila. Atmosfére hlbokých lesov vysoko v horách, starých kamenných domoch, zjaveniach na fotografiách, chorálového nápevu, zmienkach o čarodejníckom spolku... Záver ešte obsahuje jeden vcelku prekvapivý zvrat, ale v rámci deja nie až tak šokujúci. A naozajstný záver je vynikajúci. Tak ako celý film. Slow burn, hypnotický, pomalý, mysteriózny. Skvelá hudba, krásne herečky, podmanivý a vťahujúci dej. ()

gumli 

všetky recenzie používateľa

Starší španielsky horror,ale neznámy.Je to jednotvárny,neuveriteľné rozťahaný,komplikovaný a nudný film.Nič v tomto filme nedáva zmysel.Jedine krajina bola pekná,zelené scenérie,pekné pohorie.Len posledných asi 15 minút to naberie aký taký spád.Mám rád filmy o čarodejniciach a bosorkách,ale toto bolo sklamanie.Hlavný hrdina ,fotograf s fúziskami,vyzerá skôr ako nejaký rocker a nie ako fotograf.Ale hlavne koniec filmu nedáva žiadny zmysel. ()

Reklama

Reklama