Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hal Larson je pekne povrchný chlap. Zomierajúcemu otcovi sľúbil, že bude chodiť len so skutočne dokonale krásnymi a mladými ženami, čo dôsledne dodržiava. Čo si vlastne o sebe myslí? Sám nie je nič moc a bude si takto vyberať. Až v neskoršom veku, jedného čudného dňa, zostane Hal visieť vo výťahu a sám osud na neho pošle sprostredkovateľa k precitnutiu. Guru mu naznačí, že skutočná krása nie je často na prvý pohľad vidieť. Zhypnotizuje ho a Hal začne vidieť aj vnútornú krásu ženy a začnú sa mu páčiť aj dievčatá - povedzme - barokových tvarov. Jednoducho sa zamiluje do šialene tučnej a nemotornej Rosemary, ktorá má však zlaté srdce. Hal v nej však vidí krehkú krásku, po uši sa do nej zamiluje a kúzlo čoskoro prestane účinkovať... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (259)

dr.fish 

všetky recenzie používateľa

Mně to přijde spíš depresivní. Celý život se chlapi honí za princeznami a spousta ženských od nich neuslyší milé slovo. Tohle je film o tom, jak zevnějšek je předpokladem úspěchu v životě, jak na něm záleží a nedá se to ošidit. Tvůrci se pokusili o komedii, která ovšem v druhém plánu funguje jako dokument o lidech, kterým nebyl dán "vzorový" vzhled, jsou tím odsunuti na druhou kolej. A přitom by stačila jen drobná "hypnóza ve výtahu" a vše by bylo jinak. Ten námět je výborný. Docela k zamyšlení. 80% ()

Phorbo 

všetky recenzie používateľa

FIlm je jako jedna velká sinusoida. Nahoru dolu,nahoru dolu a pořád dokola. Má to pár dobrých momentů, ale těch vynucených keců od Blacka je víc a docela mi to kazí dojem z celýho filmu... Transformace lidí je taky posunuta nekdy docela za meze chápání, a přitvrdlej Hal, kterej je nepoznává a ani mu vlastně nedojde že by to mohli být ti lidi které potkal... sorry ale dyt to by poznal každej. Slabota na jedno podívání... ()

Reklama

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Farrellyovci chcú dojímať? Chcú robiť príjemné film? PREBOHA! Miesto hrubozrného humoru iba nuda a nepochopenie. K veľkým záhadám vesmíru sa priradí asi aj tá, prečo Gwyneth Paltrow prijala rolu v tomto filme. Jedna hviezda a to iba za perfektného Farrellyovského kripľa Walta ("Keby som mal zadok, utieral by som si ho dvadsať dolárovkami!"), inak tu nie je nič, prečo by mal niekto pozerať tento film. Asi každý fanúšik Farrellyovcov zaplače. ()

draggo odpad!

všetky recenzie používateľa

Po deseti minutách znechuceně přepínám kanál a proklínám sám sebe že jsem se na to vůbec díval. Další z nekonečné řady stupidních romantických komedií. Dřív jsem se na podobné srágory díval celkem rád, ale tohle bylo moc i na mě. Nevím jestli je to nějakým mým špatným vnitřním rozpoložením, ale tenhle povrchní, nudný a nevtipný film posílám s chutí do odpadu. Spravedlivé to asi není, ale já jsem se na to opravdu nedokázal dívat déle než 10 minut. Nikdy více! /viděno v TV: 5% a odpad!/ ()

Hakha 

všetky recenzie používateľa

Bohužel ze zajímavého nápadu vznikl průměrný film. Na tohle dílko jsem se těšil hodně už kvůli herecké dvojici(jsem si ještě potvrdil, že Gwyneth Paltrow je velice fešná kráska) a také kvůli režii bratrů Farrellových. Bohužel film dopadnul tak, jaké je na čsfd hodnocení. Místy je to super a zas naopak někde těžce pokulhává. Myslím, že 3 hvězdičky si tenhle sympatický film zaslouží... ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (6)

  • Gwyneth Paltrow musela na natáčení údajně chodit o čtyři hodiny dříve než všichni ostatní herci. Právě tak dlouho jí totiž trvalo, než se nasoukala do svého obřího lataxového obleku. (Karlos80)
  • Potom, ako si Gwyneth Paltrow (Rosemary) prvýkrát obliekla svoj latexový oblek, strávila zvyšok dňa chodením na verejnosti. Nikým nepoznaná vnímala reakcie ľudí, aby pochopila charakter svojej postavy a myslenie obéznych žien. (misterz)
  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna scénka. (figis20)

Súvisiace novinky

Wrestler Jack Black

Wrestler Jack Black

22.11.2005

Herec Jack Black už sice za pár dní vstoupí na plátna kin jako filmař dobrodruh v očekávaném hitu King Kong, ale v současnosti již pracuje na další filmu, který jej vrací k jeho hereckým kořenům,… (viac)

Reklama

Reklama