Reklama

Reklama

Komando GSG 9

(seriál)
  • Česko GSG 9: Speciální jednotka (viac)
Nemecko, (2007–2008), 18 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Hrajú:

Marc Ben Puch, Bülent Sharif, Jorres Risse, André Hennicke, Florentine Lahme, Richard van Weyden, Andreas Pietschmann, Anna von Berg, Franz Dinda (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(25)

Obsahy(1)

Sú perfektne vzdelaní, mimoriadne fyzicky pripravení a dodržiavajú kódex cti – príslušníci elitnej jednotky GSG 9. Ich mottom je: Vždy dať to najlepšie. Viera v dobro ich robí silnejšími, odvaha z nich robí hrdinov. Päť špecialistov, jeden tím – GSG 9.
Elitnú jednotku Spolkovej ochrany hraníc GSG 9 - Grenzschutzgruppe 9 - tvoria špeciálne vycvičení príslušníci, pripravení zasiahnuť vždy v pravý čas, keď sú ohrozené životy či majetky ľudí. Zamedziť šíreniu zla je ich povolaním. Na svojich misiách zneškodňujú nastražené bomby, bránia útokom smrteľnými vírusmi, chytajú atentátnikov, zachraňujú rukojemníkov, bojujú proti teroristom, zápasia s organizovaným zločinom a riskujú v ďalších náročných a nebezpečných akciách. Extrémna práca sa nekončí len odchodom zo služby domov, ohrození sú aj ich rodinní príslušníci. Nepoznajú súkromie, osobný život je na vedľajšej koľaji. A sú vždy pripravení priniesť aj obeť najvyššiu - svoj vlastný život. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (7)

T2 

všetky recenzie používateľa

Nápad o elitnom komande fajn ale nedotiahnutý, určite by sa malo viac popracovať na príbehu a postavách aby to ako celok mohlo viac upútať a nepôsobilo tak rozpačito rýchlo kvasene. Ale aj tak na Nemecký seriál slušné. /40%/ ()

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

má to drobné nedostatky ale dá se na to koukat má to napětí a spád.není to vyumělkované a co si budeme dámy nalhávat na ty kluky je taky dobré pokoukání.U mě dobrý. ()

Reklama

jiri88 

všetky recenzie používateľa

Jakmile vidím v názvu filmu „speciální jednotka", smrdí to průserem. Tenhle seriál to bohužel jenom potvrzuje. Ta jednotka je tak speciální, že i člověk, který přečetl jediný článek o postupech profi speciálů, pochopí po pěti minutách seriálu, že tenhle počin je speciální jen v názvu. Totální fail, náměty jak milion jiných filmů a akčnost jako v čítance. ()

MoiJe 

všetky recenzie používateľa

Pristupne len pre tych, co sa neuskrnaju od ucha k uchu uz pri citani "oficialneho textu distibutora". Hodnotenie po 1,5 epizode (sorry ze priskoro, ale dalsie pozerat nebudem. :) ). ()

mysiak 

všetky recenzie používateľa

Hodnotenie po 2 dieloch: dosť dobrý seriál, ktorý vsádza dosť na dialógy a premyslenosť a až potom na akciu..celkovo z novšej nemeckej produkcie, lepši nadpriemer... ()

Galéria (26)

Reklama

Reklama