Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mary (Cameron Diazová) je skrátka úžasná! Kto už ju nemiluje, čoskoro do toho spadne. Láska k peknej, inteligentnej, milej a bohatej Mary je nevyhnutná. Ted (Ben Stiller) o nej sníval už na strednej škole a aj keď mu zubný strojček na kráse nepridal, vybrala si Mary ako sprievodcu na maturitný ples práve jeho. Ted má však navyše aj obrovskú smolu. Po sérii trapasov, které ho postihli v predvečer tej veľkej udalosti u Mary doma, sa Ted rozhodol svoju vyvolenú radšej už nikdy nevidieť. Ubehlo však trinásť rokov a jeho srdce je stále zranené nenaplnenou láskou. Na radu svojho priateľa najme Ted súkromného detektíva Healyho (Matt Dillon), aby Mary vypátral. Odporný Healy sa do stále krásnej Mary zaľúbi a Tedovi nahovorí o jeho krehkej láske z detstva množstvo nezmyslov. Teda to v žiadnom prípade neodradí a rozhodne sa údajne tučnej, rozvedenej Mary so štyrmi deťmi pomôcť... (TV JOJ)

(viac)

Videá (4)

Trailer

Recenzie (385)

freddy 

všetky recenzie používateľa

Velmi vtipná komedie s Benem Stillerem a Cameron Diaz. Smál jsem se, až jsem se za břicho popadal. Navíc je zde dnes už kultovní scéna s nagelovanými vlasy pomocí spermatu. A do toho je zde velká řada dalších geniálně vtipných scén. Tohle je prostě jedna z prvních, dá-li se to tak říci, teenagerovských komedií a já jsem spokojený. Navíc konec dobrý, všechno dobré, a tak to má být. Bratři Farrellyové mě nezklamali a já dávám s čistým svědomím čtyři hvězdičky. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Jedno z mála prekvapení zaradenia do knihy 1001 filmov, ktoré musíte vidieť predtým, než umriete. Videl som viacero vtipnejších komédií v 90tych rokoch, ale ako jeden z najznámejších zástupcov žánru hrubozrnnej komédie snáď obstojí aj tento film bros Farrellyovcov v zmienenej knihe. Je to hrubozrnné, niekedy trápne, niekedy vtipné a celkovo milé a dokonca aj romantické. Svojim spôsobom. Takže aj pri filme som sa pobavil "svojim spôsobom". ()

Reklama

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Reziseri Peter a Bobby Farrelly natocili vskutku posobivy film a vybornu komediu, ktora plnila kina v roku 1998 a podla mna ma stale co ponuknut. Ako jo, jo, americky humor je tomu europskemu na kilometre vzdialeny, ale v tomto filme sa ten US humor vynimocne dal stravit. Miestami az fekalny humor je na urovni stale, ci uz roku 1998 alebo 2014. 88 % ()

Tosim 

všetky recenzie používateľa

Takhle jsem se dlouho hlasitě a od plic nesmál. Řekl bych, že je to nejlepší film bří Farrellyových, jaký jsem zatím viděl. Romantická část byla víc než romantická komediální a fekální vložky nebyly tak fekální, jak jsem si myslel, že budou. Nejvíce se mi líbilo, že film nešel hned na romantiku, ale vypomáhal si dalšími linkami (Tedova jízda atd.), než nastalo to, co nastat muselo. Začátek přijemných komediálních rolí Bena Stillera. Něco na tom filmu je. 90%. ()

Webb 

všetky recenzie používateľa

[4/10] (Fox) (Barevný /// Produkce: Frank Beddor, Michael Steinberg, Bradley Thomas, Charles B. Wessler /// Scénář: Ed Decter, John J. Strauss, Peter Farrelly, Bobby Farrelly /// Kamera: Mark Irwin /// Hudba: Jonathan Richman) [1001 FILMŮ, KTERÉ MUSÍTE VIDĚT, NEŽ UMŘETE] ()

Galéria (73)

Zaujímavosti (35)

  • Ben Stiller (Ted) byl první volbou bratrů Petera a Bobbyho Farrellyových pro hlavní roli. Studio ale bylo původně proti jeho obsazení. Když se Farrellyovi rozhodli místo něj obsadit tehdy neznámého Owena Wilsona, tak bylo studio ještě více proti tomu a nakonec přece jen souhlasilo s tím, aby byl do hlavní role obsazen Stiller. (Cheeker)
  • Film byl zařazen do seznamu „100 nejzábavnějších amerických filmů“ Amerického filmového institutu z roku 2000. (veronikajel)

Súvisiace novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (viac)

Reklama

Reklama