Reklama

Reklama

Sympatická Marni (Kristen Bellová) to od malička nemala ľahké a na strednej škole si prežila skutočné peklo a šikanovanie. To je však preč a dnes je Marni úspešnou viceprezidentkou newyorskej firmy. S hrdosťou sa preto môže vrátiť do rodného mesta na svadbu svojho staršieho brata Willa (Jimmy Wolk). Keď zistí, že bratovou vyvolenou je jej najväčšia tyranka zo strednej školy, peklo minulosti sa vracia. Joanna (Odette Yustmanová) bola kapitánkou roztlieskávačiek a najväčšmi Marni šikanovala. Stretnutie s jedinou osobou na svete, na ktorú by Marni najradšej raz a navždy zabudla, sa stane súbojom medzi správnym dievčaťom a jej príšerným náprotivkom. Marni je spočiatku zmierlivá a chce iba jedno – aby sa jej Joanna ospravedlnila. Tá sa však tvári, že o ničom nevie. Marni všetko povie svojej mame Gail (Jamie Lee Curtisová), ktorá jej poradí, aby to hodila za hlavu. Lenže keď sa Gail dozvie, že Joannina teta Mona (Sigourney Weaverová) je v skutočnosti Ramonou, s ktorou sa kedysi kamarátila na strednej škole, ale priateľstvo sa skončilo hádkou a nenávisťou, pochopí dcérine pocity. Marni sa rozhodne, aby sa Will o svojej nastávajúcej dozvedel všetko a chce odhaliť jej pravú podstatu... (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (224)

žvanimírek 

všetky recenzie používateľa

První chyba, kterou jsem udělal v Novém roce, bylo pustit si tuhle stupidní "komedii"!! Ani netuším, proč je to prezentováno jako komedie, když jsem se v podstatě ani jednou nezasmál, a spíš se celou dobu udivoval na tím, jakou sračku lze natočit a kam ta trapnost ještě může zajít!! A ještě nutno říct, že Odette Yustman je fakt kočka, ale jakmile otevře pusu, plácnul bych jí..... ()

teutates odpad!

všetky recenzie používateľa

Kde je najviac šikanovaných (psychicky či fyzicky ba oboje) teenegerov na m2? Nooo predsa USA... začínam mať pocit, že každý treti amerikánec ma trauma s college, podobných "komédií" je neúrekom a v čom je táto iná? ehm, uhm, pfuuu... neskutočná oslava smiechu, kde bývala sokyňa si berie brata svojej sokyne, samozrejme nechýba krimi zápletka a to rozuzlenie uúu nechajte sa prekvapiť. Good Night, and Good Luck. ()

Reklama

Spooner 

všetky recenzie používateľa

Další z řady rádoby vtipných romantických komedií o 4 nesympatickejch slepicích. Všichni se tu pitvoří a "vtipné" scény se skládají z toho, že někdo někam padá nebo něco na někoho háže. Navíc je to příšerně utahaný a herci taky nic uchvátnýho nepředváděj. Jeden z těch filmů, při jehož natáčení se všichni asi hodně bavili, ale na filmu to není vůbec poznat. ()

Beagle 

všetky recenzie používateľa

Ale tak dá se to vidět. Jak už tady padlo, obsazení je sympatické (Jamie Lee, Sigourney i Betty White s Kristin "April Rhodes" Chenoweth), některé scény docela ujdou, happy end je patřičně rozplizle romantický. A co na tom sejde, že scénář je postavený na prosťoučké myšlence, Pulitzera za něj jeho autor stejně asi nečeká...:) ()

Pavlínka9 

všetky recenzie používateľa

Obyčejná americká komedie s klasickým tématem, které se bohužel odehrává v mnoha životech lidí, nejen na střední škole. Osobně mě nejvíc pobavily hlášky malého bráchy, který měl ve filmu bohužel málo výstupů...Jinak -rivalita mezi Weaver a Curtis - vynikající herečky, které svou elegantností filmem prošly asi nejlépe ze všech a bylo to pro ně jen takové oživení v kariéře :D :D Konec - klišé nad klišé :D ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (6)

  • Sigourney Weaver a Jamie Lee Curtis si na premiéru filmu vzaly stejné šaty, čímž poukázaly na jednu z filmových scén. (Pavlínka9)
  • Postavu tanečnice Georgie, ktorú vo filme stvárnila Kristin Chenoweth, mala pôvodne hrať Leslie Mann, ktorá postavu odmietla kvôli tomu, že sa chcela viac venovať rodine. (Kristine1)

Reklama

Reklama