Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladý rozhnevaný muž Tyler Hawkins z New Yorku rozhodne nie je rebelom bez príčiny. Tragické úmrtie brata v ňom zanechalo hlbokú jazvu, ktorú ešte väčšmi prehĺbil rozvod rodičov a fatálny rozkol s vlastným otcom. Od rodinnej tragédie žije s pocitom permanentnej vykorenenosti a odcudzenosti a nikdy by nenapadlo, že nájde spriaznenú dušu. Zrazu však stretne Ally, ktorej prítomnosť pôsobí na jeho dušu ako balzam, a tak sa do nej bezhlavo zamiluje. Ally dokáže vyliečiť Tylerovu chorú dušu, pretože v dôsledku bolestnej straty, ktorú prežila na vlastnej koži, presne vie, ako sa Tyler cíti. Nečakaná láska pomáha Tylerovi opäť nájsť zmysel života. Ale šťastné chvíle netrvajú dlho - na povrch vyplávajú skryté tajomstvá a zdá sa, že šťastena hrá s Tylerom a Ally nefér hru. Okolnosti nie sú ich vzťahu príliš naklonené a to, čo ich spojilo, ich zároveň môže aj navždy rozdeliť. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (929)

M.a.t.t. 

všetky recenzie používateľa

Žiadna povrchná dráma ale intenzívna dramatická sonda života pár ľudí, v ktorej ide viac ako len o mnohými očakávanú romantiku. I keď v nej zopár vecí vyznieva jemne vykonštruovaným dojmom a dej sa až na výnimky uberá v očakávaných stopách, na pôsobivosti jej to výrazne neuberá. Osobitnou kapitolou je sám Robert Pattinson, ktorého prejav ušiel od Edwardovho istý kus cesty a s Emilie de Ravin tvoria sympaticky neopozeraný herecký pár. Uzavretie príbehu na prvý pohľad vyznieva prvoplávanovo šokujúcim dojmom ale nemyslím, že je tomu celkom tak. Aj keď si ho musím ešte sám nechať prejsť hlavou. 85% ()

novoten 

všetky recenzie používateľa

V době návštěvy kina mi bylo něco přes dvacet, životně jsem chápal pouto s o deset let mladší sestrou a pořád jsem ještě nevěděl, co třeba život schovává. A Robert s Emilie spolu měli tak žhavou vzájemnou chemii, že plátno chvílemi málem doutnalo. Teď je mi něco přes třicet, život se mi neustále snaží dokazovat, že nevím, co pro mě schovává, ale melancholie Remember Me, ta zalezla pod kůži pomalu, ale natrvalo. ()

Reklama

Posheidon 

všetky recenzie používateľa

Film je to vskutku povedený a velké většině (zvláště dámského publika) během filmu jistě i nějaká ta slza ukápne. Jednu věc bych ale vytknul a ta se týká právě tolik zmiňovanému zvratu v závěru filmu. Věřím, že Američané nejspíše navždy budou mít v paměti osudový den (ve kterém právě dochází ve zvratu v ději) a tudíž i navždy budou vědět, co se v ten daný okamžik stalo, ale bude tomu tak i u neamerických diváků, kteří tento film shlédnou třeba za deset let? Obávám se, aby si nakonec tento divák neodnesl ze závěru filmu jen: „ Tam se něco muselo stát…ale sakra…co to bylo?“ ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Silný príbeh, v ktorom sa dvaja mladí ľudia musia vyrovnať so svojou minulosťou. Je dobré, keď má človek pri sebe niekoho, kto mu rozumie.... Začiatok taký pomalý, ale potom sa to rozbehlo. Dejová linka sleduje mini príbehy niekoľkých ľudí, ktorí sa vzájomne ovplyvňujú, alebo potrebujú a tiež udalosti, ktoré ich obklopujú. Ďalší z filmov, ktorý nám pripomenie, čo je v živote naozaj dôležité a čo má skutočnú hodnotu. Koniec prekvapivý a emotívny. Veľká spokojnosť. 75/100 ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $16miliónovTržby USA $19,068,240Tržby Celosvetovo $56,506,120Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,116,776 //počet predaných kusov 23,468Tržby za predaj DVD v USA $13,965,154 //počet predaných kusov 654,599║ príliš vyumelkovaná umelecká prázdnota, so zaujímavým obsadením ale hrať nemajú skoro čo /40%/ ()

Galéria (98)

Zaujímavosti (12)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 16 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama