Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Joshua McCord (Chuck Norris) je už dlhé roky členom tajnej služby, ktorá chráni amerického prezidenta. Jedným z jeho posledných úspešných zásahov bola záchrana Prvej dámy (Marla Adamsová), manželky prezidenta Matthewsa (Ralph Waite) z rúk teroristických únoscov. Vtedy si Joshua po prvý raz v živote uvedomí, že je už na taký typ akcií pristarý a musí teda za seba čo najskôr nájsť primeranú náhradu. Do úvahy prichádza jedine Deke Slater (Dylan Neal), člen špeciálnej jednotky Delta Force... Aj keď prvá nováčikova skúška nedopadne najlepšie, Joshua v úlohe učiteľa a Deke v role žiaka trpezlivo a vytrvalo trénujú v telocvični aj vonku. Po ukončení výcviku obaja odlietajú do Kolumbie, aby oslobodili amerického vojenského experta a jeho rodinu, ktorých uniesol drogový kartel. Akcia sa podarí, rukojemníkov oslobodia a Joshua na dôvažok pomstí aj smrť svojej manželky, ktorú pred dvadsiatimi rokmi zastrelil jeden z drogových mafiánov. Joshua môže ísť s pokojným svedomím na zaslúžený odpočinok. Alebo nie? (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (77)

maxxxim odpad!

všetky recenzie používateľa

Prezidentov noob je "film", ktorý by kľudne mohol byť vysielaný ako predel medzi monoskopom a druhým monoskopom. Určite by predstavoval vhodnú príležitosť, aby si divák trochu odpočinul a načerpal nové sily na monoskopové pokračovanie, pretože to je určite podarenejšou a kvalitnejšie spracovanou záležitosťou ako je tento filmový výmoľ. Už pútač čo to napovie, čo za huncúctva chodia Chuckovi po rozume a či azda je na niečo alebo niekoho nasrdený? Ako je všeobecne známe psychiatrom a psychológom z praxe a nám ostatným z filmovej tvorby Chuck je pán do koča aj do voza. Tento napínavý thriller je toho ďalším dôkazom. Chuck tu je v jednom kole, najprv zachráni prvú dámu, potom vežu, tam sa vykúpe s veľrybou aby nakoniec dal dve tri grimasy pri bojovom výcviku svojho hereckého súputníka. Ozaj aby som nezabudol, tie kopance forsírované s chirurgickou presnosťou do brucha a bokov oného cvičenca pri priťahovaní sa na hrazde majú prosím vás aký zmysel? Odbiť mu ľadvinu alebo priviesť diváka do blázinca? Kadencia s akou sa tu striedajú obzvlášť obtiažné prípady je pozoruhodná a veľmi pochybujem, že ich je v niektorom inom filme väčšia hustota na meter štvorcový. Chuck, Fuck a ich japonská kolegyňa disponujú najmodernejšou technikou nielen čo sa týka zbraní ale aj najmodernejšia technika schopná ovládať vesmírny satelit na súkromné účely. Skrátim to, finálna scéna sa má odohrávať v kolumbíjskom Medeline, ale mám veľké podozrenie, že tí nezbedníci to natáčali v botanickej záhrade alebo arboréte niekde na periférii New Yorku. Úloha Chucka a jeho kolegov spočíva v oslobodení nejakého profesora Mozegsona z hlbokej džungle, ale cesta k nemu je prinajmenšom komplikovaná. Keďže celý tábor je strážený tými najostrejšími gumenými panákmi, asi 50 ich stojí popri chodníku a stopuje Chucka a Fucka. Chuck a Fuck sa musia prepraskať až do samotného jadra drogového tábora, krčné stavce, chrbtice lámu a lámu až sa pomaličky dostanú do kempu. Ináč na tomto mieste spomeniem jednu zaujímavú vec a síce, aj keď Chuck zlomí väzy za zvuku, ktorý musel byť počuť aj v Paname, žiaden z ochráncov tábora ani len netuší, čo sa deje za jeho chrbtom. Hoci vzdialenosť medzi ním a nelsonovaným kolegom je asi dve piade, no on pokľudne prešľapuje na mieste a periférne sleduje, kedy sa k nemu opatrný Chuck priblíži, aby mu mohol tiež vykrútiť krky. Kopy, hmaty a tlieskanie sú sprevádzané hlasitými povzdychmi či zvukovými efektmi pripomínajúcimi skúšobné výbuchy na Marshallových ostrovoch, čo "filmu" tiež dodáva riadnu atmosféru. Final fight nesie známky ozajstnej kvality, vekový priemer účastníkov je 74 rokov, takže si viete predstaviť čo čas porobil s ich pohybmi. Japončík sa obmedzuje na poskakovanie na mieste s kde tu vystrčenou nohou naznačujúc malú potrebu a Chuck dá tiež zopár ostrých kopov, dbajúc aby si nedodupal slabiny resp triesla. ()

