Reklama

Reklama

Otázka rešpektu

(seriál)
  • Taliansko L'onore e il rispetto
všetky plagáty
Taliansko, (2006–2017), 50 h 8 min (Minutáž: 80–112 min)

Hrajú:

Gabriel Garko, Serena Autieri, Gianfranco Barra, Luigi Maria Burruano, Manuela Arcuri, Giancarlo Giannini, Virna Lisi, Michele Placido, Ben Gazzara (viac)
(ďalšie profesie)

Série(5) / Epizódy(32)

Obsahy(1)

Rodina Fortebracciov sa rozhodne odísť zo Sicílie a skúsiť šťastie v Turíne. Bohužial v Turíne zažijú sklamanie. Po tom ako prídu o svoj obchod, ktorý ešte nebol ani otvorený, sa cesty bratov Tonia a Santiho rozdelia. Zo Santiho sa stáva nepodplatiteľný mestský funkcionár a z Tonia jeden z najvplyvnejších mafiánskych bossov. Situácia kedy sa ich cesty opäť skrížia nenechá na seba dlho čakať.
Ersilii Fortebracciovej sa po smrti svokra plní dlhoročná túžba – vracia sa zo zaostalého juhu Talianska na bohatý sever. Z peňazí za svokrove pozemky si chce s manželom Pasqualem otvoriť obchodík. Bratanec Nino Vitale ich presvedčí, že v Turíne idú na predaj elektrospotrebiče, na ktoré im ochotne požičia ďalšie peniaze don Pippo Calabrese. To sa neveľmi vidí ich študovanému synovi Santimu, druhý syn, fešák Tonio, sa zaujíma skôr o dievčatá. Noc pred otvorením im nový obchod vykradnú. Fortebracciovci sa na vlastnej koži kruto presvedčia, že pred južanskými zákonmi vlastne neunikli. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Filmotéka

Používateľ Formát Jazyky Pridané Pozn.
AMIGOPRIMA DVD
06.12.2009

Reklama

Reklama