Reklama

Reklama

Scooby-Doo a samurajov meč

  • Česko Scooby-Doo a samurajův meč (viac)

Profesionálni flákači Scooby-Doo a Shaggy musia zobrať rozum do hrsti, aby odhalili najväčšiu záhadu bojových umení! Tím Záhady s.r.o. cestuje v honbe za pokladom cez polku sveta, aby vyriešili sériu prastarých hádaniek. Súperia pritom s pomstychtivým Čiernym samurajom a jeho strašidelnou armádou duchov. Získať chcú starobylý Meč osudu, ktorého ostrie má údajne nadprirodzenú moc. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (13)

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Ďalší, síce nie prevratný, ale zato dejovo unikátny Scoobyho príbeh, sa odohráva tentokrát v Ázii a tvorcovia stavali na samurajskú nôtu. Už tu ozaj bolo všetko možné, tak tento kút zeme sa nedalo obísť. Príšery celkom fajn a je dobré, že Berkeley bral do úvahy aj miestnu kultúru a tomu prispôsobil aj celý snímok. Animácie sa nejako výrazne neposunuli, ale tak Scoobymu to vyčítať predsa nebudeme :) 60 % ()

strougy 

všetky recenzie používateľa

Občasné připomenutí humoru a poetiky klasického seriálu ve mně vyvolaly nostalgické vzpomínky na krásné staré časy, ale bohužel snaha Scoobyho zmodernizovat vedla pouze k tomu, že se nakonec ničím neliší od všemožných hloupých současných akčních animáků pro děti a film tak končí v horoucím pekle šedivého podprůměru. ()

Carol Pifková 

všetky recenzie používateľa

Päť dôvodov prečo 5* - Naháňačková hudba bola chytľavá, najmä tá prvá, Japonsko, drak, Scooby (samozrejme) a ten najúžasnejší pes Hachiko. Jeden dôvod prečo nie - lietajúci Čierny samurai. Bolo to divné ale jeden dôvod neovplyvní tých kladných 5. Dostala som chuť na ázijskú kuchyňu, a preto si hneď idem aj niečo kúpiť... ešteže som v práci dnes. ()

Smok 

všetky recenzie používateľa

Priemerný animák so Scoobym a Shaggym, ktorého dej je pre tentokrát situovaný do Japonska, takže sú do deja zasadené všetky artefakty a zvyky pre japoncov charakteristické. ()

Reklama

Reklama