Reklama

Reklama

Sympatická Marni (Kristen Bellová) to od malička nemala ľahké a na strednej škole si prežila skutočné peklo a šikanovanie. To je však preč a dnes je Marni úspešnou viceprezidentkou newyorskej firmy. S hrdosťou sa preto môže vrátiť do rodného mesta na svadbu svojho staršieho brata Willa (Jimmy Wolk). Keď zistí, že bratovou vyvolenou je jej najväčšia tyranka zo strednej školy, peklo minulosti sa vracia. Joanna (Odette Yustmanová) bola kapitánkou roztlieskávačiek a najväčšmi Marni šikanovala. Stretnutie s jedinou osobou na svete, na ktorú by Marni najradšej raz a navždy zabudla, sa stane súbojom medzi správnym dievčaťom a jej príšerným náprotivkom. Marni je spočiatku zmierlivá a chce iba jedno – aby sa jej Joanna ospravedlnila. Tá sa však tvári, že o ničom nevie. Marni všetko povie svojej mame Gail (Jamie Lee Curtisová), ktorá jej poradí, aby to hodila za hlavu. Lenže keď sa Gail dozvie, že Joannina teta Mona (Sigourney Weaverová) je v skutočnosti Ramonou, s ktorou sa kedysi kamarátila na strednej škole, ale priateľstvo sa skončilo hádkou a nenávisťou, pochopí dcérine pocity. Marni sa rozhodne, aby sa Will o svojej nastávajúcej dozvedel všetko a chce odhaliť jej pravú podstatu... (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (224)

HappySmile 

všetky recenzie používateľa

Vlastně bych normálně dala 3 hvězdičky, protože tady nic výjimečného není, ale je to za dlouhou dobu jedna z mála komedií, kde jsem se opravdu pobavila. Je tu hodně věcí, které nebyly ideální, např. než se začalo dít něco vtipého, tak uteklo půl hodiny, což není zrovna málo... Ale jinak je to taková pohodová oddychovka, která nikoho neurazí. :) ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Kupodivu príjemne zabité dve hodinky. Trápnych miest tam bolo podstatne menej ako som očakával. A už to je veľké plus, hlavne keď si zoberieme, že je to len slabý odvar niečoho čo v 90 rokoch tak dokonale fungovalo - to je romantická komédia/ komédia. Film sa zaobíde bez fekálií, niektoré vtipy mu vychádzajú, iné zase nie - ale je tu maminka Curtisová a teta Weaverová a ich vzájomné súperenie je jednoducho skvelé:) Kristen Bell a Odette Yustman síce tiež nie sú na zahodenie - hlavne preto, lebo obrazy, kde sú oni sú tak správne chrumkavé. Fickman, režíruje blbučké filmy a netají sa tým. Hlavne preto, lebo väčšinu z nich produkuje Walt Disney. Začiatok a koniec fungujú na moje počudovanie skvelo. Čo sa týka stredu - tam som mal pocit, že sa film zbytočne naťahuje a rieši aj to - čo by riešiť nemal - Johannin ex priateľ - napríklad. Nepobaví, neurazí - ale raz a stačilo. ()

Reklama

dopitak 

všetky recenzie používateľa

Zase ty je perfektním, naprosto dokonalým a učebnicovým příkladem zhmotnění termínu trapnost. Už v úvodní scéně nezůstanete na pochybách, kudy se vypravěčská forma tvůrců bude ubírat. Byly to cesty věru trnité, a pokud si v průběhu sledování budete opakovaně namlouvat, že dokoukat to z principu je vaší povinností, klidně to vypněte, žádného překvapivého obratu (nemyslím v ději, ale ve způsobu vypravování) se nedočkáte. Jedno se tvůrcům musí nechat, podařilo se jim postavu Marni zhnusit všem divákům tak dokonale (a tak rychle), že si zaslouží uznání, pakliže to bylo jejich záměrem. Dost možná se hvězdy (J. L. Curtis, S. Weaver) u natáčení slušně bavily, přenést tuhle pohodu na diváka se ovšem nezdařilo. Pro mě nejtrapnější komedie roku, a jenom proto, že to tvůrci evidentně nemysleli jako parodii. ()

Kamiiik 

všetky recenzie používateľa

Jaká dcera, taková matka. Jaká matka, taková babička. Další ze série "filmů na žehlení". Pokud něco prošvihnete, vůbec nic se neděje. To mám celkem ráda na těchto filmech, můžete u nich dělat cokoliv a stejně vám neuteče nic podstatného. Zpříjemnění například u psaní seminárky do školy - na drama se dívat nemůžete, buď nic nenapíšete, nebo přijdete o dost podstatné části filmu, a to se zde stát nemůže :). ()

BoredSeal 

všetky recenzie používateľa

"You Again" nabízí mé dvě nejoblíbenější hollywoodské veteránky v rolích rivalek (Weaverová s Curtisovou, aby mě náhodou někdo nepochopil špatně) plus zajímavé téma šikanované a ponižované holky, co se po letech může pomstít své sokyni. Z toho prvního by se dala vymyslet bezva fungující komedie, díky prověřenému talentu obou dvou dam, bohužel jsou na plátně celkem málo a jejich příběhu se scénáristi tolik nevěnují. Z toho druhého by šlo udělat buď černou neetickou komedii nebo zajímavé drama (pokud by se tvůrci vyhnuli obvyklému příšernému happyendu, omluvám a smiřování) - ale tady film totálně selhává. Ze začátku to vypadá slibně. Pak ale nelogicky dostane záporačka záchvat špatného svědomí, pár minut je drama (deziluze ženicha, fňukání u ledničky) a na ten přeslazený happyend samozřejmě dojde. Za všechno můžou scénáristi nebo idiot režisér, který neví, co chce. Škoda. Hvězdička navíc za moje dvě favoritky, které mě nezklamaly. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (6)

  • Sigourney Weaver a Jamie Lee Curtis si na premiéru filmu vzaly stejné šaty, čímž poukázaly na jednu z filmových scén. (Pavlínka9)
  • Postavu tanečnice Georgie, ktorú vo filme stvárnila Kristin Chenoweth, mala pôvodne hrať Leslie Mann, ktorá postavu odmietla kvôli tomu, že sa chcela viac venovať rodine. (Kristine1)
  • V domě Márniiných (Kristen Bell) rodičů probíhalo také natáčení snímku Mezi námi děvčaty (2003), kde si také zahrála Jamie Lee Curtis. (beyli)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené