Reklama

Reklama

Keď pôvabná študentka Sara Matthewsová (Minka Kelly) začne študovať na vysokej škole, jej spolubývajúcou na internáte sa stane sympatická Rebecca Evansová (Leighton Meester), s ktorou sa veľmi rýchlo spriatelí. Lenže toto priateľstvo sa rozhodne nezrodilo pod šťastnou hviezdou, Rebecca totiž priateľstvo ako také – a so Sarou obzvlášť – berie až príliš vážne. Smrteľne vážne! Na Sarinu smolu sa z nej zakrátko vykľuje šialená psychopatka, ktorá je Sarou a všetkým, čo sa jej týka, doslova posadnutá! Žiarli na všetko a všetkých, ktorí sú pre Saru dôležití – a nanešťastie nielen to, Tebecca sa totiž chladnokrvne začne zbavovať jedného po druhom všetkých, ktorí v Sarinom živote hrajú nejakú rolu...! (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (181)

AlistairMir 

všetky recenzie používateľa

Horor co rozhodně neděsí , ale natočené je to pěkně, herci dobře vybraní a občas lehce napínavé. Rebecca je švihlá velmi uvěřitelně a její řešení problémů člověka nenudí. Škoda, že Nina Dobrev nedostala moc prostoru, čekal jsem, že se s hlavní hrdinkou potká ještě jednou a osvětlí trochu více, co se tehdy mezi ní a Rebeccou odehrálo. Bohužel můžu jen hádat, rozhodně jí ale plně chápu, že si kafe vypila venku. Cam Gigandet sice celej film vypadá, jako by se zrovna vzbudil a byl ještě napůl mimo, ale přesto dokáže Sáře pomoci, vždy když potřebuje a to se cení. Co mě docela zajímalo byl fakt, že Minka Kelly (Sára) a Nina Dobrev (Maria) si jsou (dle mě) celkem podobné. A tak jsem dumal jestli to byla čistá náhoda, nebo si Rebecca Sáru vybrala jako velmi podobnou náhradu za Mariu. Kdo ví...Spolubydlící převratné dílo sice není, ale jako večerní jednohubka je absolutně v pohodě. ()

klukluka 

všetky recenzie používateľa

Holky celkem pěkný, jenom nic moc pleť. Ještě jsem si zapamatoval pana učitele oblíkání, ten měl zřejmě nějaký vážný trable s pánímámou. O co by ale mělo přesně jít, to nám tady neřekli. Pana učitele kouzlení si ne a ne vybavit. Ještě zůstal ten pocit, že v Americe není radno věřit nikomu. Bez bouchačky ani ránu, střílet rovnou místo pozdravu. Nemocná země, některý filmy fakt hrůza. ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Z tohto námetu sa dalo vyklepať aj viac. Nieje originálny a s podobným naratívom pracovalo veľa filmov, ale už keď sa tvorcovia pokúsili v 21. storočí o niečo také, trebalo pritvrdiť. Pre mňa ako diváka je v tomto prípade málo iba sa pozerať na herecké fešandy, ktoré sa snažia o nejaké to drama v akože napínavých scénach, ale keďže producenti išli za určitou diváckou skupinou, muselo sa trochu krátiť na úkor ratingu. Nuda a minimálna gradácia, ale aspoň záverečná konfrontácia, dáva najavo, že sa tu niekto snažil, a tie dve kočky by vedeli podať aj lepšie výkony. ()

teutates 

všetky recenzie používateľa

Starostlivá spolubývajúca Rebecca nechce nič len aby jej naj. priateľka Sara bola v bezpečí, šťastná a aby jej nič nechýbalo. Sara to však nechce chápať a robí Rebecce (inak fakt som si toto meno tuna zhnusil) napriek. Neopetuje jej lásku a cit, Rebeccu to samozrejme naserie. Vezme osud do svojích rúk a snaží sa Saru naučiť "móresom", ako to asi tak dopadne? huúu 1/10 des a hrôza ()

cariada 

všetky recenzie používateľa

Lehce podprůměrný psycho horor, který nenadchne, ale má něco do sebe. Škoda, že tvůrci netlačili víc na pilu. Takhle to bylo jasný jak facka a jen jsme čekali, kdy v dívce bouchnou saze na plno. Určitě si mohli zahrát víc s tím koncem. Spoiler- třeba nechat Rebeccu vyhrát a Sáru zabít, hned by to aspoň dostalo jiný nádech a lidi by určitě byli spokojený. ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (5)

  • Když dívky odcházejí z galerie umění, zastaví se u graffiti a vyfotí se spolu. Na fotoaparátu je viditelný obraz, který v daný moment vyfotily, avšak když si hned poté fotografii prohlížejí, od reality se liší. (Denila)
  • Alyson Michalka a Cam Gigandet si spolu zahrali už vo filme Easy A (2010). (lylka2296)

Súvisiace novinky

Mládeží přístupný Hellraiser?

Mládeží přístupný Hellraiser?

19.10.2010

Jako by nestačilo, že původní série bude pokračovat (pekelným Pekelným světem z roku 2005 to opravdu neskončilo, připravte se na Hellraiser 9: Revelation), The Weinstein Company teď připravuje remake… (viac)

Reklama

Reklama