Reklama

Reklama

Navždy v mojom srdci

  • Česko Smrt a život Charlieho St. Clouda (viac)
Trailer 2

Pri tragickej nehode neďaleko cintorína zahynú 15-ročný Charlie (Zac Efron) a jeho mladší braček Sam (Charlie Tahan). V momente, keď vstúpia „na druhú stranu" si prisahajú, že spolu ostanú navždy. Lenže... Vďaka oživovaniu záchranára Floria (Ray Liotta) sa Charlie opäť vráti medzi živých, pre Sama už však akákoľvek pomoc príde neskoro... Ani o päť rokov neskôr sa jeho hlboko otrasený starší brat s tým, čo sa stalo, nedokáže vyrovnať, pracuje na cintoríne a zo všetkých síl sa snaží dodržať daný sľub – nikdy Sama neopustiť. Vďaka daru vidieť duchov a môcť s nimi komunikovať temer každý deň „navštevuje" svojho brata a hrá sa s ním. No keď do jeho života vstúpi živé striebro menom Tess (Amanda Crew), Charlie akoby sa po prvý raz od tej prekliatej nehody prebudil zo stereotypu, ku ktorému sa sám dobrovoľne odsúdil. Keď však odvážna dievčina, ktorá je talentovanou jachtárkou, po strašnej búrke zmizne na mori, Charlie sa bude musieť rozhodnúť, či dokáže konečne nechať za sebou minulosť - a začať veriť v budúcnosť... (TV Doma)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (145)

Ajinka126 

všetky recenzie používateľa

Oh, děkuji, že mě minula tahle mánie po Zacu Efronovi, i když věkově jsem k němu blíž než většina jeho fanynek. Ale co tento film? Táhlo mě k němu to Fantasy.. a Zac? Nechci být vůči němu jakkoliv zaujatá, protože sama vím, jaké to je být na celý život zaškatulkovaná, tak jsem mu chtěla dát šanci. A snažila jsem se v něm najít něco herecky dobrého. Asi by mu měl někdo říct, že hrát drama není jen o tom mít ve tváři výraz a lá mám v puse kyselý citrón a nedovolí mi ho vyplivnout. Pro mě je "drama v herci" převážně v jeho očích a celkovém postoji těla. Celkově tento film hodnotím jako pokus udělat jemné drama pro puberťáky, možná se to povedlo, nemohu hodnotit, nejsem cílová skupina... ()

Primavera 

všetky recenzie používateľa

Film splnil celkom slušne všetky atribúty, ktoré sľubuje. Dráma, aj keď predvídateľná. Z romantiky sa mi viac páčili zábery prírody vo Vancouvri ako sentimentálne scény s dvojicou. Tento druh fantasy chytí za srdce toho, kto definitívne stratil niekoho blízkeho. Môcť ho ešte počuť, vidieť, hovoriť s ním .... ()

Reklama

ThomasCrown 

všetky recenzie používateľa

Pri Zacovi som sa naučil neodsudzovať žiadny film, seriál ani herca. Je škoda, že to stále robí väčšina ľudí, lebo tak často prídu o filmový zážitok. Charlieho St. Clouda som dlho vyhliadal najmä kvôli Amande Crew a o to radšej som bol, keď ma dej vtiahol do seba tak, že nižšie ako maximálne hodnotenie nemôžem dať. Vôbec to nebolo presladené, či preslzené, práve naopak. Je to solídna dráma, ktorá má ešte to romantické plus. Charlie St. Cloud u mňa rozhodne neupadne do zabudnutia a dúfam, že ho len povrchne neodsúdite ako mnohí iní. ()

Fíla 

všetky recenzie používateľa

Film o chlapci který vidí přeludy v podobě zesnulého bratra, který zemřel při nehodě kterou Charlie viděl na vlastní oči. Ba co, on seděl i za volantem. Měl jsem takový pocit, že se něco začalo dít až od 69.minuty filmu, kdy se děj odehrával na hřbitově. Celé je to o třech lidech. Ale absolutně celé je to bez emocí, nebo alespoň ve mně je to nevyvolávalo. Zac Efron fajn, ale jeho kamenný obličej? Kim Basinger absolutně nevýrazná, a to nevím jestli počítat "záznamník". Zkrátka béčkový film s béčkovými herci. ()

peiton 

všetky recenzie používateľa

V zásade nemám nič proti,až na jeden detail a síce-na moje pomery bolo toto poňaté veľmi negatívne a toto je presne to čo v mojom filmovom svete nevyhľadávam a nemusím dostávať celým priehrštím.Z každej scény sa na diváka valí príliš veľa smútku,príliš veľa depresií,veľa ľudského nešťastia atd.Toto nebola odddychovka,to bol krutý zásah do duše už aj tak znechuteného diváka,ktorý sa zmieta v špinavom svete plnom pretvárky.Ale nechcem znechucovať a ani odrádzať.Toto je len môj čiste subjektívny pohľad na vec.Je to predsa len dráma a teda,je to dráma ako bič.Vdaka za ten samotný záver.Happy End si to pýtalo ako soľ.Z.Efron dostal úlohu ,,ušitú" priamo na jeho kožu.Rola hl.postavy Charlieho,ktorý sa utápa v žiali z tragickej smrti mladšieho brata,mu svedčala a bola mu napísaná akoby na mieru.Pekné,hlbavé a dojemné. ()

Galéria (66)

Zaujímavosti (12)

  • V knihe sa dozvedáme, že iniciály "C.S." na Tessinej plachetnici znamenajú "Carroll Sails", no sú taktiež iniciálami Charlieho mena. (ThomasCrown)
  • Na rolu Sama St. Clouda sa uskutočnil otvorený internetový kasting. (ThomasCrown)
  • Zac Efron sa zriekol úlohy vo filme Footloose (2011) a krátko nato prijal úlohu vo filme Charlie St. Cloud. Svoje účinkovanie potvrdil počas udeľovania ocenení Kid´s Choice Awards 2009. (ThomasCrown)

Reklama

Reklama