Reklama

Reklama

Zamestnanie televíznej produkčnej je ideálne pre workoholikov, ktorým to rovnako rýchlo hovorí ako myslí a ktorí nemajú problém zariadiť na počkanie nemožné. Teda aj pre Becky (Rachel McAdamsová), ktorá má zachrániť vädnúcu rannú televíznu šou, ktorej sledovanosť klesla na minimum. Akčná Becky má mraky nápadov, čo urobiť inak a lepšie, lenže hneď ten prvý sa zmení na permanentnú nočnú moru. K ostrieľanej moderátorke ranného vysielania Colleen Peckovej (Diane Keatonová) sa totiž rozhodne pridať legendu medzi americkými novinármi Mikea Pomeroya (Harrison Ford). Tento nesympatický a nafúkaný búrlivák ju v dôsledku zmluvy, ktorú podpísal s televíznou spoločnosťou, nemôže poslať do čerta, a preto jej z moderátorskej stoličky aspoň znepríjemňuje život tak, ako sa len dá. Akoby to nestačilo, nebezpečne to škrípe aj medzi Mikeom a Colleen a sledovanosť neustále klesá, aj keď už pomaly nemá kam. Tvárou v tvár nevyhnutnému krachu sa Becky pokúsi o nemožné. Podarí sa jej zachrániť reláciu aj napriek tomu, že jej čas a energiu začína pohlcovať rodiaci sa vzťah k sympatickému kolegovi Adamovi Bennettovi (Patrick Wilson)? (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (511)

Spooner 

všetky recenzie používateľa

Taková ta správná jednohubková komedie, která má sice trochu předvídatelný scénář, ale skvělé obsazení to utáhne i v těch nejklišovitějších momentech. Rachel McAdams je roztomilá, Diane Keaton není po delší době otravná a hláškující Harrison Ford si to užívá. Celé to navíc doplňují skvěle napsané dialogy. Jenom se to mohlo celé o trochu zkrátit a trošku ubrat na tempu, které je někdy až příliš pomalé. I tak ale příjemný film. Navíc, kde jinde narazíte na Diane Keaton, jak rapuje s 50 Centem? 70% ()

Davies182 

všetky recenzie používateľa

Prozívaná a hrozivě obyčejná romantická lehce-komedie, kterou nezachrání ani Harrison Ford v roli, ve které jej moc často nevídáme. Z tohohle moderátorského dua se dalo vytřískat mnohem víc, kdyby ovšem nebylo v pozadí příběhu - největším problémem je totiž hlavní nezajímavá storyline o ztřeštěné McAdams... ()

Reklama

robbiee 

všetky recenzie používateľa

[imdb: 6.6/10] | me: Ukecaná, ubehaná Rachel McAdamas v kontraste s chladným a nevrlým Harrisonom Fordom sa nakoniec ukázala ako dobrá voľba. Je potrebné zvyknúť si na Rachel, pretože jej hyperaktivita a energia môžu zo začiatku pôsobiť až enormne, ale časom sa práve to stane dôvodom, pre ktorý film nestráca tempo a drží si tak istú úroveň. Vďaka kvalitnému hereckému obsadeniu je aj pri jednoduchej ústrednej téme táto komédia pohodovým filmom. [3 a 1/4 *] ()

nunka 

všetky recenzie používateľa

V úvode som bola z energickej Becky dosť zošokovaná, čo za herectvo predvádza, no treba si len zvyknúť. Rovnako aj na mrzouta Forda, ktorý je zo začiatku otrasný, nie kvôli postave, ktorú hrá, ale ako hrá. Diane Keaton bola rozkošná (a to najmä pri tanečku na Candyshop v pivkom v ruke) škoda, že jej postava nedostala viac priestoru prejaviť sa, avšak pár scén jej stačilo aspoň na potešenie. Vďaka vtipu, ktorý neuráža, celkovému tempu a postavám je to komédia s ambíciou hlavne pobaviť, čo sa poradilo. ()

Aknah 

všetky recenzie používateľa

Je pravda, že film s takovýmto tématem jsem ještě neviděla, ale v první polovině toho rozhodně nevyužili, nic se nedělo a vlastně se omílalo furt to stejné dokola. Ale jelikož pro zachránění show se rozběhl trošku jiný slet událostí, tak to začalo mít něco do sebe. Průměrný film, který by bez Rachel McAdams neměl už ani ten humor, hrála totiž skvěle workoholičku a celkově na mě působila přirozeně, zahrála prostě přesně tu svou roli, nic míň, nic navíc. Harrison Ford je sice kapacita a hrál tady dobře, ale podle mě bez Rachel by film zůstal bez povšimnutí a žádné hezké vstávání by se nekonalo. (souhlas s komentářem Pethusky). ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (17)

  • IBS News Studio je skutečné televizní studio pro zpravodajství a zábavné programy. (ČSFD)
  • Relácia Today show na NBC skutočne existuje a je vysielaná už od roku 1952. (toi-toi)

Reklama

Reklama