Reklama

Reklama

Zamestnanie televíznej produkčnej je ideálne pre workoholikov, ktorým to rovnako rýchlo hovorí ako myslí a ktorí nemajú problém zariadiť na počkanie nemožné. Teda aj pre Becky (Rachel McAdamsová), ktorá má zachrániť vädnúcu rannú televíznu šou, ktorej sledovanosť klesla na minimum. Akčná Becky má mraky nápadov, čo urobiť inak a lepšie, lenže hneď ten prvý sa zmení na permanentnú nočnú moru. K ostrieľanej moderátorke ranného vysielania Colleen Peckovej (Diane Keatonová) sa totiž rozhodne pridať legendu medzi americkými novinármi Mikea Pomeroya (Harrison Ford). Tento nesympatický a nafúkaný búrlivák ju v dôsledku zmluvy, ktorú podpísal s televíznou spoločnosťou, nemôže poslať do čerta, a preto jej z moderátorskej stoličky aspoň znepríjemňuje život tak, ako sa len dá. Akoby to nestačilo, nebezpečne to škrípe aj medzi Mikeom a Colleen a sledovanosť neustále klesá, aj keď už pomaly nemá kam. Tvárou v tvár nevyhnutnému krachu sa Becky pokúsi o nemožné. Podarí sa jej zachrániť reláciu aj napriek tomu, že jej čas a energiu začína pohlcovať rodiaci sa vzťah k sympatickému kolegovi Adamovi Bennettovi (Patrick Wilson)? (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (511)

Spooner 

všetky recenzie používateľa

Taková ta správná jednohubková komedie, která má sice trochu předvídatelný scénář, ale skvělé obsazení to utáhne i v těch nejklišovitějších momentech. Rachel McAdams je roztomilá, Diane Keaton není po delší době otravná a hláškující Harrison Ford si to užívá. Celé to navíc doplňují skvěle napsané dialogy. Jenom se to mohlo celé o trochu zkrátit a trošku ubrat na tempu, které je někdy až příliš pomalé. I tak ale příjemný film. Navíc, kde jinde narazíte na Diane Keaton, jak rapuje s 50 Centem? 70% ()

Lima 

všetky recenzie používateľa

Naštěstí se nějaká stokrát viděná romantická šablona nekonala. Ale naopak veskrze pozitivně laděný zvedač mizerné nálady. Vitální Rachel McAdams byla jako vždy potěchou pro oko i ducha, ale hlavní hvězdou, která prostřednictvím suše pronášených hlášek se stará o 90 procent veškerého chytrého humoru, je naprosto boží postava nerudného novináře v podání Harrisona Forda. Harrison už léta potřeboval takovou, s upřímným nadhledem zahranou roli. ()

Reklama

Krouťák 

všetky recenzie používateľa

Svěží závan nepodbízivosti v již tak probádaných vodách romantických komedií. No vida, že to jde i bez ''přes kopírák'' vzatých triků, ze kterých se s každým dalším použitím stávájí pomalu ale jistě nudné nesmysly. Harrisonovo charisma a neskutečně skutečná roztomilost McAdamsové v tomto případě bohatě stačí - 70%. ()

Pethushka 

všetky recenzie používateľa

Od filmů tohoto typu moc neočekávám, ale jsem ráda, když mají nějakou šťávu. Tady ji v první polovině docela postrádám. Ano, je to tak...Málem to byl průšvih..Naštěstí ho ale zachránil konec v podobě omelet od Harrisona Forda a celkově humornější druhá polovina. Znovu už vidět nemusím. Pokud ho tedy HBO nezačne vysílat třikrát denně. ()

Galadriel 

všetky recenzie používateľa

Z obávaného přívlastku "romantická komedie" zbyla spíš (naštěstí) hlavně ta komedie, nečeká nás žádný otravný milostný trojúhelník ani žádné ztrapňování se a kdoví co ještě. Harrison Ford neskutečně válí a Diane Keaton mu zdatně sekunduje a film ani na vteřinu neztratí nic ze svého tempa. Dobrých komedií se v poslední době bohužel moc nerodí, ale naštěstí tahle je světlou výjimkou a něco tak pohodového už jsem hodně dlouho neviděla. ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (17)

  • Mnoho z odvysielaných správ zobrazených vo filme boli skutočné príbehy, ktoré boli vysielané počas povodní v Iowe v roku 2008. (misterz)
  • Rachel McAdams nejdříve roli Becky odmítla s tím, že si nemyslí, že by se do komedie typově hodila, jelikož neumí být zábavná. Režisér Roger Michell tedy herečku několikrát pozval na večeři, aby ji přesvědčil, že má o její účast na filmu skutečný zájem. (jezurka42)

Reklama

Reklama