Reklama

Reklama

Sympatická Marni (Kristen Bellová) to od malička nemala ľahké a na strednej škole si prežila skutočné peklo a šikanovanie. To je však preč a dnes je Marni úspešnou viceprezidentkou newyorskej firmy. S hrdosťou sa preto môže vrátiť do rodného mesta na svadbu svojho staršieho brata Willa (Jimmy Wolk). Keď zistí, že bratovou vyvolenou je jej najväčšia tyranka zo strednej školy, peklo minulosti sa vracia. Joanna (Odette Yustmanová) bola kapitánkou roztlieskávačiek a najväčšmi Marni šikanovala. Stretnutie s jedinou osobou na svete, na ktorú by Marni najradšej raz a navždy zabudla, sa stane súbojom medzi správnym dievčaťom a jej príšerným náprotivkom. Marni je spočiatku zmierlivá a chce iba jedno – aby sa jej Joanna ospravedlnila. Tá sa však tvári, že o ničom nevie. Marni všetko povie svojej mame Gail (Jamie Lee Curtisová), ktorá jej poradí, aby to hodila za hlavu. Lenže keď sa Gail dozvie, že Joannina teta Mona (Sigourney Weaverová) je v skutočnosti Ramonou, s ktorou sa kedysi kamarátila na strednej škole, ale priateľstvo sa skončilo hádkou a nenávisťou, pochopí dcérine pocity. Marni sa rozhodne, aby sa Will o svojej nastávajúcej dozvedel všetko a chce odhaliť jej pravú podstatu... (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (224)

Scar 

všetky recenzie používateľa

Keď už sa zdá, že dej začína byť pritiahnutý za vlasy, tvorcovia ho úplne zaškrtia. Majú len jedno šťastie, že Kristen ide aj táto rola nemotorného káčatka dobre. Hoci, povedzme si na rovinu, režisér vôbec nevyťažil maximum z bane slávnych mien a tvárí. Dokonca ani nezačal tažiť, len ich dal na plagát. Nečudujem sa preto sklamaným divákom a nízkemu hodnoteniu, sú proste oklamaní. Hoci na druhej strane, ak by sme porovnávali tento film s inými komédiami, hodnotenie by nemuselo byť tak slabé. ()

tufr 

všetky recenzie používateľa

Pozor napřed dočíst, než mě začnete hanit za tři hvězdy!!! Je to velmi průměrná komedie s klasickejma klišé co známe z každý druhý lepší komedie. Normálně bych tomuhle filmu dal bohužel jen dvě hvězdy, ale za cameo roličky Dwayne Johnsona, Rickyho Gervaise a za konec s Patrickem Duffym , bojovnejma babkama a hlavně za finále s mýma oblíbenýma Hall and Oates dám přeci jen ty tři hvězdičky!!! ()

Reklama

Rosaviva 

všetky recenzie používateľa

Na každé střední škole je někdo kdo terorizuje a někdo kdo je terorizován. Když se takhle sejdou tři generace, mohla by to být sranda. Ale opravdu jen mohla. Připadalo mi, že na tenhle typ filmu je tam až zoufale málo "vtipných" situací, i když možná jsem těhle filmů už nakoukala příliš mnoho, že už mi to příjde jako normální scéna, možné to je. Nedá se říct, že by se mi to nelíbilo, bylo to něco u čeho jsem se odreagovala, takže vlastně přesně to co jsem hledala. Ale tak něják jsem na druhou stranu očekávala možná něco lepšího. Ale tak je to takový průměr. 3* Scéna z tanečního střediska byla úžasná a ta babička do toho mě málem zabila. ()

hellstruck 

všetky recenzie používateľa

Nezahojené rány ze střední školy dokáží nadělat pěknou paseku... Ano, film je přesně jak podle nějaké hollywoodské šablonky romantických komedií plný klišé. Ale přiznejte se, kdo to po přečtení obsahu nečekal? Mě to tedy pobavilo a to mi u takového filmu celkem stačí. Jediné, co mi doopravdy vadilo byla Jamie Lee Curtis, té prostě asi nikdy na chuť nepřijdu... ()

KoRner 

všetky recenzie používateľa

Asi jedinou vecou na ktorú po zhliadnutí tohto filmu nezabudnem, ak nerátam vizuálne potešenie v podobe dvojky Annable-Bell je, že sa tu stretnú proti sebe dve najsilnejšie ženské hrdinky 80-tych rokov. Teda škoda, že nakrátko ale stojí za to vidieť proti sebe tie, čo porazili Votrelca a Mikea Myersa. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (6)

  • V domě Márniiných (Kristen Bell) rodičů probíhalo také natáčení snímku Mezi námi děvčaty (2003), kde si také zahrála Jamie Lee Curtis. (beyli)
  • Postavu tanečnice Georgie, ktorú vo filme stvárnila Kristin Chenoweth, mala pôvodne hrať Leslie Mann, ktorá postavu odmietla kvôli tomu, že sa chcela viac venovať rodine. (Kristine1)
  • V čase 56:35 má Marni (Kristen Bell) na krku řetízek se kterým si hraje. V čase 56:42 však řetízek z jejího krku záhadně zmizí pod šaty a v čase 56:57 se řetízek opět objeví, ikdyž se ho Marni ani nedotkla. (Iveet)

Reklama

Reklama