Rominator 

všetky recenzie používateľa

Chuck Norris (Joshua McCord) pracuje v utajení přímo pro prezidenta USA a je vysílán na důležité mise, které je potřeba rychle a efektivně vyřešit. Po další úspěšné akci, kdy zachrání prezidentovu ženu, začíná s hledáním a tréninkém svého nástupce. Poté co je doktor Anderson s rodinou unesen do Kolumbie, vydává se Joshua McCord a Deke Slater (Dylan Neal) na záchrannu misi... Chuck Norris a jeho bratr Aaron byli vykonnými producenty. Chuckův syn Eric Norris byl režisérem druhého natáčecího štábu a také koordinátorem kaskadérů společně s Tannerem Gillem. Záběry z tréninku v tělocvičně jsou v pohodě, ale pak tam jsou i scény, které působí lacině. Záporák Soon-Tek Oh (generál Vinh Tran) mohl být v příběhu také více využit. ()

Reklama

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Určitě to není tak hrozný, jak tvrdí zdejší hodnocení. Docela pohodovej kousek kterej se do průměru v pohodě vejde. Akce je dost a Chuck si to slušně dává i po šedesátce a zopákne si na konci i souboj s protivníkem z filmu Nezvěstní v boji 2. Určitě nic co by nějak oslnilo, ale černou barvu si to určitě nezaslouží.50% ()

otík 

všetky recenzie používateľa

Au - to bolelo. Tak tahle hodina a půl težké televizní rádoby zábavy byla skutečně tězko rozdýchavatelná. Uvidíme tu zvláštní, snad ani pro televizi ne tolik typické zpomalené a zrychlené záběry kopů a výbuchů, Chucka Norrise, který většinu filmu jen stojí a pouští moudra z úst a doslova buzeruje svého nástupce, který by ho v realitě asi pěkně zbouchal a taky pěkně levnou televizní výpravu. Nemohu si pomoct, ale pohled Chucka Norrise mi přišel jako pohled vyorané myši a obličej měl buď zaplácaný mejkapem nebo ho má fakt tak hnusný. Už to prostě není to, co bývalo, Chucku. Hudba: Christopher L. Stone ()

Witta 

všetky recenzie používateľa

Film je samozrejme sracka, ale ono je to tak spatny az me to vlastne bavilo- mozna je to i tim, ze kolem Chucka je momentalne boom i diky reklamam apod., ale me proste bavilo se divat jak Chuck cte Bushido a hazi kolem sebe chytry hlasky jak otec Furat:) Velmi slozite se mi to hodnoti, protoze jsem se vlastne docela dobre pobavil, ovsem asi jinym zpusobem nez tvurci zamysleli:-) ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v texaských městech Brownsville, Corpus Christi, Dallas a South Padre. (Terva)
  • Chuck Norris a jeho bratr Aaron byli vykonnými producenty. Chuckův syn Eric Norris byl pak režisérem druhého natáčecího štábu a společně s Tannerem Gillem byl také koordinátorem kaskadérů. (Rominator)

Reklama

Reklama